Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(asaraa @ 2013 01 21, 20:56)
gal tikslesni adresa ir pavadinima galima butu  ax.gif
dekui

Fotoplius vadinas ta parduotuve.
Atsakyti
Neinzy kazkada yra minejusi, kur gerai remelius pagal uzsakyma darytis, gal uzeis ji ir primins ax.gif .
Atsakyti
Trečiadienį Senukuose -30% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 22, 11:48)
Trečiadienį Senukuose -30%  4u.gif

Kaži, o jei ta akcija ar galima tais jų litais atsiskaityt g.gif Turiu pataupius, kažkaip gaila neišnaudot. Gal į vonią kokių pribimbasų nusipirkčiau biggrin.gif

Salamandra, kaip durys? Ar yr kokių žinių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 22 sausio 2013 - 10:55
4u.gif NU RK buvai filme?
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 22, 11:48)
Trečiadienį Senukuose -30%  4u.gif

Ooo, liux smile.gif

QUOTE(Malaja357 @ 2013 01 22, 11:57)
4u.gif  NU RK buvai filme?

Jep, neblogas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 22, 10:54)
Kaži, o jei ta akcija ar galima tais jų litais atsiskaityt g.gif Turiu pataupius, kažkaip gaila neišnaudot. Gal į vonią kokių pribimbasų nusipirkčiau biggrin.gif

sake kad tie litukai su papildomom nuolaidom negalioja ax.gif
Pati norejau su litukais pirkti siupele sniegui valyti, bet pasirode jiems jau taikesi 30%, tai litukai nepasinaudojo.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 22, 11:54)

Ne kai yra akcija lituku nepanaudosi, aš irgi jų turiu.
O durys ryt kaip ir turėtų būt, bet iki šiolei niekas neskambino kad pasiruoščiau svečių priėmimui.... Tiek PAT laiko laukiu ir didžiąjai merginai rašomojo stalo iš "Augrivos" - vis kažkas sugenda... Jau greitai to stalo ir nebereikės - mergina dvyliktokė doh.gif
Atsakyti
Salamandra, kaip suprantu, gerokai veluoja tos durys tau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 22, 12:29)
Salamandra, kaip suprantu, gerokai veluoja tos durys tau  unsure.gif .

Lapkričio 1 turejo but idetos, o stalas lapkričio 20....
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 22, 12:42)

Aš jau turėklus užsisakiau kitur. Vargeli, vargeli. Šian skambinau, tai sakė
durys padarytos. Tai sakau kada atvažiuosit, sako paskambinsiu.
Na va, žmonės namą per metus pasistato, man jaučiu vien duris tik gamins tiek doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 22, 11:42)

O tai neturit pasirase,kad jeigu veluos kokios nuobaudos ar kaskas tokio,nes mes kai baldus sakemes,buvo terminai pasakyti ir jeigu terminas veluos,reiskis skaiciuosis delspinigai ir t.t.,nesman tokie bajeriai kaip parasei turejo buti laprkicio 20 diena,o jau greitai vasaris nepraeina ir aplamai nekenciu tokiu imoniu,kurie taip daro viska neprofisionaliai,ypac tempia su gaminiais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 22, 11:46)
Aš jau turėklus užsisakiau kitur. Vargeli, vargeli. Šian skambinau, tai sakė
durys padarytos. Tai sakau kada atvažiuosit, sako paskambinsiu.
Na va, žmonės namą per metus pasistato, man jaučiu vien duris tik gamins tiek doh.gif

zinok kai jau buvo viskas padaryta nu tie darbai tinkavimas ir t.t.,jau buvo iskarto iskviesti meistrai viskas ismatuoti ir buvo duotas griestas terminas su sutartimi be jokiunea,nes jeigu butu velave jiems butu nei nauda,vat todel pasmumis buvo pristatytas viskas laiku,be jokiu velavimu,as seip teisininke,tai su tokiais sposais neprasidedu,o jeigu leidi jiems nu vis palauki,nu vis palaukit,tai jie tom ir naudojasi bigsmile.gif
Atsakyti