QUOTE(myglle @ 2014 06 24, 20:48)
O si krena galim naudoti vasara?
Nebuvo parašyta, kad negalima

Jeigu būtų negalima naudoti vasarą, manau, būtų parašyta, o ir Biodermos konsultantė būtų pasakiusi. Be to, jei kyla klausimų galite parašyti Biodermos atstovams, jie atsako greitai
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2014 06 25, 01:11)
o gal kuri nors galite palyginti AI ir Sebium Global?
Pamaciau kad online vaistinese, kuriose siaip apsipirkdavau, nebera AI. Parasiau vokieciu Biodermos atstovams emaila, ir jie man patvirtino, kad AI isimamas is apyvartos ir jo nebegamins

man jis patiko.. jie pazadejo atsiusti Sebium Global meginuku, bet as kazkaip skeptiskai nusiteikus

Pvz Sebium Hydra man neatiko, kazkoks sunkus buvo, riebokas, tai bijau kad ir Global toks bus
QUOTE(Dwin @ 2014 06 25, 10:53)
Dabar nusipirkau Pore Refiner, Kartu su Global. Vaistininke taip patare. Sako AKN inkstirams, nors pagrinde pas mane ju daugiausia ir yra... Pore Refiner kol kas mazai naudoju, nes ar nuo to Sebium Hydra (užkimso poras kaip mat) ar nuo kazko kito inkstiru priviso bilekiek ir bilekur...Bandau taisyti padeti su Globl, bet gal labiau padetu AKN?
Na man vaistinėje Biodermos konsultantė aiškino, kad Global veikia kaip AKN ir Al kartu, tiek inkštirus, tiek itokius spuogus
Global tikrai nei sunkus, nei riebokas
tad nebijokite to Global