Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Zirziliukui neužskaitau. Dėl čiuožiančio fono ir šiaip, viskas svyra kairėn. Jei pasuktum kibirėlį ir jo rankenėlė būtų dešinėje, tai kiek atsvertum, svoris pasiskirstytų.
Atsakyti
Erikamaja labai aciu tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 01 10, 14:46)
Zirziliukui neužskaitau. Dėl čiuožiančio fono ir šiaip, viskas svyra kairėn. Jei pasuktum kibirėlį ir jo rankenėlė būtų dešinėje, tai kiek atsvertum, svoris pasiskirstytų.

Bet supranti, ten as specialiai siek tiek pakreipiau ta galine sienele g.gif Nes pagrindas tai tiesus ir kibirelis tiesus..
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 10, 15:58)
Bet supranti, ten as specialiai siek tiek pakreipiau ta galine sienele g.gif

O kodėl? g.gif
Atsakyti
o su kuo ir kaip pakoreguoti isgedusia vieta per Lightroom?
Atsakyti
QUOTE(zirziliux @ 2013 01 10, 15:58)
Bet supranti, ten as specialiai siek tiek pakreipiau ta galine sienele g.gif Nes pagrindas tai tiesus ir kibirelis tiesus..

suprantu, kad pakreipei. Bet kokiu tikslu tai nesuprantu. Kitiems už mažesnes smulkmenas nebuvo užskaityta. Va apverstos raidės užkliuvo. Tavo ND daugiau klaidų, tad tikrai verta perdaryti įsiklausant į pastabas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 sausio 2013 - 15:06
Gal kam idomu: viskas apie filtrus
Atsakyti
uch, aistros, aistros...

senokai ką berodžiau, tai rodaus smile.gif Laukiu komentarų 4u.gif
"savaitgalio pasivaikščiojimai"

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 01 10, 15:00)
O kodėl?  g.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 01 10, 15:05)
suprantu, kad pakreipei. Bet kokiu tikslu tai nesuprantu. Kitiems už mažesnes smulkmenas nebuvo užskaityta. Va apverstos raidės užkliuvo. Tavo ND daugiau klaidų, tad tikrai verta perdaryti įsiklausant į pastabas.

Tiek to. Bandau perdaryt.
Tuoj sukelsiu.
Man kai buvo lygi galine sienele, kaip tik pasirode, kad ciuozia... Tuoj.
Atsakyti
Labas dienas ,
Na ka, laaabai nedrasiai ir as bandau stoti i Jusu bureli ax.gif Keliu pirmus ND ir laukiu jusu kritikos wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2013 01 10, 16:14)
uch, aistros, aistros...

senokai ką berodžiau, tai rodaus smile.gif Laukiu komentarų 4u.gif
"savaitgalio pasivaikščiojimai"

antra žaismingesnė. Faina.
Pirmoje tokio netikrumo daugiau. Pozavimas taip pat matosi. Bet šešėlis ten geresnis.
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 01 10, 13:56)
Būsiu  smile.gif

labas  smile.gif

Tiesa, aš fotkinu vis jpg. Bandžiau ir RAW, bet man neatidarė PS'opas. Tada pons bebras sakė parsisiūsti camera bag berods, bandžiau, š gavosi, nesisiuntė man ten  doh.gif  ir kažkaip palikau viską... Reikės susiimti. Kadanors  rolleyes.gif

o ko tu nepasidarai savajam PS updates?
Atsakyti