Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

na va, lyg musu darziuke 2012 po 19-20 i lopsukus prieme. tai cia tikrai tik formalumas dabar iteisintas, kad 18 gali buti. tik va nusivylimas tiem kad nuo 3 metu laukia,nes vietu maziau yra nei galetu buti g.gif
beje as darzelye paklausiau kiek grupiu planuojama rugsejui, tai man atrase ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inaja @ 2013 02 14, 11:35)
o kada jau skelbs sarasus kas pateko? smile.gif atsibodo laukt  lotuliukas.gif

siandien skambinau, nes pas mane klaidu privelta tai pasake, kad po kovo 15d bus jau viskas daug maz sudeliota tvarkingai biggrin.gif
Jau mane siutas ima juodai, pas mane atsirado besidubliuojantis prasymas, pasiskambinau sutvarke, bet kita klaida ivele, dabar rodo, kad vaikas gimes 2011, o prasymas paduotas metus pries vaikui gimstant, kai jo planuose net nebuvo biggrin.gif vel reik prasinet, skambinet, nu jau nervai nebelaiko
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 02 14, 12:29)
vaikas gimes 2011, o prasymas paduotas metus pries vaikui gimstant,
tai gerai - turesite net labai ankstyva padavimo data ir stovesite eiles pradzioje:)
Atsakyti
sveikos,

tai nesupratau,kaip dabar priima į darželius,lopšelius vaikus? Nes va,deklaruota kitame mieste,tai nepriima į darželi ten kur gyvenam ir nuomojames..Aišku,buvusiame sesės darželyje priima,sakė,tik parašykit kad čia gyvenat ,paaiškinima ir tiek...bet mes norime į kitą,ten kur nebepriima,nes mums jis patogesnis g.gif

Ir labai jau keista LT politika...Svetur,kitose šalyse nereikia nieko-riima vaikus ,o savoj šaly gyvenant nebepriima doh.gif lotuliukas.gif Aš kalbu su patirtimi 4u.gif
Atsakyti
Ziuriu as i savo numerius ir negaliu patiket. Skaiciai mazdaug tokie : 25(78),63(77), 98(121),45(52) ir t.t. Speju sansas lygus 0.
Atsakyti
QUOTE(mamiux @ 2013 02 14, 14:35)
sveikos,

tai nesupratau,kaip dabar priima į darželius,lopšelius vaikus? Nes va,deklaruota kitame mieste,tai nepriima į darželi  ten kur gyvenam ir nuomojames..Aišku,buvusiame sesės darželyje priima,sakė,tik parašykit kad čia gyvenat ,paaiškinima ir tiek...bet mes norime į kitą,ten kur nebepriima,nes mums jis patogesnis g.gif

Ir labai jau keista LT politika...Svetur,kitose šalyse nereikia nieko-riima vaikus ,o savoj šaly gyvenant nebepriima doh.gif  lotuliukas.gif Aš kalbu su patirtimi 4u.gif

pagal registracija priima tik todel kad paskatintu prisiregistruoti Vilniaus mieste, nes tada daugiau lesu savivaldybei vyriausybe skiria, jei Jus nedeklaravote Vilnuje gyvenamosios vietos vadinasi uz jus lešu nagauna...o Jus norimu paslaugų
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 02 14, 14:06)
pagal registracija priima tik todel kad paskatintu prisiregistruoti Vilniaus mieste, nes tada daugiau lesu savivaldybei vyriausybe skiria, jei Jus nedeklaravote Vilnuje gyvenamosios vietos vadinasi uz jus lešu nagauna...o Jus norimu paslaugų

aš Kaune..nemačiau,čia tik vilnius kalba? ax.gif

Na,esmė ta pati lieka,kodel užsienyje priima ,o toje pačioje valstybėje jau nebe...nu čia tik LT gali taip sugalvoti.. irnesakyk.gif mastau.gif

Nors tos lėšos gi matomos,juk nesunku savivaldybėms perleisti tas lėšas ,kompiuterizuota dabar jau viskas,bet manau,daugiau išsidirbinėjimas čia ..

Tiesa,paskatinti prisiregistruoti yra viena,o neturėti kur prisiregistruoti ri labai norėti,yra kita 4u.gif

Sėkmės mergaitės mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamiux: 14 vasario 2013 - 14:32
QUOTE(june-july @ 2013 02 14, 13:59)
tai gerai - turesite net labai ankstyva padavimo data ir stovesite eiles pradzioje:)

taip biggrin.gif eiles numeriukai labai malonus akiai, bet as kazkaip nelabai ir gilinausi, matau, kad grazus skaiciai ir sedziu ramiai, siandien uzkliuvo uz akiu ta padavimo data rolleyes.gif deje reikia sutvarkyt ja, nes i grupes nepapulsim i kurias uzsirasem, mes pretenduojam iki 3 metu, o cia vos ne 4 jau rugsejo men bus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingrida+2 @ 2013 02 14, 13:29)
siandien skambinau, nes pas mane klaidu privelta tai pasake, kad po kovo 15d bus jau viskas daug maz sudeliota tvarkingai biggrin.gif
Jau mane siutas ima juodai, pas mane atsirado besidubliuojantis prasymas, pasiskambinau sutvarke, bet kita klaida ivele, dabar rodo, kad vaikas gimes 2011, o prasymas paduotas metus pries vaikui gimstant, kai jo planuose net nebuvo biggrin.gif vel reik prasinet, skambinet, nu jau nervai nebelaiko

iki kovo 15d. savivaldybe sukis draugu ir artimuju vaikus, o paskui kas liks visiems kitiems, pazistu tokia moteriskaite, kuri turi draugu savivaldybej ir yra sutarta, kad kovo vidury bus viskas sutvarkyta, kad patektu. tai ka cia ir kalbet, reikia audita uzsakyt, kad patikrintu visus privilegijuotus, su kokiom pirmenybem jie patenka...
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 02 14, 17:02)
iki kovo 15d. savivaldybe sukis draugu ir artimuju vaikus, o paskui kas liks visiems kitiems, pazistu tokia moteriskaite, kuri turi draugu savivaldybej ir yra sutarta, kad kovo vidury bus viskas sutvarkyta, kad patektu. tai ka cia ir kalbet, reikia audita uzsakyt, kad patikrintu visus privilegijuotus, su kokiom pirmenybem jie patenka...

Dziugu girdet lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki,
o gal kas zino ar galima dar prirasyti 2 darzelius i sarasa, jei as esu pateikus tik i 3, bet kad nereiku anuliuoti prasymo?
Atsakyti
QUOTE(lituka @ 2013 02 15, 16:55)
Sveiki,
o gal kas zino ar galima dar prirasyti 2 darzelius i sarasa, jei as esu pateikus tik i 3, bet kad nereiku anuliuoti prasymo?

ne
Atsakyti