Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

[quote=shopingas,2013 02 06, 21:58]
Andalou Naturals 'sunflower & citrus' sampunas ir kondicionierius - sampuno dar liko keliems kartams, o kondicionieriu visa pribaigiau. Nelabai visgi man sitas rinkinukas... ax.gif Kondicionierius, tai kaip kondicionierius, nieko blogo negaliu pasakyt, bet sampunas grynas vandenelis unsure.gif Ziauriai ziauriai skystas ir del to nepatogu naudot. Turejau sios firmos rinkinuka su arganu, tai jis labai patiko, tikrai dar kartociau.

keista, kad nepatiko, man sis sampunas konsistencija panasus i lavera mango sampuna, tai mielai naudoju pakeitimui, ar kai anas baigiasi, ir taupus, miniuka naudoju jau antra savaite ir dar liko maziau nei puse, gerai putoja, nedaug tereikia kad suputotu g.gif butu idomu su arganu isbandyt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RainyDay: 07 vasario 2013 - 01:42
QUOTE(RainyDay @ 2013 02 07, 02:41)
keista, kad nepatiko, man sis sampunas konsistencija panasus i lavera mango sampuna, tai mielai naudoju pakeitimui, ar kai anas baigiasi, ir taupus, miniuka naudoju jau antra savaite ir dar liko maziau nei puse, gerai putoja, nedaug tereikia kad suputotu g.gif butu idomu su arganu isbandyt....

Man tai ju konsistensija visai nepanasi - Andalou Naturals grynas vandenelis, o Lavera forma islaiko, tirstesnis tikrai. Lavera 'mango' man labai labai patiko, tai tikrai bus kartojama, o AN jauciu argano kartosiu. Sis tikejausi, kad neskalsesnis bus, bet gana normaliai naudojosi, bet vistiek jauciu pylesi daugiau nei paprastai, nes tik paverti buteliuka, o sampunas iskart bega - i gala ipratau, o pradzioj vis ir per osna sliuksteldavau.... 'mango' (kaip ir kiti bandyti Lavera sampunai) konsistensija man kitokie, juos isspaust reikia, o atleidus buteliuka lyg atgal likutis isiurbiamas... Na zodziu, sunku man apibudint, bet bent man skyresi labai jos. Nors kaip sampunas visai geras AN buvo.
Atsakyti
o ka tas su arganu gero daro? jauciu man dar labiau prireike doh.gif
Atsakyti
QUOTE(RainyDay @ 2013 02 07, 03:54)
o ka tas su arganu gero daro? jauciu man  dar labiau prireike doh.gif

Svariai plauna, nesausina plauku, neriebina, ilgai islaiko svarius, purius.
Atsakyti
Netikusios veidui priemonės, atiduotos draugei
Mary kay tonikas ir kremas
user posted image
user posted image
Ir Bioderma AKN kremas
user posted image
Atsakyti
TBS Chocomania dušo želė

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Twiggy @ 2013 02 06, 20:53)
Tavo įrašų visada laukiu  4u.gif

Man labai patinka UOGA UOGA balzamas, jau į pabaigą su saviškiu, būtinai kada nors kartosiu smile.gif
O BATISTE sausą šampūną labai gundausi išbandyti smile.gif

bigsmile.gif ačiū, priimu kaip begalinį komplimentą! 4u.gif

man jis patiko pradžioj, kai tik gavau. ir kvapas liuks buvo, ir pakuotė patogi, ir efektas lūpoms. bet manau, kad visa tai nublanko prieš įsigytį Neutrogenos balzamą ir prieš dievinamą Blistex MedPlus balzamą lūpoms. Kažkaip pradėjau naudoti Neutrogeną ir Uoga Uoga visai pamiršau... Po kurio laiko vėl jį pabandžiau ir jau nebe taip, jau nebelipo tiesiog...
Batiste man yra apskritai Liuksusinis daiktas! bigsmile.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tikrai rekomenduoju 4u.gif
Atsakyti
Tikrai nekartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Latte kauke, naudota gal pusmeti, labai patiko, neatsibodo biggrin.gif kartotina
user posted image

Bioderma kremai, patiko visi, kartojami
user posted image

user posted image

user posted image

Rasa priemones probleminei odai, kai nusipirkau pirma karta, lyg pavasari, nepatiko ir atidaviau sesei, pakartotinai vel isigyjau rudieni, su malonumu sunaudojau viska iki paskutinio laselio, poveikis buvo akivaizdus, kartojami
user posted image

user posted image

Fenjal deo, ziemai uzteko apsaugos, vasarai per silpnas
user posted image
Atsakyti
abu kartu sampuna ir kondiske dazytiem plaukams. Apskritai Matrix priemones man visos patinka, niekad nenuvyle.

user posted image

situ visad turiu atsargu, tad pasibaigus vienam buteliukui jau turiu dar viena biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Buvau pirkus miniuku rinkinuka ir ka- nekartosiu, nepatiko..nors kremukas lengvas, bet mano odai pagalbos drekinamosios tik tuo kart kai uzsitepi,o kazkokio ilgesnio drekinimo nepastebejau.Vandenukas lyg ir nieko, bet zodziu nesuzavejo sita serija schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 07 vasario 2013 - 19:41
QUOTE(Malena @ 2013 02 07, 15:28)
Tikrai nekartosiu smile.gif
user posted image

Gal kokių išsamesnių komentarų turit?
Atsakyti