QUOTE(MoulinRouge @ 2013 01 23, 00:30)
Tautosaka, tai visa tai del plauku/nagu ir dantu zinoma ir taikoma, zinok, bet kazkaip bent jau man tai tik teoriskai ir veikia, o praktiskai rezultatai nekokie
Beje, as jurzoliu jauciu daugiau nei bet koks japonas turi - 4 rusiu dziovintu jurzoliu siuo metu turiu ir dar nori lapu, kuriuos daznai vartoju visur
Būna ir man taip
Čia neblogas straipsniukas, gal padės?
QUOTE(braskel @ 2013 01 23, 04:33)
Šiaip klausimas, toms, kurios daigina. Dažniausiai dauigindavau grūdus kokius nors ar saulėgrąžas, tai viena, dvi dienas ir uodegėlės išlysdavo, valgydavome.
Pabandžiau daiginti sėklytes iki lapelių, tai nežinau, sudygo, bet kvapas toks keistas patapo... Pelėsio nėra, atrodo viskas tvarkingai, į dieną kelis kartus perpildavau vandeniu, bet toks pastovėjusios žolės kvapas ne per maloniausias... Tikriausiai kažkas negerai?
aš kviečius 1 dieną daigindavau kambario temperatūroje, paskui - į šaldytuvą. Pas mane namuose labai šilta, surūgtų ir nieko gero nebūtų. Tas pats ir kviečių želmenis, kai nusiperku, dedu į šaldytuvą. Su sėklytėm (ne kviečiais) užsiėmiau pirmą kartą. Nežinau ar gerai darau, bet aš jas perploviau vandeniu, kol švarus vanduo pradėjo bėgti. Taip keistai, pas mane keturi apvalūs dėkliukai vienas ant kito sudėti, tai viduriniuose jau išlindę daigeliai. Pirmam ir paskutiniam - nieko... o sėklos tai tos pačios

na bet kaip bus taip.
Vakar užkrėtei, MoulinRouge su video žiūrėjimais

))) Tad peržiūrėjau nemažai video. Pradėjau žiūrėti Jill's Raw Food Video... Net bloga pasidarė bežiūrint... Valgo žalią mėsą, žuvį, kiaušinius... Nežinau, man kažkaip su žaliavalgyste tai visiškai nesiderina - turėtų būti kažkoks kitas tokiems žmonėms pavadinimas... Paskui Matt Monarch paskutinius video peržiūrėjau, kaip nesenti... Iš tiesų, kai prisimenu save žaliavalgystės pačioje pradžioje - aš irgi salotų panašiais kiekiais valgydavau. O dabar valgau žymiai mažiau. Kanadietės žaliavalgės topiniai produktai (RawRadiantHealth ) žiemą: žalios sultys (deda ~0,5 - 1 juodąjį ridiką, nes veikia šildančiai), imbiero "arbata", du puodeliai daigų per dieną, citrusiniai vaisiai. Teks didinti daigų kiekį per dieną ir bandyti tą juodąjį ridiką...
Tai va, o aš pati atradau dar vieną vaisių ar daržovę, (kaip čia jį tiksliau pavadinti?

) - okra. Jose daug angliavandenių, ląstelienos, vitaminų A, B, B9, mineralinių medžiagų kalio, magnio, kalcio, geležies... Aš jas triauškiu vienas, kaip sausainius

)) Bandžiau ir drakono vaisių (dragon fruit), skonis - kaip braškė be skonio ir spalvos... maišiau į vaisių salotas su braškėm ir mėlynėm, vienas nelabai skanu...