Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(sauleliux @ 2013 01 09, 14:12)
As irgi jau kuri laika stebiu ta linine suknele, imciau ir uz tokia kaina, bet bijau del dydzio, dabar laukiu uzsakytos kitos, tai paziuresiu, kaip ten su tais dydziais. O kaip jus manot, 8 dydis tiktu su 97cm per klubus?

QUOTE(kriisti @ 2013 01 09, 14:19)
Na nezinau, cia linas jis nesitampys, tai mazintis nereiketu  g.gif  as tai sios sukneles su 100 per krutine galvoju apie 10-12 dydi, nes emiau medvilnine 14 tai  liko vietos per krutine ir nugaroje kapsai buvo, nesiau siaurinti uz tai sios svarstau mazesni imti.
Gal dar kas patars 4u.gif

Ar atkreipet demesi, kad per nugara ji turi uztrauktuka? Manau, nereiketu nusididint, ji turi pagal figura gult. Be to, komentaru dauguma raso, kad didinta 4u.gif.
97 cm klubams abejoju, ar reik 8 dydzio, 6 pakaktu, o dar ziurekit ir krutines apimtis.
Atsakyti
[quote=mutinela,2013 01 09, 14:09]
proksi gali irgi patvirtint, kad ne kurios nemoka apimciu matuot mirksiukas.gif - vienas dalykas matuot per klubus, kitas - per storiausia vieta biggrin.gif. Taip kad gal ir gali buti tooks skirtumas ax.gif.

gal ir nemoku tongue.gif, bet todel ir rasau,kad sedimoji, nes ant jos sedziu, t.y.storiausia vieta biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2013 01 09, 16:09)
merginos,shopomanes ,zinoves...auuuuuuu biggrin.gif HELP help.gif

noriu MB Ralpf Lauren ,
KLAUSIMAS DEL KAINOS IR DYDZIO
jusu nuoziura ar geros dabar kainos skaitosi ? (supratau kad dar - 10 proc. nuolaida ) ar tiketina dar didesnes nuolaidos ,verta palaukt ar dabar uzsakinet ? ir koki dydi man imt jei MB Tommy Hilhiger (Landsend) M nesioja ,o jei nedydinti rubai tai L .

Butent tokiu megztinuku, kaip issirinkot MB neturi. TH ir Landsend perkam XL, Ralph Lauren irgi XL. Buvau nupirkusi polo maikute XXL,tai paskendo.
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 01 09, 01:45)
Padekit,prasau,apsisprest doh.gif melyna ar raudona?
http://www.landsend....H=Shopping_Cart
vyras sako raudona imt,bet jis megsta riskesnius rubus

as tokia vakar uzsisakiau melyna ,man melyna labai grazi ax.gif kaip maciau ir jus melyna emet bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 09, 14:29)
Ar atkreipet demesi, kad per nugara ji turi uztrauktuka? Manau, nereiketu nusididint, ji turi pagal figura gult. Be to, komentaru dauguma raso, kad didinta 4u.gif.
97 cm klubams abejoju, ar reik 8 dydzio, 6 pakaktu, o dar ziurekit ir krutines apimtis.

Mano krutine 82, Lietuvoj perku 10 dydi, tai kaip tik, kazkaip 6 man cuoliukiskas atrodo:)
Ir 6 ziuriu nera. Gaila, anglu k. primirsus, sunku komentarus perskaityt:)
Atsakyti
QUOTE(sauleliux @ 2013 01 09, 14:42)
Mano krutine 82, Lietuvoj perku 10 dydi, tai kaip tik, kazkaip 6 man cuoliukiskas atrodo:)
Ir 6 ziuriu nera. Gaila, anglu k. primirsus, sunku komentarus perskaityt:)

Neisivaizduoju, ka jus Lietuvoj vadinat 10 dydziu blink.gif. Cia gal UK dydis? LT as perku 36 dydi, europini.
Tai jei imsit 8 dydi tos linines suknios, teks ir papinyka is Maidenform ar VS, kur yra bomboshel ar miraculiosis, kaip ten jie vadinas, imti biggrin.gif, sorriukas. Tai yra, su panasia ciut didesne krutines apimtim, US nerizikuoju imti didesnio nei 4 dydis 4u.gif. O jei klubai platesni, vis vien Jum 8 per didelis, laukit, kol imes 6 dydi arba 4 mirksiukas.gif.
Jei neauksta esat, yra 6 petite dydis, turbut iki kokiu 164 cm g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutinela: 09 sausio 2013 - 14:50
Megztinių ilgesnių, tysalų ant tympių, skinių notworthy.gif
Kažkas lyg buvo išmetęs tokią neblogą kaip suknutę forever21 ar klystu
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 01 09, 12:41)
as tokia vakar uzsisakiau melyna ,man melyna labai grazi  ax.gif kaip maciau ir jus melyna emet  bigsmile.gif

lotuliukas.gif ir as uzsisakiau melyna lotuliukas.gif koki dydi emei?
Atsakyti
http://www.venus.com...mmetrical dress

Atsirado mano sukneles dydziu bigsmile.gif

Mergytes uogytes patarkite prasau, koki dydi imti, nes sake si firma didinta sipriai, jei landsend emiau merino M ir tiko tai sios ir imti M, nes gausiu L? Mano apimtys 100-88-110 4u.gif 4u.gif

Ir ar dar buna kokie kodai sioje parduotuveje? Baisiai reikia man sios suknes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(mutinela @ 2013 01 09, 14:48)
Neisivaizduoju, ka jus Lietuvoj vadinat  10 dydziu blink.gif. Cia gal UK dydis? LT as perku 36 dydi, europini.
Tai jei imsit 8 dydi tos linines suknios, teks ir papinyka is Maidenform ar VS, kur yra bomboshel ar miraculiosis, kaip ten jie vadinas, imti biggrin.gif, sorriukas. Tai yra, su panasia ciut didesne krutines apimtim, US nerizikuoju imti didesnio nei 4 dydis 4u.gif. O jei klubai platesni, vis vien Jum 8 per didelis, laukit, kol imes 6 dydi arba 4 mirksiukas.gif.
Jei neauksta esat, yra 6 petite dydis, turbut iki kokiu 164 cm g.gif.

lotuliukas.gif Aciu uz isamu paaiskinima. Reiks laukti 6 regular, nes auksta esu:)
o 10 dydi perku skuduryne blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauleliux: 09 sausio 2013 - 14:58
QUOTE(Siges @ 2013 01 09, 02:51)
Blem del peiliu, tai man ne tos kalades su visu rinkiniu reik doh.gif MB nusiziurejes kakzokiu pobrangiu vadinamuju šefo peiliu doh.gif (na jis pas mus seimoj valgyt gamija biggrin.gif wub.gif Kur Lietuvoje kosmosa kainuoja, o JAV kaip visada bent ipirkti galima., Tai peiliai manau po viena bus, tik nzn kaip ten supakuoti doh.gif unsure.gif

Kad nespeliot, imeskit ir paziuresim. Virtuviniai tai ne koviniai, koviniu visokiu neperku tikrai 4u.gif
Atsakyti
TAURYT, NUSIUNTUS LANDSEND SUKNUTE ESU, VIS KEICIAU DYDZIUS, JEI M NEBUS, ZIURIU NERA JAU blink.gif PAIMKIT TADA L dydi 4u.gif
Atsakyti