1 diena - vanduo visą dieną, vakarienei vienos rūšies vaisius (geriausia, kad būtų sultingas, pvz. melionas, arbūzas, obuolys, kriaušė). Valgyti kol jausies sotus.
2 diena - vanduo, pusryčiams vienos rūšies vaisiai, vanduo, pietums žalias kokteilis + pjaustytos daržovės (morkos, salierai, agurkai, pipirai...); vanduo, vakarienei žalių lapų salotos.
3 diena - vanduo, pusryčiams žalias kokteilis, vanduo, pietums kelių rūšių vaisiai + pjaustytos daržovės, vanduo, vakarienei salotos vyniotinis.
4 diena - vanduo, vienos rūšies vaisiai, vanduo, pietums žalias kokteilis + pjaustytos daržovės, vanduo, vakarienei žalių lapų salotos
5 diena - vanduo, žalias kokteilis, vanduo, pietums kelių rūšių vaisiai + pjaustytos daržovės, vanduo, vakarienei salotos vyniotinis.
6 diena - vanduo, pusryčiams vienos rūšies vaisiai, vanduo, pietums žalias kokteilis + pjaustytos daržovės, vanduo, vakarienei žalių lapų salotos.
7 diena - vanduo, pusryčiams žalias kokteilis, vanduo, pietums salotų vyniotinis + pjaustytos daržovės, vanduo, vakarienei įvairių rūšių vaisiai + pjaustytos daržovės.
Pagal therawdivas.com
šiaip aš valau organizmą gerdama žaliąjį molį. Labai gerai viską išvalo. Salierai man žaliam kokteilyje labai nepatinka, nors sriuboje viskas ok. Pirmasis kokteilis, kurį padariau vyrui, buvo su salieru. Ilgai jis man žalių kokteilių negėrė po to