Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

Mergaites gal galite duot Alaniuko numeri?alaniukas suklydo parasydama numeri tai atsiliepisi moteris sako kas per siuntiniai jau kelintas zmogus man skambina biggrin.gif
Labai gaila buvau netoli Rimi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 08, 17:15)
ot kokios  tongue.gif  nagi paprotinkit kelinta ir ar kasdien  Landsend papyldo ,negaliu pagaut kampo kada.... g.gif

Nėra vieningos sistemos g.gif

QUOTE(plunksneliuke @ 2013 01 08, 17:20)
Mergaites gal galite duot Alaniuko numeri?alaniukas suklydo parasydama numeri tai atsiliepisi moteris sako kas per siuntiniai jau kelintas zmogus man skambina biggrin.gif

Kas tas Alaniukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(plunksneliuke @ 2013 01 08, 18:20)

ne į tą temą papuolėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nepasimetusi @ 2013 01 08, 18:59)
Ar dar pirksite siandien J.Crew?  4u.gif

Renkasi naujas, junkites wink.gif
Papildyta:
QUOTE(plunksneliuke @ 2013 01 08, 19:20)

Kazkur ne ten papuolet g.gif
Atsakyti
Labukas, tuoj sudeliosiu RalphLauren.com -10% 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vsk @ 2013 01 08, 16:45)
Mergaites, patarkit prasau del dydzio sitai palaidinei

http://www.landsend....tml?sku_0=::12O

Per krutine 96, bet turiu atsikisusi pilvuka, tai nenoriu, kad labai aptempta butu ir esu 1,64 cm , tai kazin ar nebus labai ilgos rankoves  g.gif

tikriausiai S wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 08, 17:33)
o šitas  http://www.landsend....408219-_-405844  dar ir ypač švelnus ax.gif

ir gražus wub.gif tik dydžių nėr.... bet jaučiu jo ir XS būtų man per didelis g.gif nes kiek esu pirkus XS iš landsend, viskas per dideli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 01 08, 17:26)
ir gražus  wub.gif  tik dydžių nėr.... bet jaučiu jo ir XS būtų man per didelis  g.gif  nes kiek esu pirkus XS iš landsend, viskas per dideli  unsure.gif

Tada reik eit daug maisto pirkt biggrin.gif
Atsakyti
Kaip sita suknia, kaip dydziai. Visai noreciau
http://www.landsend....422383-_-420078
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 08, 18:23)
Nėra vieningos sistemos  g.gif
Kas tas Alaniukas? g.gif

o dazniausiai ,kaip buna ? 12 val.16 val.? na mazdaug, bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 08, 17:47)
o dazniausiai ,kaip buna ? 12 val.16 val.? na mazdaug,  bigsmile.gif

maždaug būna,kad nieko naujo nebūna ištisom dienom,tik mažiau ir mažiau... paskui vėl atsiranda...kartais...
Atsakyti
QUOTE(plunksneliuke @ 2013 01 08, 17:20)

Oooooops ne cia parasiau mergaites nepykit is telefono rasiau kazka prispaudinejau doh.gif
Beje noriu padekot Aneritai uz padalinima,vakar atsiemiau kokie groziai wub.gif nesulaukiu kada jau galesim nesiot wub.gif po keliu dienu jau isskrendam is lietuvos ir esu laiku viska gavusi thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti