Įkraunama...
Įkraunama...

Jcrew nauji namai

As irgi vis galvoju apie cafe capri, bet mano ugis mazas g.gif
Beje i google ivedziau, tai labai nedaug foto radau kad graziai atrodytu ant zmogaus.. Va ant pgitukes nerealiai atrodo thumbup.gif

Su ugiu 158 ir klubais 91 koki man dydi reiktu imti?
Ar isvis verta i tokias kelnes ziureti, jei esu trumpakoje? biggrin.gif siaip man atrodo graziau kai tos kelnes ilgesnes, ne kaip kapri, o iki kauliuku.

Ir dar, jei ziureciau pavasariui (prie bateliu), tai ar nebus capri in wool per siltos?

Laukiu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
Mergytes kaip j.crew maudomai? Domina 2 daliu. Jeigu pas mane krutine 34C, o kelnes nesioju 38 eur. Kokius dydzius imti, gal kuri ka patars?
aciu 4u.gif
Atsakyti
''retro jade'' tokia, bet jau dabar matau kad netiks, bus trys melynos spalvos, doh.gif bet taskuotos blythe dar labiau uzsimaniau lotuliukas.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 08, 18:25)

Laukiu nuomoniu  4u.gif

man is viso capri bet kokios kelnytes ar Crew ar ne, vizualiai trumpina kojas, o ilgos kojos kaip zinia, lieknina ax.gif bet jei mergina proporcingai zema ir labai lieknute, tai ziurisi vis tiek graziai+ aukstakulniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 08 sausio 2013 - 17:50
QUOTE(Prancuzyte @ 2013 01 08, 18:32)
Mergytes kaip j.crew maudomai? Domina 2 daliu. Jeigu pas mane krutine 34C, o kelnes nesioju 38 eur. Kokius dydzius imti, gal kuri ka patars?
aciu  4u.gif

as maudomuku kiek pirkusi, tai visi bent puse dydzio didinti. Dabar kur temuteje pardvineju tai virsus 34A, bet tikrai ir apimtis ir kauseliai didesni.
Manau jums abeju daliu reiktu S dydzio, aisku virsus dar nuo modeliuko priklauso. Dar skaitykit aprasyme apie pakietinimus. Daznai ju maudymukai buna be nieko.
Jeigu pagal liemeneles dydi tai gali uztekti 32apimties, o kauseliai ko gero C ir tiktu
Atsakyti
QUOTE(pgituke @ 2013 01 08, 13:39)
iskilo klausimas o tai to navy cliff tipiuko burbulai tamsiai melyni???

pagal mane tai tie burbulai kaip ir juodi, na aš labai jo noriu, bet vis nelieka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 08, 18:02)
pagal mane tai tie burbulai kaip ir juodi, na aš labai jo noriu, bet vis nelieka  doh.gif

as irgi ji ryt gaudysiu, siandien tik nuo S dydzio buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(annesears @ 2013 01 08, 18:06)
as irgi ji ryt gaudysiu, siandien tik nuo S dydzio buvo doh.gif

taip, tik nuos S, bet man jo ir nepagavo unsure.gif turėtų tikti S, nes jei dar pasitrauks, bus tada pats tas, nes manyčiau XS mažokas gali būti su 89 cm. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurita99as @ 2013 01 08, 16:49)

byzantine blue, ar turite kas nors? nes ziuriu vis yra ir yra, niekas jo negriebia g.gif

Turiu, ryskios spalvos, dydis kaip ir kitu tipiu. Tik man bumbulu maza biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip šitų dydziai? Pasiemiau s ir galvoju ar nebus maži su 90 krūtine ir platesniais peciais g.gif
http://factory.jcrew...atureColor=true
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D'esire: 08 sausio 2013 - 18:49
QUOTE(D'esire @ 2013 01 08, 19:49)
Mergaites, o kaip šitų dydziai? Pasiemiau s ir galvoju ar nebus maži su 90 krūtine ir platesniais peciais g.gif

tikrai neturetu buti mazi, gal net didoki...as tokius su 90 cm ir normalaus platumo peciais turejau XS ir pardaviau, nes platoki ties krutine buvo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 08 sausio 2013 - 19:09
QUOTE(Raudonplaukė 12 @ 2013 01 08, 19:02)
pagal mane tai tie burbulai kaip ir juodi, na aš labai jo noriu, bet vis nelieka  doh.gif

nu spalvos pavadinimas ''cliff navy'' tai as galvoju kad navy paprastai ivardijama tamsiai melyna spalva g.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 01 08, 19:49)

bus dideli, nes man su 88 cm, XS dydis didelis mirksiukas.gif
Atsakyti