Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

QUOTE(sielio @ 2013 01 10, 20:39)
Ačiū 4u.gif Bandysiu gaudyt  biggrin.gif
Papildyta:

Tik rankom ir vos drungnam vandeny skalbiu ir visvien man pasitraukia verysad.gif

aš ėmiau didesnį kiek, tai man bus į naudą, jei nors šiek tiek pasitrauks. Mano nuomone geriau rūbas pusę dydžio didesnis, nei pusę dydžio mažesnis. Bent aš geriau jaučiuosi.
Atsakyti
QUOTE(sielio @ 2013 01 10, 21:39)
Tik rankom ir vos drungnam vandeny skalbiu ir visvien man pasitraukia verysad.gif

O dziovinat kaip? ax.gif
Atsakyti
as vat mastau dar ar pasilikineti man ta raudona tippiuka XS dydzio, nes tos rankovytes jei dar pasitrauks po skalbimo doh.gif kaip jums rankovytes ar pasitraukia? kazkaip kai perku laisvesnius dazniausiai tai nesu pastebejusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 10, 21:10)
as vat mastau dar ar pasilikineti man ta raudona tippiuka XS dydzio, nes tos rankovytes jei dar pasitrauks po skalbimo  doh.gif  kaip jums rankovytes ar pasitraukia? kazkaip kai perku laisvesnius dazniausiai tai nesu pastebejusi  g.gif

aš mačiau jūsų dėta foto su tipiu, ir jūsų vietoje pirkčiau S. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2013 01 10, 17:31)
Na nepasakyčiau, kad labai tamsi ji. Kažkada senai buvau jau kėlusi, tai trumpam pakartosiu (cafe capri in colorblock) saddle spalva.

Idek dar karta bigsmile.gif
Nemačiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 10, 21:09)
O dziovinat kaip? ax.gif

Pradžioje džiovinu ant patiesto rankšluosčio,vėliau tiesiog ant džiovyklos unsure.gif Šiaip dar puse velnio būtų, bet ilgio pritrūksta doh.gif, nemėgstu pilvo pliko.Tai ir mastau griebt tą kardiganą,jis ilgesnis toks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Balalaika. @ 2013 01 10, 22:15)
aš mačiau jūsų dėta foto su tipiu, ir jūsų vietoje pirkčiau S.  ax.gif

drinks_cheers.gif
as taip apsidziaugiau tik gavusi, man spalvyte labai grazi, bet dabar irgi mastau kad vistik turbut reiktu S doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 10, 22:09)
O dziovinat kaip? ax.gif

as tai ir skalbiu skalbainkej vilnos rezimu ir dziovinu ant maziausiu apsuku ir merino ir kasmyrini golfuka skalbiau ir puikiai thumbup.gif dziovinu ant paprastos dziovykles pakabinu nes jau buna nugrezti tai nebevarva ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2013 01 10, 19:10)
Tifany,suknute bandyciau 6 , nes klubai joje nelabai svarbu.
O va sijonuka -8 , gal kas patars labiau

QUOTE(Eglute @ 2013 01 10, 19:22)
suknyte imciau 8-ta
sijonuka 8 arba 10, bet ne mazesni g.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Labas merginos,gavau kruva crew,tai imetu,jeigu reikia,surasysiu ir ismatavimus ir pakomentuoti galiu. Pasilikau sau velvetini svarka-nerealus,megztuka su kaspinu prie kaklo,o visa kita neprilipo blush2.gif biggrin.gif
Labai graži,su pamušaliuku,ir spalva labai super,bet man prie veido netiko kažkodėl g.gif
user posted image
Velvetinis švarkas šitas,o jau ryškumo spalvos,o jau meilumo wub.gif
Turiu ir ta ir ta spalvytė.
user posted image
user posted image
Šitas man laaabai gražus,bet pasilikau kita,ir,kad per daug nesikartoti šita nutariau parduoti.. wub.gif
user posted image
Šita pasilikau,įsimylėjau galima pasakyt hihihi.gif wub.gif
user posted image
Dar galiu ismatuoti Heartbreaker megztuka
Cafe capri in wool 0 dydis,su 92cm-noretusi mazesniu g.gif Spalva taip laukta,pagavau ir antra karta per visa laika netiko doh.gif
P.S. Temides fotoreportaza maciau,tai NEREALIAI grazu!
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 10, 22:43)

Velvetinis švarkas šitas,o jau ryškumo spalvos,o jau meilumo wub.gif

labai domintų švarkiuko išmatavimai, kokį dydį turite su kiek cm.? ačiū 4u.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Temidė: 10 sausio 2013 - 23:15
Superwife, tai jums cafe capri in wool didelės? doh.gif Nu blyyyyn, aš šiandien užsisakiau 0 dydį su 93 cm, guava spalvytę pagavo... Nejau n etiks verysad.gif Manot 00 geriau būtų?
Atsakyti