Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Paskutinių savaičių pribaigtukai:
user posted image

Aubrey Swimmers šampūnas - naudojau pagal paskirtį po baseino. Chlorą išplauna puikiai. Plaukų neriebina, nesausina. Labai sunkiai putoja, bet aš prie to pratus biggrin.gif
Aubrey dezodorantas - šiaip kasdienai puikiai tinka, bet sportuojant arba esant labai dideliam karščiui nelaiko. Gal kada kartosiu, bet dabar naudoju alūno akmenuką.
Dr. Hauschka valomasis kremas - nuostabus. Naudoju ryte. Puikiai nuvalo veidą ir poras išvalo smile.gif Sunaudojau jau kelis. Bus kartojamas thumbup.gif
Weleda veido kremas nuo šalčio - kai buvo dideli šalčiai ir eidavau ilgam į lauką labai tiko ir patiko. Bet kai pasibaigė šalčiai dideli tapo per riebus, tad sunaudojau kūnui.
Lavera veido kremas - labai, labai tiko ir patiko mano mišliai ir jautriai odai. Manau ateity kartosiu thumbup.gif
Weleda Citrus rankų kremas - žiemai superinis, nes riebus, gerai drėkina ir maitina. Naudojau vakare, nes truputį palieka riebaliuką ant rankų. Labai primena "Skin Food".
Atsakyti
Pasibaige:
Aubrey organics purskiamas plauku kondicionierius.
user posted image Nelabai patiko, jabai stiprus kvapas, nelabai koks poveikis plaukams, be to, pirmu numeriu eina denat. alkoholis. unsure.gif Nekartosiu. Dabar turiu keleta meginuku sunaudot, kol nepaseno, o paskui kazka pirkti reikes. ax.gif
Babuski agafiji purskalas plaukams su 7iu zoleliu ekstraktais (tas kur su pipirais pavaizduotais ant buteliuko). Sunku pasakyti ka del poveikio, as nuolat kazka plaukams del augimo/nuo slinkimo naudoju. Kas be ko, pogimdyminio slinkimo neisvengiau... doh.gif
Lavera kuno losjonas kokosu kvapo. Patiko, skaniai kvepia, gerai drekina, kartotinas.
user posted image. I jo vieta weleda granatu kuno losjonas.
Papildyta:
bu_bu, o aluno akmenelis apsaugo nuo prakaito kvapo?
kirpkit pakuotes per puse, gal ka dar isspausit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 02 kovo 2013 - 14:53
urban decay supercurl mascara
user posted image

labai geras daiktas buvo, graziai daze nuo pat pradziu, paakiu netepliojo, niekur nenubegdavo ir nedingdavo, lengvai nusivalydavo. atidarytas nuo rudens- iki dabar dar neuzdziuves ir dazo, bet jau metas mest lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2013 03 02, 14:46)
Paskutinių savaičių pribaigtukai:
user posted image

Aubrey Swimmers šampūnas - naudojau pagal paskirtį po baseino. Chlorą išplauna puikiai. Plaukų neriebina, nesausina. Labai sunkiai putoja, bet aš prie to pratus biggrin.gif
Aubrey dezodorantas - šiaip kasdienai puikiai tinka, bet sportuojant arba esant labai dideliam karščiui nelaiko. Gal kada kartosiu, bet dabar naudoju alūno akmenuką.
Dr. Hauschka valomasis kremas - nuostabus. Naudoju ryte. Puikiai nuvalo veidą ir poras išvalo smile.gif Sunaudojau jau kelis. Bus kartojamas  thumbup.gif
Weleda veido kremas nuo šalčio - kai buvo dideli šalčiai ir eidavau ilgam į lauką labai tiko ir patiko. Bet kai pasibaigė šalčiai dideli tapo per riebus, tad sunaudojau kūnui.
Lavera veido kremas - labai, labai tiko ir patiko mano mišliai ir jautriai odai. Manau ateity kartosiu  thumbup.gif
Weleda Citrus rankų kremas - žiemai superinis, nes riebus, gerai drėkina ir maitina. Naudojau vakare, nes truputį palieka riebaliuką ant rankų. Labai primena "Skin Food".

Kokį būtent alūno akmenuką naudojat? Visokių prisiklausiau gandų, jog vieni geresni, kiti prastesni.. Tai nežinau ką rinktis.. ax.gif
Atsakyti
Subaigtas n-tasis kremas rankoms.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2013 03 02, 16:52)
bu_bu, o aluno akmenelis apsaugo nuo prakaito kvapo?
kirpkit pakuotes per puse, gal ka dar isspausit  biggrin.gif

Ačiū, dar prakirpsiu ir pakrapštysiu biggrin.gif O alūno akmenėlis, na geriau nei šitas Aubrey dezodorantas, bet pvz kai sportuoji tai vistiek mažai tos apsaugos, bet nežinau ar yra koks natūralus, kuris sportuojant gerai apsaugotų biggrin.gif

QUOTE(cereza @ 2013 03 02, 21:05)
Kokį būtent alūno akmenuką naudojat? Visokių prisiklausiau gandų, jog vieni geresni, kiti prastesni.. Tai nežinau ką rinktis.. ax.gif

Aš patį paprasčiausią iš iherb'o biggrin.gif Šitą smile.gif Jis tooooks taupus, jau metai turiu ir galo nematyt biggrin.gif
Atsakyti
Planet Botanicals 'virgin coconut' kuno kremas - turejau kazkada meginuka, tai labai patiko ir pasitaikius progai pigiai nusipirkt PB produktu, pirkau ir si krema. Na bet pilnas kiekis nesuzavejo, nors nieko blogo pasakyt ir negaliu - gana lengvas, drekina normaliai, bet ne per ilgiausiai drekinimas islieka, praktiskai bekvapis.
user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
Drėkinantis kremas, veidui netikęs, tai suteptas ant kaklo ir krūtinės:
user posted image
Atsakyti
Manau įrašysiu į metų atradimas bigsmile.gif Nuvalius makiažą su su Lirene ir net neprausus veido prausikliu , ryte atskėlus veido oda likdvo tobula , su niekuo kitu man taip nėra buvę , nes visgi od yra probleminė ir dar labai riebi ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 03, 13:56)
Manau įrašysiu į metų atradimas  bigsmile.gif  Nuvalius makiažą su su Lirene ir net neprausus veido prausikliu , ryte atskėlus veido oda likdvo tobula , su niekuo kitu man taip nėra buvę , nes visgi od yra probleminė ir dar labai riebi  ax.gif

Tokie aprašymai labai gundo pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 03 03, 15:56)
Manau įrašysiu į metų atradimas  bigsmile.gif  Nuvalius makiažą su su Lirene ir net neprausus veido prausikliu , ryte atskėlus veido oda likdvo tobula , su niekuo kitu man taip nėra buvę , nes visgi od yra probleminė ir dar labai riebi  ax.gif
user posted image

tikria kad gundo drinks_cheers.gif o kiek kainavo? Ar skalsi priemone?
Atsakyti