Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(palang-mamyte @ 2013 01 10, 15:59)
Viska gerai supranti laidai salcio nebijo, bijo dregmes  mirksiukas.gif , o kad kokiam tai elektrikui nepatinka ,kad dirbant rankos sala cia jau jo bedos  biggrin.gif
Papildyta:

visai ne del elektriko ranku...o kai laidai sutrukines tai jau bu ne elektriko bedos o paciu savininku, bet kaip kas nori taip tas ir daro,kiekvienas renkasi kada ir ka daryti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Infinity_ @ 2013 01 10, 19:26)
Braske24, aš orkaitę dėčiau lango sienoj kairėj arba dešinėj. Labai jau užgriozdina įėjimą ax.gif

bet ar salia indaploves galima deti orkaite?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2013 01 10, 19:38)
visai ne del elektriko ranku...o kai laidai sutrukines tai jau bu ne elektriko bedos o paciu savininku, bet kaip kas nori taip tas ir daro,kiekvienas renkasi kada ir ka daryti 4u.gif
Papildyta:

bet ar salia indaploves galima deti orkaite?

Jau geriau salia indaploves, negu salia saldytuvo g.gif
Pas mane irgi buvo pradzioje salia saldytuvo pasiulyta bet atsisakiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 10, 20:17)
Jau geriau salia indaploves, negu salia saldytuvo  g.gif
Pas mane irgi buvo pradzioje salia saldytuvo pasiulyta bet atsisakiau  schmoll.gif

reiks pasiprojektuoti kitoje vietoje orkaite
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 10, 21:17)
Jau geriau salia indaploves, negu salia saldytuvo  g.gif
Pas mane irgi buvo pradzioje salia saldytuvo pasiulyta bet atsisakiau  schmoll.gif

Pas mane irgi pirminiame variante buvo orkaitė viršuj šalia šaldytuvo, bet atsisakiau dėl šaldytuvo - mano manymu vis tiek kaista nuo orkaitės šaldytuvas ir didėja elektros sanaudos šaldytuvo sąskaita, o antra - gartraukis tai visai kitoj pusėj - atidarius orkaitės dureles visada būna garai.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 01 10, 22:35)
Pas mane irgi pirminiame variante buvo orkaitė viršuj šalia šaldytuvo, bet atsisakiau dėl šaldytuvo - mano manymu vis tiek kaista nuo orkaitės šaldytuvas ir didėja elektros sanaudos šaldytuvo sąskaita, o antra - gartraukis tai visai kitoj pusėj - atidarius orkaitės dureles visada būna garai.

drinks_cheers.gif 100% as butent del tu paciu priezasciu atsisakiau salia saldytuvo orkaites-sanaudos nei siaip dideja, bet zenkliai dideja. Ir del garu man irgi mistika buvo..dabar bet ka gaminant, net ir kai tik vos sildau maista, nu oho kokia garu srove buna, ir pagalvojau nu ir kur tie garai desis orkaite i balda imontavus, kas bus su tuo baldu virs orkaites. Ir baldininkas man pritare. O kalbos, kad virsuje orkaite patogiau nei apacioje man atrodo tik mados banga...
Atsakyti
Pas mano sesę buvo duoninė ant stalviršio, o po - indaplovė - ir duona nuolat pelydavo. Ir dar ji pastebėjo, kad dirbant indaplovei šaldytuvas veikia dažniau - šaldytuvas pas ją prie indaplovės.
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 01 10, 23:19)
Pas mano sesę buvo duoninė ant stalviršio, o po - indaplovė - ir duona nuolat pelydavo. Ir dar ji pastebėjo, kad dirbant indaplovei šaldytuvas veikia dažniau - šaldytuvas pas ją prie indaplovės.

Labai geras pastebejimas...mano indaplove irgi salia saldytuvo..o as ir pagalvodavau, ko jis man kartais uzia kaip lektuvas koks blink.gif , o dabar indaplove neveikia nuo Kaledu ir vis neprisiruosiu meistra issikvieti ir tylu...Kiek metu taip gyvenau ir nesurisau tu dalyku doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriaka: 10 sausio 2013 - 23:28
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 10, 10:20)
Na, yra lango anga, tai kiek yra nuo grindu iki lango angos virsaus?
Ar buvus pas Salamandra?

Ot uzdavei klausima...net nezinau, zinau, kad iki palanges tai tik 87 cm, tai virtuviniui per zemai mum butu.

Nea, as tik pas tave esu buvus, ir tu pas mane biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 10, 12:19)
SPINDULELE, SUPER PAVYZDYS  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:

Netgi apsukau, kad Kriaka geriau isivaizduotu pagal savo virtuve  ax.gif

user posted image

Kaip tau taip pavyko apversti thumbup.gif
Cia geras pvz, bet palange matyt aukstesne, ziurisi neblogai, tik neaisku kaip ten sedeti. Visvien jeigu kojomis nesieki grindu, tai tenka siek tiek i prieki pasvirti, taip fiziologiskai zmogui gaunasi. As apie mazaji savo galvoju, kaip jam bus sedeti ten-pats nei uzsilips nei nulips nuo tokiu kedziu paaukstintu.
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 11, 01:24)
Ot uzdavei klausima...net nezinau, zinau, kad iki palanges tai tik 87 cm, tai virtuviniui per zemai mum butu.

Kaip tau taip pavyko apversti  thumbup.gif

O spinteliu virsus baigsis sulyg lango virsum? Tai vat lango virsus kiek cm. nuo grindu? Ir kiek aplamai lubu aukstis?

Su nuotrauku redagavimo programa smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 11, 01:24)

O tai negalvojot visai nedėti palangės ir dėti ištisai stalviršį? Nebūtų laipto ir viskas tolygiai bei mažiau sujungimų
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 01 11, 11:59)
O spinteliu virsus baigsis sulyg lango virsum? Tai vat lango virsus kiek cm. nuo grindu? Ir kiek aplamai lubu aukstis?

Su nuotrauku redagavimo programa smile.gif .

As dabar po ranka neturiu brezinio, is atminties nepasakysiu. Spinteles baigiasi sulyg lango virsum ir yra aukstesneje linijoje negu faldytuvo spinta jeigu tu tai norejai paskaiciuoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(dolile @ 2013 01 11, 12:01)
O tai negalvojot visai nedėti palangės ir dėti ištisai stalviršį? Nebūtų laipto ir viskas tolygiai bei mažiau sujungimų

Nu tai kad jau yra tos palanges, buvo mintis kazkada plesti jas lauk, pasu nusprendem, kad netrukdys ir palikom. O dabar jau sienos nudazytos tai ka ten bepliesi jau...Ir jeigu darytume vieno aukscio su palange, tai virtuvinis iseitu tik 87 cm aukscio, labai jau zemas, ziurint i tai, kad as 168 cm ir vyras 189 cm ugio...
Atsakyti
QUOTE(Kriaka @ 2013 01 11, 13:11)
Nu tai kad jau yra tos palanges, buvo mintis kazkada plesti jas lauk, pasu nusprendem, kad netrukdys ir palikom. O dabar jau sienos nudazytos tai ka ten bepliesi jau...Ir jeigu darytume vieno aukscio su palange, tai virtuvinis iseitu tik 87 cm aukscio, labai jau zemas, ziurint i tai, kad as 168 cm ir vyras 189 cm ugio...

Ne tai 87cm negerai - juk net indaplovės nepakiši po stalviršiu. Mes kažkaip iškarto nedėjom virtuvės zonoj palangės, aišku gerai, kad tada, kai pirkom namą, nė viena dar nebuvo sudėta wink.gif
Atsakyti