sveikos, noriu jūsų konsultacijos. mano odytė mišri, vasarą linkusi riebaluotis ir blizga. nėra labai spoguota, tik išsiplėtusios poros, ir inkštirai aplink nosį. su tuo kovoju su molio kaukėmis.
turėjau sebium mat, tai blizgesį sulaikė tik kokią savaitę, kol oda tikriausiai priprato. šiaip jis man geras buvo, bet nieko ypatingo bei blogo nepadarė.
jau buvau išsirinkusi sebium hydra, bet sudėtyje yra mineral oil, kas kemša poras, tai dėl šios priežasties šis irgi atkrenta.
sebium global sudėtyje yra rūgščių,tai vėl man atkrenta, nes gyvenu kur tos saulės pakankamai ir žiemą.
sebium pore refiner - šitas kaip ir tiktų, tik niekur neradau parašyta, kad jis drėkintų, nes man reikia ir drėkinimo. tai yra korekcinis kremas - koncentratas, tai ar jį užtenka naudoti kaip kremą, ar reikia dar ko papildomo, nes jokių losjonų, tonikų nenaudoju.
ar belieka man kas iš biodermos? kas geriau būtų sebium pore refiner, ar sebium mat?
beje, gal dar kokį prausiklį galėtumėte rekomenduoti, jautriai mišriai odai. kol kas dar turiu iwostin žalią prausiklį, bet čia nėra jo pirkti, o jis man buvo tobulas, reikia rasti pakaitala.
ačiū už pagalbą