QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 14, 22:57)
papildyta: Loky, klausimas kilo, nes ko kashes MB grizo ir sake, kad visai nepabegioji, tai pagalvojau, ilgai zenotas

Mergina, teisingai as Jus supratau, kad Jums netinka paprasciausia oras/oras sildymo sistema (norit oras/vanduo), nes "kazkoks ne toks oras" yra su tuo oras/oras sildant? Man taip yra, tikslinuosi ar si priezastis lemia, kad tokia sudetinga sistema darytumet.
Jamat savo projektuotoja, buteliuka ir atvaziuojat, ir viska as jums vietoj parodysiu, ijungsiu ir pakvepuot leisiu

laika susitarkit ir praneskit, giedruole zino kelia
QUOTE(AnaDeizy @ 2013 01 15, 00:03)
tai va ir idomu, ar nebus tai finansiskai naudingiau nei tarkim dujos+kondiskes/inverteriai su fancoiliais (nemegstu kai karsta ora pucia,todel reikia tu fancoiliu)+saules kolektoriai
su geoterminiu aisku fancoiliu neisvengsiu, bet viskas atrodo paprasciau.
tik tas lietuviskumo bruozas..dujos sklype, kaip neisnaudoti. Kazkada ekonomistas Kuodis, kalbedamas apie Atomine ir kodel lietuviu nuomone ja reikia statyti i zurnalisto klausima atsake:
Zurnalistas: bet mes gi turim aikstele, infrastruktura atominei elektrinei, kaip galima netesti projekto?
Kuodis: lietuviskumo bruozas. Turiu garaze nenaudotas ZIGULI stabdziu kaladeles. Nepirksiu normalios masinos, reik pirkti ZIGULI, kad sunaudociau kaladeles.
Fankoilas ir yra ale kondiske, turint fankoilus nereikia papildomai kondiskiu. Fankoilai gali buti kap kondiskes, isvaizdos prasme, ir galima kabinti tose pat vietose kaip ir kondiskes, gali buti kaip radiatoriai pakabinami, gali buti grindyse, lubose ir belekur

daikin-altherma.lt yra schemute grindinio sildymo, fankoilo, ir oras vanduo ss, maciau tokia tikra sistema, patiko ziauriai, todel ir reinvestuosiu ateity

del duju, na jei tik oras vanduo, tai man kaip nepatikliai alternatyvaus saltinio noretusi, dujas i katiline atitempt ne karve kainuoja taip sakant

yra puikiai suderintos sistemos bei irenginiai reikia jais ir naudotis
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2013 01 15, 00:23)
man vienintelis variantas kambari sukeisti su WC..
o del kambariu dydziu, man atrodo jie pilnai pakankami, padeliojus baldus: lova, komoda, stala ir spinta - laisvai issidelioja ir dar vietos sociai lieka.

tunka rimtai suntuo nauju namu? Sokiruoji