Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka 2

Pritariu june-july. Kai buvau savivaldybej, man irgi viska taip pat aiskino. Viska jau pasirinkome rasydamos prasymus ir deliodamos juos eiles tvarka, daugiau nieko rinktis nebegalesime, i kuri darzeli vaikas paklius imant juos nuo virsaus, i ta paklius, o i likusius net nepretenduos. Na zodziu sistema ta pati, kaip stojant i universitetus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 03 02, 20:26)
Pritariu june-july. Kai buvau savivaldybej, man irgi viska taip pat aiskino. Viska jau pasirinkome rasydamos prasymus ir deliodamos juos eiles tvarka, daugiau nieko rinktis nebegalesime, i kuri darzeli vaikas paklius imant juos nuo virsaus, i ta paklius, o i likusius net nepretenduos. Na zodziu sistema ta pati, kaip stojant i universitetus  mirksiukas.gif

bet jei as pvz. dar 2010 metais rasiau i kelis darzus paciame darzelyje. Tada pirmenybiu nebuvo, nes buvo pildomi skirtingi prasymai. Tai kuris dabar turi pirmenybe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nasturcija: 02 kovo 2013 - 19:41
QUOTE(Dorris @ 2013 03 02, 19:26)
Pritariu june-july. Kai buvau savivaldybej, man irgi viska taip pat aiskino. Viska jau pasirinkome rasydamos prasymus ir deliodamos juos eiles tvarka, daugiau nieko rinktis nebegalesime, i kuri darzeli vaikas paklius imant juos nuo virsaus, i ta paklius, o i likusius net nepretenduos. Na zodziu sistema ta pati, kaip stojant i universitetus  mirksiukas.gif

Atsiprasau, ne taip issireskiau del pasirinkimo, kalbejau apie tai kai liks tik vienas darzelis, kuriam tevai teike prioriteta. Tai kaip suprantu dal galutiniu sarasu reiks palaukti, nes jie vis keisis?
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 02, 20:40)
bet jei as pvz. dar 2010 metais rasiau i kelis darzus paciame darzelyje. Tada pirmenybiu nebuvo, nes buvo pildomi skirtingi prasymai. Tai kuris dabar turi pirmenybe?

o Jus priemimo data vienoda raset?
nes man taip buvo, rasiau dviejuose, bet vienam nuo 2013 m, kitam - nuo 2014 m. Tai antra kol kas nerodo, rodo tik pirma. Bet i ji second.gif assa.gif nezinau, kaip deliojamasdarzu eiliskumas, zinau tik, kad data bus to prasymo, kuris pats pirmas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 02, 20:40)

As irgi pateikiau vos vaikui gimus i 5 darzelius (kaip nujausdama biggrin.gif ) Va man tuos darzelius ir sumete bent kaip, visai ne taip, kaip as buciau deliojus, bet savivaldybej pasake, kad nieko jie padaryt negali, kaip yra, taip yra, nebent galiu per nauja pildyt prasyma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorris @ 2013 03 02, 19:50)
As irgi pateikiau vos vaikui gimus i 5 darzelius (kaip nujausdama  biggrin.gif ) Va man tuos darzelius ir sumete bent kaip, visai ne taip, kaip as buciau deliojus, bet savivaldybej pasake, kad nieko jie padaryt negali, kaip yra, taip yra, nebent galiu per nauja pildyt prasyma  doh.gif

aš šitą klausimą dėl darželių pasirinkimo uždaviau,taio sakė,kad galima rašyti prašymą ir išdėlioti taip kaip norisi(prašymo padavimo data nesikeistų,tik ,priklausomai nuo darželio pirmumo pasirinkimo,gali kisti vieta).dabar suprantu tiek,kad aišku,kad niekas neaišku g.gif
Atsakyti
O man paskambinus dėl kitų problemų(seniūnija ne ta buvo įrašyta ir darželiai 2 iš 3 tik įrašyti buvo pagal tuos senus prašymus) ,tai pati darbuotoja paklausė kaip aš norėčiau,kuris darželis kad pas mane butų 1,2 ir 3 vietoj g.gif
Gal tiesiog darbuotoja patingėjo ką keisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2013 03 02, 19:40)
Tai kuris dabar turi pirmenybe
kokia eiles tvarka matote darzelius lenteleje prisijungus prie savo duomenu, tokia eiles tvarka ir pretenduojate
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2013 03 02, 14:23)
Gal kuri zinosit ir galesit patarti....

dabar matau, kad truputeli atsilikus su informacija. Na (bent anksciau) jei jau pagal gatves priskiriamas darzelis, tai turetu but skirtumas gyvenamosios vietos deklaravimas....Einu skaityti kas cia naujo vyksta

Dekui uz uzvedima ant kelio 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
Sveikos mamytes. Matau, kad dauguma Jusu - vilnietes, taciau tinkamesnes temos neradau, tad noriu pasiklausti Jusu - gal kuri pagelbesit.. Savo princa uzrasiau i lopseli vos poros menesiu, turetume pradeti i ji keliauti nuo rugsejo. Taciau dabar ziurint i visus sarasus darosi panasu, kad neliks mums vietos si rudeni ir toji lankymo pradzia dar nusikels.. O ir situacija klostosi taip,kad beveik pradedu mastyti apie galimybe visais imanomais budais atitolinti lankyma...Taciau dabar mastau - jei mes nekeliaujame si rudeni (jei priims, zinoma, jau neatsisakysim..), kitais metais jau busime beveik treju ir realiai kaip ir pretenduotume jau ne i lopselio, o darzelio grupe. Tai man ir iskilo klausimas - ar nereikia mums atskirai "stoti i eile" prie darzeliu? Net nezinau, kaip cia aiskiau issireikst... Klausimas kyla, ar ilgesni laika nepateke i lopseli ir jau suauge iki darzelio grupes, busime realus pretendentai i darzeli nepateikus atskiro prasymo? Atsiprasau, jei klausimas atrodo kvailas, bet vaikelis pirmas - mazai teismanau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(D*L*K @ 2013 03 03, 14:23)
Sveikos mamytes. Matau, kad dauguma Jusu - vilnietes, taciau tinkamesnes temos neradau, tad noriu pasiklausti Jusu - gal kuri pagelbesit.. Savo princa uzrasiau i lopseli vos poros menesiu, turetume pradeti i ji keliauti nuo rugsejo. Taciau dabar ziurint i visus sarasus darosi panasu, kad neliks mums vietos si rudeni ir toji lankymo pradzia dar nusikels.. O ir situacija klostosi taip,kad beveik pradedu mastyti apie galimybe visais imanomais budais atitolinti lankyma...Taciau dabar mastau - jei mes nekeliaujame si rudeni (jei priims, zinoma, jau neatsisakysim..), kitais metais jau busime beveik treju ir realiai kaip ir pretenduotume jau ne i lopselio, o darzelio grupe. Tai man ir iskilo klausimas - ar nereikia mums atskirai "stoti i eile" prie darzeliu? Net nezinau, kaip cia aiskiau issireikst... Klausimas kyla, ar ilgesni laika nepateke i lopseli ir jau suauge iki darzelio grupes, busime realus pretendentai i darzeli nepateikus atskiro prasymo? Atsiprasau, jei klausimas atrodo kvailas, bet vaikelis pirmas - mazai teismanau  blush2.gif

Taigi direktore matys Jusu vaiko amziu, ir jei jam bus 3 jis tikrai nebepretenduos i lopsi, o tures keliau kartu su savo bendraamziais. Eile ir prasymas - vienas, tikrai nereikia nieko perrasyt. Tik jei siemet nepatenkat - gal reiketu patikslinti data, nuo kada pageidaujat. Cia as Jums patarciau rasyt pavasari, busit gudresne uz kitas mamas 4u.gif o ir vasara pratintis bus daug lengviau ir smagiau, be to, vasara, jei praleidinesit - nereikes jokiu pazymu, uz darza mokesit tik uz lankytas dienas.
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2013 03 03, 15:15)
Taigi direktore matys Jusu vaiko amziu, ir jei jam bus 3 jis tikrai nebepretenduos i lopsi, o tures keliau kartu su savo bendraamziais. Eile ir prasymas - vienas, tikrai nereikia nieko perrasyt. Tik jei siemet nepatenkat - gal reiketu patikslinti data, nuo kada pageidaujat. Cia as Jums patarciau rasyt pavasari, busit gudresne uz kitas mamas  4u.gif o ir vasara pratintis bus daug lengviau ir smagiau, be to, vasara, jei praleidinesit - nereikes jokiu pazymu, uz darza mokesit tik uz lankytas dienas.

4u.gif aciu labai 4u.gif
Atsakyti