Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

QUOTE(A.pardaveja @ 2013 02 21, 12:55)
Tai su savivaldybe jau susisiekiau, jeigu ta el. sistema veiks gerai, tai bus tikrai paprastas ir skaidrus budas uzsirasyti ax.gif

Paskaicius temas apie darzelius,man atrodo,kad tevai vis dar eina ten pokalbio ir ''uzrasineja'' vaikus  doh.gif

Tai kodel gi jums sedint uzsienyje neuzsiregistruot jau dabar, juk sistema veikia ir internetu
Atsakyti
QUOTE(A.pardaveja @ 2013 02 21, 11:55)
Tai su savivaldybe jau susisiekiau, jeigu ta el. sistema veiks gerai, tai bus tikrai paprastas ir skaidrus budas uzsirasyti ax.gif

Paskaicius temas apie darzelius,man atrodo,kad tevai vis dar eina ten pokalbio ir ''uzrasineja'' vaikus  doh.gif

Tai cia taip daro dauguma tevu 4u.gif
Na as vaika uzsirasius i darzeli, stovim eilei ir laukiam bigsmile.gif Esam kolkas 6 eileje bigsmile.gif Kaip bus toliau neaisku ...
Bet ka as galiu pasakyti, jus mane galit nors plytom uzmetyti, bet man yra labai svarbu, jog patektume i darzeli, kaip ir kitiems tevams 4u.gif Bet tikrai as jei matysiu, jog situacija blogeja su laiku, tai bandysiu visus kelius. Savivaldybes darbuotojai be problemu ikisa savo vaikus... Tai as tikrai nesiruosiu toliau stoveti ir dejoti, kas joms leidzia taip elgtis ir t.t. Nes nieko savo dejavimais ir pykciu nepakeisi!!! Taip pas mus yra, ir ne tik darzeliuose!!! tongue.gif Eiciau visai imanomais budais, kad mano vaikas patektu i darzeli. Taip daro dauguma, tikrai nesiruosiu likti tam mazam procente kurie laukia kelis metus, vos ne iki mokyklos... Na neiseis patekti, tai neiseis, bet as nors zinosiu, jog viska isbandziau...
Cia yra mano vaikas ir mano seima, ir del jos geroves as darysiu viska!!! Nes, kad islaikyti seima ir suteikti vaikui, to ko jam reikia, as turiu dirbti... Kaip ir kiti visi aisku!
Atsakyti
QUOTE(*Nuostabi* @ 2013 02 21, 13:46)
<...jus mane galit nors plytom uzmetyti...>

<...Taip daro dauguma....>

Mėtyt nemėtysim, bet tikiuosi, kad tokių su daug šauktukų yra mažuma ir daugeliui sąžiningumas vis dar yra vertybė 4u.gif Visgi auginam visos vaikus ir kažkaip norisi jiems formuoti teisingą požiūrį į vertybes ir pagarbą kitiems ir vadovautis geru pavyzdžiu, o ne tuo "kitas taip daro, tai ir aš darysiu" 4u.gif Aš už tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nuostabi* @ 2013 02 21, 13:46)
Cia yra mano vaikas ir mano seima, ir del jos geroves as darysiu viska!!! Nes, kad islaikyti seima ir suteikti vaikui, to ko jam reikia, as turiu dirbti... Kaip ir kiti visi aisku!

Jooo, Lietuva...Po tokio posakio prisiminiau vieną įvykį ne į temą, kaip gruodžio pabaigoje prie to Kalėdinio traukinuko su dviem vaikais stovėjom eilėje 50 min. Privažiavo traukinukas ir tėveliai taip pradėjo alkūnėmis, rankomis visaip stumdytis, kad vienas šalia esantis vaikas į gatvę po traukinuko ratais buvo nustumtas, o mano vaikas nuo vienos mamytės, pasiryžusios kovoti dėl savo vaiko gerovės, gavo su alkūne į nosį. Stovėjimas šaltyje 50 min baigėsi abiejų vaikų ašaromis ir sutrenkta, kraujuojančia nosimi verysad.gif . Tuomet tikrai pasibaisėjau, negi vaikas, jei jis ne mano, nieko nevertas?
Čia jums to konkrečiai netaikiau mirksiukas.gif .
Atsakyti
Kuo toliau tuo labiau stebina naujoji priemimo tvarka mano istorija tokia pernai sunus pateko i darzeli bet tas darzelis buvo padkutinis pagal prioritetus siais metais paraseme prasyma pakeisti darzeli. Sistemoje matau tik tai kad sunus lanko darzeli nematau kurioje vietoje mes stovim norimam darzeli skambinu i savivaldybe,o ten irgi sako taip matom pastaba kad reikalingas darzelis, bet eiles ir mes nematom...Klausimas tai kas tada matys kaip mano vaikui eile ateis ar kaip cia suprast...o gal viskas aisku kad ten niekas neziures ir ta papildoma prasyma rasiau be reikalo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almute25: 22 vasario 2013 - 07:49
gal pas jus irgi sendien eiles zenkliai pasikeitė, gal vel sistema stringa?
Atsakyti
QUOTE(jurgitaa @ 2013 02 22, 10:12)
gal pas jus irgi sendien eiles zenkliai pasikeitė, gal vel sistema stringa?

pasikeite,vakar buvome 53 ir laukianciuju buvo 120,o siandien jau padarytos dvi grupes nuo 1-2,ir nuo 1.5-3,tai mes pirmoje grupeje 8 is 18 ,o kitoje 31 is 61. tai kur dingo tie 120 laukianciuju?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 02 22, 11:24)
pasikeite,vakar buvome 53 ir laukianciuju buvo 120,o siandien jau padarytos dvi grupes nuo 1-2,ir nuo 1.5-3,tai mes pirmoje grupeje 8 is 18 ,o kitoje 31 is 61. tai kur dingo tie 120 laukianciuju?

tikriausiai pas mus sukele biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mus tai perkele i grupe 4-5 metu, nors vaikui tik 3 sukaks vasaros gale, tai stovejom viskas ok, 3-4 grupeje, o siandien doh.gif Na tikiuos tai laikina. Ar jau skambint i savivaldybe?
Atsakyti
musu situacija siandien taip pat pasikeitusi lotuliukas.gif vienas darzelis kaip ir buvo taip ir yra,o kitame mes pakilom per 10 poziciju i virsu ir norinciuju patekti sumazejo 50 lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutės,

kokiu telefonu skambinate į savivaldybę aiškintis dėl vietų?
Labai jau jos keičiasi pas mus.
Buvom 92, paskui 22, paskui vėl 21, dabar išvis vietoj 1,5-3 metų grupės esam eilėje į 3-4, 3-6 metų grupes... jau nervuoja tokios nesąmonės...
Atsakyti
As jau skambinau. Tai sake nekreipt demesio, atseit iki kovo 15 d. tvarkomos eiles, deliojami prioritetai doh.gif Tai dabar nesamones gali rodyt. O po kovo 15 d. turetu but ok. Sake, jei po 15 d. blogai rodys, tada skambint. Aha, na eilini karta patikesim, kad viskas bus ok doh.gif
Atsakyti