Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 14:56)
Aš irgi už, nors nesu senbuvė, nelabai man čia ir reiktų reikštis, bet nors pusę balso gal užsiskaitys blush2.gif
O tu projektėlį įkelsi ir save parodysi biggrin.gif

tikrai tik save ir projekteli galiu parodyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(grazyte @ 2013 01 25, 15:03)
tikrai tik save ir projekteli galiu parodyti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Tai pagal taisykles laukiam 2 dienas ir jei nieks nepriestaraus, sekmadieni parasau tau i az prisijungimo duomenis drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 25, 15:27)
Tai pagal taisykles laukiam 2 dienas ir jei nieks nepriestaraus, sekmadieni parasau tau i az prisijungimo duomenis  drinks_cheers.gif

Oho smile.gif aciu labai, labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 15:13)
Tai, žinok, aš čia tas architektas -dinaizeris lotuliukas.gif Jam jau parodau maždaug ko noriu, nupasakoju ir paskui vyksta darbas. Dabar pagrindinių stulpelių galvojimo darbai prasidėjo lotuliukas.gif
Na, man nesakė kiek tie posūkiai. Kaip paskaičiavau, man metras apie 600 išeina g.gif
Židinio gatavo fotkės neturiu, ten fotkėse toks nedabaigtas yra blush2.gif

nu va tai be reikalo visus laurus kalviui atidaviau doh.gif biggrin.gif tai pradžiai pas pačią reik brėžinio prašyt, o tik paskui pas kalvį biggrin.gif
Atsakyti
darom meeta, ateis visos, kas nori duomenu i albuma... GI gyvas pasimatymas is kart suteikia teise i albuma, ar as jau kazka painioju?
Atsakyti
delko butu galima priestarauti del albumo,kaiptik smagu kad kazkam gali padeti. biggrin.gif.Ne visi zmones turi lakia vaizduote.As kai isirenginejau nama,tai viskas vyko interneto pagalba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 23, 17:59)
Taip! Norejau to ne vienus metus ir tikrai galejau tiek nelaukti.
Bet ta permanentini paskui turi pastoviai darytis? Mano kaimyne pasidariusi, tai kai pablunka, negraziai, eina taisyt vis.
Viskas labai paprasta, ligoninej 8 ryto, 11 val. jau namo ir 10 dienu namie pabut su nelabai graziom akim. Kai operuoja pasisneki valandike, nes uzsaldo tik pacius vokus. Klaipedoj mokejau 1500lt., Kaune 2500 kazkur, nors norejau ten, o Vilniuj isvis kainos doh.gif .

Cia operacijos diena pries ir po:
user posted image

O cia po 8 dienu:
user posted image

Cia po beveik 2 menesiu:
user posted image

Randai dar matosi, sake isvis praeina po 4 menesiu g.gif .
Va reportazas gavosi  lotuliukas.gif .

Wou, kaip iskarto pasikeicia akys!!! Pas mane ir uzkrite vokai,noreciau kada pasikoreguoti,bet kazkaip vyras vis atkalbineja.Kiek suprantu butu geriau ziema darytis? Po kazkiek metu nereikia vel koreguoti?
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2013 01 25, 16:34)
darom meeta, ateis visos, kas nori duomenu i albuma... GI gyvas pasimatymas is kart suteikia teise i albuma, ar as jau kazka painioju?

Tu visiskai teisi biggrin.gif .
Darom. Kita savaite. Kur ???

QUOTE(rarasiukas @ 2013 01 25, 16:49)
Wou, kaip iskarto pasikeicia akys!!! Pas mane ir uzkrite vokai,noreciau kada pasikoreguoti,bet kazkaip vyras vis atkalbineja.Kiek suprantu butu geriau ziema darytis? Po kazkiek metu nereikia vel koreguoti?

O kodel kazkada? As gailiuosi, kad anksciau nepasidariau.
Manau po kokiu 10 metu reiks koreguot, kazkur kazka skaiciau, nes gi ne visam gyvenimui i bus tep grazu biggrin.gif
O ko vyras atkalbineja?
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 25, 17:16)
Tu visiskai teisi  biggrin.gif .
Darom. Kita savaite. Kur ???
O kodel kazkada? As gailiuosi, kad anksciau nepasidariau.
Manau po kokiu 10 metu reiks koreguot, kazkur kazka skaiciau, nes gi ne visam gyvenimui i bus tep grazu  biggrin.gif
O ko vyras atkalbineja?

Niu reikes prisiversti kazkaip,nes man labai patiko smile.gif Mano vyrui patinka tas kas naturalu,bet reikes perkalbeti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra07 @ 2013 01 25, 14:42)

O dėl padejimo augint vaikus tai mano nuomone tvirta - kieno vaikai tas ir augina. Mano 2 iš 3 buvo labai neramus bet nenorėjau jokių bobuciu pagalbos, mane tik nervindavo. Nes nu niekas nieko už mane geriau nepadarys, net vaiko tėvas  lotuliukas.gif

Kad kazkiek padeda tevai, uosviai, tai nieko blogo nematau, ar kur isvaziuot reikia ar kokiu reikalu ar aplamai noris su vyru kur dviese iseit. Jei per prievarta tevams, uosviams kyst vaikus tai jau geriau aukle pasisamdyciau, bet jei tevai, uosviai myli anukus ir jiems malonu juos kartais priziureti, tai cia labai normalu. Tokie uosviai, kurie sako, jusu vaikai, jus ir auginkit, mes jau savo atauginom, tai ka as zinau, man baisu.
Cia tik mano nuomone...

QUOTE(rarasiukas @ 2013 01 25, 17:43)
Niu reikes prisiversti kazkaip,nes man labai patiko smile.gif Mano vyrui patinka tas kas naturalu,bet reikes perkalbeti biggrin.gif

O jei tas naturalu negrazu ir mazai truksta iki grazu lotuliukas.gif .
Cia aisku galim belekiek diskutuot, bet kas noretu tokiu voku kaip mano buvo ir turint galimybe juos pagrazint, sakytu, oi geriau man naturaliai baisiai doh.gif .
Aisku ne tai svarbiausia gyvenime, zmoguje, bet bet bet. Bet jei taip ziurint, tada ir puostis aplamai nereiketu zmonems, nes gi ne tai svarbiausia lotuliukas.gif .
Va pripilsciau smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 25, 17:55)
Kad kazkiek padeda tevai, uosviai, tai nieko blogo nematau, ar kur isvaziuot reikia ar kokiu reikalu ar aplamai noris su vyru kur dviese iseit. Jei per prievarta tevams, uosviams kyst vaikus tai jau geriau aukle pasisamdyciau, bet jei tevai, uosviai myli anukus ir jiems malonu juos kartais priziureti, tai cia labai normalu. Tokie uosviai, kurie sako, jusu vaikai, jus ir auginkit, mes jau savo atauginom, tai ka as zinau, man baisu.
Cia tik mano nuomone...
O jei tas naturalu negrazu ir mazai truksta iki grazu  lotuliukas.gif .
Cia aisku galim belekiek diskutuot, bet kas noretu tokiu voku kaip mano buvo ir turint galimybe juos pagrazint, sakytu, oi geriau man naturaliai baisiai  doh.gif .
Aisku ne tai svarbiausia gyvenime, zmoguje, bet bet bet. Bet jei taip ziurint, tada ir puostis aplamai nereiketu zmonems, nes gi ne tai svarbiausia  lotuliukas.gif .
Va pripilsciau  smile.gif .

drinks_cheers.gif Ir dėl vaikų ir dėl vokų lotuliukas.gif
Negražu, kai ribos peržengiamos. Kai pradeda viską operuot šiaip.
Tai tada ir pas daktarų neikim, mirsim natūraliai, be vaistų. O čia defektas, kurį reik taisyt.
Vat prisiruošimas kitas reikalas blush2.gif
O po to galėčiau iškart namo važiuot pati?
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 01 25, 18:29)
O po to galėčiau iškart namo važiuot pati?

Tikrai ne. Gi katik pjauta, susiuta, o mirkset reik istisai. Para isvis geriau ramiai pragulet. As net bijojau nusikoset, kad neissiskirtu siules biggrin.gif . Ir dar baisios baisios melynes buna 3-7 diena kazkur, jau tu foto nerodziau, bet mano vaikas buvo issigandes, kas cia mamai daros doh.gif .
Jei idomu melyniu foto, parasyk savo emeila man i az tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 25, 18:44)
Tikrai ne. Gi katik pjauta, susiuta, o mirkset reik istisai. Para isvis geriau ramiai pragulet. As net bijojau nusikoset, kad neissiskirtu siules  biggrin.gif . Ir dar baisios baisios melynes buna 3-7 diena kazkur, jau tu foto nerodziau, bet mano vaikas buvo issigandes, kas cia mamai daros  doh.gif .
Jei idomu melyniu foto, parasyk savo emeila man i az tongue.gif .

Parašiau laiškelį 4u.gif
Atsakyti