Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(style18 @ 2013 02 20, 13:08)
sunaudojau didelį meginuką prausiklio
user posted image

Kaip prausiklis ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(rasabakiene @ 2013 02 20, 13:20)
Kaip prausiklis ar patiko?

patiko, odos nesausina, gerai nuplauna, gal pirksiu 4u.gif
Atsakyti
Kanebo pieštukas - kiek teko turėti ir bandyti įvairiausių kompanijų, šis bene pats geriausias. Spalva ryški, intensyvi, labai gerai išlieka, nenusitrina, nenubėga ir vienintelis, kuris man nepalieka atspaudų ant voko.

user posted image
Atsakyti
Liko tik pusantro tušo assa.gif
Pradžioj nepatiko, paskui labai patiko, o šian vos pasidažiau, bet jau tingėjau nusivalyt ir iš naujo kitu tušu tepliotis.
user posted image
Atsakyti
Aubrey Organics lūpų balzamai - "Medaus ir vanilės" ir "Mandarinų"

user posted image

Dar esu turėjus "Aviečių", nebandžiau - "Šaltmėčių" ir "Pipirmėčių ir arbatmedžio".

Visai patiko "Aviečių", todėl nusprendžiau išbandyti ir kitus. Bet šie nelabai man, vien dėl skonio. Gana greit susinaudojo, drėkinimo užteko, bet labai trumpam, tenka nuolat turėti po ranka. Jeigu kartosiu, tai tik avietinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Candyfloss: 21 vasario 2013 - 12:20
Gautas dovanu, bet nepatiko, plaukai po jo siurkstus ir lyg neplauti, o paskutiniu metu atsirado pleiskanu doh.gif
user posted image
foto skolinta
Atsakyti
user posted image
Pabaigiau antrą pakuotę ir jau nusipirkau trečią, plaukų kaukės neatstoja, tačiau vietoj balzamo kasdienai super, plaukai tampa minkšti ir švelnūs, ir kas man labai svarbu kad ilgiau panaudojus nesausina plaukų galiukų, kažkaip man dauguma parduotuvinių priemonių ima sausint. O kvapas nuostabus wub.gif
Atsakyti
damusiau savo mylimuka Lumene Blueberry Liquid Eyeliner'i sp. 1 Rich black- Must wub.gif
user posted image
geresnio paiesku jau nebenoriu, nes kelis kartus jau buvau nesekmingai ax.gif nuklydus i sona, del smalsumo ir noro isbandyk ka nors naujo.... jo vieta toks pats.
4u.gif
Atsakyti
man irgi tas lumene liner'is- numeris vienas wub.gif

user posted image
metu lauk essence multi action smokey eyes. kasdienai gal butu ir nieko, dazo neypatingai, laikosi normaliai, bet smarkiai teplioja paakius
Atsakyti
Baigesi mano Decleor veido prieziuros priemones - viskas tiko ir laaaabai patiko,dabar i ju vieta stoja Lavera ax.gif

Prausimosi putos
user posted image

Losjonas veidui
user posted image

Paakiu kremas
user posted image
Atsakyti
Clinique Take The Day Off Cleansing Balm ir Dior prausimosi gelis. Kaip dvi atskiros priemonės, man visiškai nepatiko schmoll.gif Clinique makiažą ištirpdo gerai, bet nuplovus, kaip rekomenduoja, šiltu vandeniu, vistiek tas riebalas lieka ant veido. Tada prausdavau Dior prausikliu, kuris, kai bandžiau naudoti vieną, nenuplauna makiažo, reikėdavo veidą prausti bent du kartus.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(white kitty @ 2013 02 21, 13:22)
Paakiu kremas
user posted image

pastarasis man nepaliko jokio ispudzio, nei drekino gerai, nei jokio poveikio, paprastas kremukas ir tiek... schmoll.gif
4u.gif
Atsakyti