Įkraunama...
Įkraunama...

KAUNAS - 3

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 14, 23:21)
pagrindinis saltinis dujos, tas oras/oras kyla kaip prielipas: desim kondicionavima visam name, kodel kondiskes nepastatyti su sildymo galimybe.
turbut sudetingumo prasme yra tas pats ar kondiske deti ar ta inverteri. kainos prasme irgi super nebus?

Alternatyvą matau nebent atsisakyti dujų ir montuoti ŠS viskas viename - ir šildymas, ir vėsinimas, ir vanduo. Nežinau kaip susidėliotų finansiškai, bet pabandyti galima.
Atsakyti
O as pasidalinau projektu musu albume, dar iki galo neapgalvojau langu.

Stogas dvislaitis, siaure virsuje. Ir namas pacioje siaureja, visas kitas sklypas orientuotas i pietus.

Gal kas pasidalins komentarais.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 14, 22:54)
Alternatyvą matau nebent atsisakyti dujų ir montuoti ŠS viskas viename - ir šildymas, ir vėsinimas, ir vanduo. Nežinau kaip susidėliotų finansiškai, bet pabandyti galima.

tai va ir idomu, ar nebus tai finansiskai naudingiau nei tarkim dujos+kondiskes/inverteriai su fancoiliais (nemegstu kai karsta ora pucia,todel reikia tu fancoiliu)+saules kolektoriai

su geoterminiu aisku fancoiliu neisvengsiu, bet viskas atrodo paprasciau.

tik tas lietuviskumo bruozas..dujos sklype, kaip neisnaudoti. Kazkada ekonomistas Kuodis, kalbedamas apie Atomine ir kodel lietuviu nuomone ja reikia statyti i zurnalisto klausima atsake:

Zurnalistas: bet mes gi turim aikstele, infrastruktura atominei elektrinei, kaip galima netesti projekto?
Kuodis: lietuviskumo bruozas. Turiu garaze nenaudotas ZIGULI stabdziu kaladeles. Nepirksiu normalios masinos, reik pirkti ZIGULI, kad sunaudociau kaladeles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AnaDeizy: 14 sausio 2013 - 23:06
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 14, 23:58)
O as pasidalinau projektu musu albume, dar iki galo neapgalvojau langu.

Stogas dvislaitis, siaure virsuje. Ir namas pacioje siaureja, visas kitas sklypas orientuotas i pietus.

Gal kas pasidalins komentarais.

Mano nuomone kambarius padidinkite nors minimaliai po kelis kvadratus kad gyventi eitų, svetaines sąskaita. ir pačia kambariu dėstymo sistema reikėtų keisti. Toletas labai svetainėje kai lakstys šeimyną. Sunku labai mažuose plotuose. smile.gif
Atsakyti
Kondiškių kartu su fankoilais tikrai nebu smile.gif arba tas arba kitas.
Atsakyti
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 14, 23:14)
Mano nuomone kambarius padidinkite nors minimaliai po kelis kvadratus kad gyventi eitų, svetaines sąskaita. ir pačia kambariu dėstymo sistema reikėtų keisti. Toletas  labai svetainėje  kai lakstys šeimyną. Sunku labai mažuose plotuose. smile.gif

man vienintelis variantas kambari sukeisti su WC..

o del kambariu dydziu, man atrodo jie pilnai pakankami, padeliojus baldus: lova, komoda, stala ir spinta - laisvai issidelioja ir dar vietos sociai lieka.
Atsakyti
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 14, 22:57)
thumbup.gif

papildyta: Loky, klausimas kilo, nes ko kashes MB grizo ir sake, kad visai nepabegioji, tai pagalvojau, ilgai zenotas  lotuliukas.gif
Mergina, teisingai as Jus supratau, kad Jums netinka paprasciausia oras/oras sildymo sistema (norit oras/vanduo), nes "kazkoks ne toks oras" yra su tuo oras/oras sildant? Man taip yra, tikslinuosi ar si priezastis lemia, kad tokia sudetinga sistema darytumet.

Jamat savo projektuotoja, buteliuka ir atvaziuojat, ir viska as jums vietoj parodysiu, ijungsiu ir pakvepuot leisiu smile.gif laika susitarkit ir praneskit, giedruole zino kelia tongue.gif

QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 15, 00:03)
tai va ir idomu, ar nebus tai finansiskai naudingiau nei tarkim dujos+kondiskes/inverteriai su fancoiliais (nemegstu kai karsta ora pucia,todel reikia tu fancoiliu)+saules kolektoriai

su geoterminiu aisku fancoiliu neisvengsiu, bet viskas atrodo paprasciau.
tik tas lietuviskumo bruozas..dujos sklype, kaip neisnaudoti. Kazkada ekonomistas Kuodis, kalbedamas apie Atomine ir kodel lietuviu nuomone ja reikia statyti i zurnalisto klausima atsake:

Zurnalistas: bet mes gi turim aikstele, infrastruktura atominei elektrinei, kaip galima netesti projekto?
Kuodis: lietuviskumo bruozas. Turiu garaze nenaudotas ZIGULI stabdziu kaladeles. Nepirksiu normalios masinos, reik pirkti ZIGULI, kad sunaudociau kaladeles.

Fankoilas ir yra ale kondiske, turint fankoilus nereikia papildomai kondiskiu. Fankoilai gali buti kap kondiskes, isvaizdos prasme, ir galima kabinti tose pat vietose kaip ir kondiskes, gali buti kaip radiatoriai pakabinami, gali buti grindyse, lubose ir belekur smile.gif daikin-altherma.lt yra schemute grindinio sildymo, fankoilo, ir oras vanduo ss, maciau tokia tikra sistema, patiko ziauriai, todel ir reinvestuosiu ateity biggrin.gif del duju, na jei tik oras vanduo, tai man kaip nepatikliai alternatyvaus saltinio noretusi, dujas i katiline atitempt ne karve kainuoja taip sakant biggrin.gif yra puikiai suderintos sistemos bei irenginiai reikia jais ir naudotis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 15, 00:23)

o del kambariu dydziu, man atrodo jie pilnai pakankami, padeliojus baldus: lova, komoda, stala ir spinta - laisvai issidelioja ir dar vietos sociai lieka.

blink.gif tunka rimtai suntuo nauju namu? Sokiruoji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 15, 00:23)

O kaip jums šitas padėstymas čia 82 kv.m gal pasukiojus?
Atsakyti
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 14, 23:23)

pažaisk su šituo projektu, pasukiok jį pagal pasaulio šalis, man jis daug tvarkingesnis už tavąjį ir išorės/vidaus vizualizacija jau yra. kaip kartotinis gal ir pigiau pats projektas būtų.
jame daug pliusų lyginant su tavo kūriniu, gal nevardinsiu.
pradėk nuo to, jog įėjimas neturėtų atsidurti namo kampe, nes tada visą namą turi daryti pereinamą + pas tave iš svetainės/virtuvės matysis beveik 5 durys ir praėjimas - man nelabai kaip. nejaugi nesinori namuose nors kiek jaukumo, privatesnių erdvių?
tu dar pamąstyk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2013 01 14, 23:35)

matau minusiuką - nenumatytas WC "svečiams" bei į vieną patalpą turi sutilpti ir Wc ir katilinė ir skalbykla ir šioks toks sandėliukas ir nejaukiai arti kambariai prie tambūro ir tas 3-jų durų kampas nesižiūri. na neišbaigtas variantas bet mano nuomone už kristinkos jau šiek tiek tobulesnis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2013 01 15, 00:34)
Jamat savo projektuotoja, buteliuka ir atvaziuojat, ir viska as jums vietoj parodysiu, ijungsiu ir pakvepuot leisiu  smile.gif laika susitarkit ir praneskit, giedruole zino kelia  tongue.gif
Fankoilas ir yra ale kondiske, turint fankoilus nereikia papildomai kondiskiu. Fankoilai gali buti kap kondiskes, isvaizdos prasme, ir galima kabinti tose pat vietose kaip ir kondiskes, gali buti kaip radiatoriai pakabinami, gali buti grindyse, lubose ir belekur  smile.gif daikin-altherma.lt yra schemute grindinio sildymo, fankoilo, ir oras vanduo ss, maciau tokia tikra sistema, patiko ziauriai, todel ir reinvestuosiu ateity  biggrin.gif  del duju, na jei tik oras vanduo, tai man kaip nepatikliai alternatyvaus saltinio noretusi, dujas i katiline atitempt ne karve kainuoja taip sakant  biggrin.gif yra puikiai suderintos sistemos bei irenginiai reikia jais ir naudotis  smile.gif
Papildyta:
blink.gif tunka rimtai suntuo nauju namu? Sokiruoji  biggrin.gif

Bet fancoilai neturi jokio isorinio Bloko kie suprantu, prie ju pajungi vamzdelius sildymo ar saldymo ir jie kaip radiatoriai tik tiek kad turi viduje ventiliatoriu. Tai jei turi ventiliatoriu tai irgi pus silta ora kaip kondiskes. Del dulkiu tai maciau filtrai dedasi viduje.
Atsakyti
QUOTE(LokysL @ 2013 01 15, 10:34)
Bet fancoilai neturi jokio isorinio Bloko kie suprantu, prie ju pajungi vamzdelius sildymo ar saldymo ir jie kaip radiatoriai tik tiek kad turi viduje ventiliatoriu. Tai jei turi ventiliatoriu tai irgi pus silta ora kaip kondiskes. Del dulkiu tai maciau filtrai dedasi viduje.

Taip, teisingai, pažodžiui fan+coil ventiliatorius+gyvatukas. Jis tik šildo/vėsina, jį kažkas turi maitinti, tiekti šiltą/šaltą termofikatą.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2013 01 15, 10:05)
Taip, teisingai, pažodžiui fan+coil ventiliatorius+gyvatukas. Jis tik šildo/vėsina, jį kažkas turi maitinti, tiekti šiltą/šaltą termofikatą.

eisi tu slidinėt ar ne? Jezau, kas per žmogus lotuliukas.gif pailsėt išvažiavo vadinasi lotuliukas.gif
Atsakyti