QUOTE(given444 @ 2013 02 03, 15:45)
ane? per penkis metus??? hm. nu kazkaip neuzstrigo man. juk penkis metu tikrai VIEN bananu nevalge
as kaip ir tu - dar tikrojo kelio neatrandu, o ir tingiu - kas su mityba susije. man minusas ttame, kad jei iskart nutariu valgyt sau vien darzoves/vaisisu, NUOLAT/NUOLAT IMU GALVOTI APIE MAISTA. PATENKU I KOSMARA: protas/mintys sukasi, kada kur ir vel kada as valgysiu, ir ar uzteks, o ka rytoj, o siandien, ir ar turesiu energijos. nu blem, kaip man tas nepatinka. isvis manau taip: juk laime - tai kuo maziau galvoti apie ta maista. o as patenku i emoc spastus. juokas juokais, bet desimt metu atgal, studentavimo metais,kuomet pigu nesveika maista valgydavom (na, tik fastfudo ne - tai emociskai jauciaus nuo maisto daug maziau prklausoma, ISVIS NEGALVODAVAU APIE MAISTA.)
mesos ir zuvies ir pieno nevalgau del morales labiau, ir dziaugiuos jei nesivystys mano jokie augliai nuo gyvunines klime produktu.
o kepiniai yra mano silpnybe visgi - ne veltui kvieciai yra narkotinas

visgi, galvoju o kuo jau sokoladas blogiau nei kvietiniai kepiniai ... net gydytojai verciau sako: jei jau norisi saldaus, geriau juodas sokoladas nei bandele....
juk jei narkt=otinas, tai abu, tiek kakavos pupeles, tiek kvieciai...bet gal sokoladas visgi geriau
Gal kada rasiu prie progos įdėsiu tą video, kur ji rodo foto ir sako "mano raw kelias prasidėjo prieš 5 metus, kai buvau tokia..." nu maždaug taip.Tai aš nesakau, kad ji 5 metus vien bananus kerta, bet gal ji prieš penkis metus atrado raw mitybą, nes daug foto yra kur ji valgo arbūzus, bei kitokius vaisius.. Manau ji link to 30 bananų ėjo palengva, tai ir svoris krito palengva. O dabar mes jau mato tą galutinį rezultatą ir dabartinę jos mitybą, bet ėjo link to ji turbūt ne tik su bananais dantyse. Aš taip supratau tą jos istoriją

Aš šokoladą išmečiau iš raciono ne dėl kažkokios konkrečios jo žalos organizmui, o dėl savo priklausomybės jam

pieniško šokolado plyta su nekapotais riešutais- vienas juokas man būdavo tokį sukirsti vienu kartu su kava! Todėl nusprendžiau, kad jau geriau kepsiu savo sausainius (be miltų netgi) ir valgysiu visokias raw chalvas, bet priklausomybės tam šokoladui atsikratysiu. Tai daugiau dėl savęs, nei dėl pačio šokolado

Kaip ir čipsai... aš jų mėgėja niekad nebuvau, bet svečiuose jei būdavo ant stalo, aš jais pasivaišindavau, jei draugas į lovą atslinkdavo su pakeliu čipsų, ranką į tą pakelį įkišdavau ir aš. O kam? Kokia iš jų nauda? Nusprendžiau, kad naudos jokios, o žalos DAUG, tad nuo naujųjų ir jie išbraukti visu 100 proc. Tai va taip po biški ir įriuosi pirmyn

Nors tas klausimas KĄ valgyt pietums ar vakarienei tai ir mane pakankina, daug dažniau nei tada, kai apie žaliavalgystę nieko nežinojau
Knisliuk, aš apie svorį vis galvoju, nors iki viršvorio man irgi toloka (172 ūgis ir 61 kg svorio), bet noriu svert bent kokius bent 58 nors užsimušk

Nes youtubėj kaip tik žaliavalgė mergina, taip ir modelio figūros