QUOTE(A.pardaveja @ 2013 02 21, 11:55)
Tai su savivaldybe jau susisiekiau, jeigu ta el. sistema veiks gerai, tai bus tikrai paprastas ir skaidrus budas uzsirasyti
Paskaicius temas apie darzelius,man atrodo,kad tevai vis dar eina ten pokalbio ir ''uzrasineja'' vaikus
Tai cia taip daro dauguma tevu
Na as vaika uzsirasius i darzeli, stovim eilei ir laukiam

Esam kolkas 6 eileje

Kaip bus toliau neaisku ...
Bet ka as galiu pasakyti, jus mane galit nors plytom uzmetyti, bet man yra labai svarbu, jog patektume i darzeli, kaip ir kitiems tevams

Bet tikrai as jei matysiu, jog situacija blogeja su laiku, tai bandysiu visus kelius. Savivaldybes darbuotojai be problemu ikisa savo vaikus... Tai as tikrai nesiruosiu toliau stoveti ir dejoti, kas joms leidzia taip elgtis ir t.t. Nes nieko savo dejavimais ir pykciu nepakeisi!!! Taip pas mus yra, ir ne tik darzeliuose!!!

Eiciau visai imanomais budais, kad mano vaikas patektu i darzeli. Taip daro dauguma, tikrai nesiruosiu likti tam mazam procente kurie laukia kelis metus, vos ne iki mokyklos... Na neiseis patekti, tai neiseis, bet as nors zinosiu, jog viska isbandziau...
Cia yra mano vaikas ir mano seima, ir del jos geroves as darysiu viska!!! Nes, kad islaikyti seima ir suteikti vaikui, to ko jam reikia, as turiu dirbti... Kaip ir kiti visi aisku!