Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 17:51)
Sveika sugrįžus, o tai jau stipriai pasigedau 4u.gif . Kai čia truputį pravalė, tai nebeieškojau ax.gif . Reikės ir šitas kalbas nutrinti ir ką nors kitą parašyt biggrin.gif

Aciu wub.gif wub.gif wub.gif

Maciau apie troliukus kalbejot. Kazkada man jie laaabai patiko- siusdavausi vis per ebay visokius rinkinukus. Tai dabar turim savo duplo kolekcijoj. Ir princeses kazkada man patiko biggrin.gif , irgi keleta rinkiniu buvau nupirkus is mytoys.de, kai dukryte maza buvo.
Papildyta:
Smiltpeliukes sunelio sukonstruota kurini mano mazelis pavadino Maku. Sakau: ''Gal cia Makvynas?'' Mano mazelis uzprotestavo, kad tikrai ne Makvynas, o Makas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 17:27)
perejau siandien keleta devetu... radau duplo mergyte plaukuota (teks sukuot, nes suvelta labai) su zirgu baltu ir katiniuku nediduku oranziniu  thumbup.gif . Ir kaina labai faina  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Pelene @ 2013 01 11, 17:52)
Ir itariu, kad Natele rado butent sita, nes ji su baltu zirgu ir oranziniu katinu  biggrin.gif

user posted image

O, tai Natelei pasisekė bigsmile.gif . Smagu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 18:27)
O as kaip tik siandien tuos visus naujos kolekcijos, kur ikelet nuotr. pries kelis psl. apziurejau Rududu. Tas, kur diskutavot - kazkaip neatkreipiau demesio, bet kad duplo pasirode (jei butu Qatro, tai nerasytu, kad duplo ant dezutes). Tam rinkinuke su dviem gyvuniukais, tai apynormale man ta kaina atrodo, jei su 40pr. nuolaida perkant - o ozkyte kaip faina  thumbup.gif

perejau siandien keleta devetu... radau duplo mergyte plaukuota (teks sukuot, nes suvelta labai) su zirgu baltu ir katiniuku nediduku oranziniu  thumbup.gif . Ir kaina labai faina  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ot kaip jus cia suzavit su tom devetom parduotuvem. Kur jus jas randat. Cia tiesiog einat ten kur parduoda rubus ir ziurit ar yra lego? Jauciu i kokias humanas neverta eiti?

Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 18:02)
Ot kaip jus cia suzavit su tom devetom parduotuvem. Kur jus jas randat. Cia tiesiog einat ten kur parduoda rubus ir ziurit ar yra lego? Jauciu i kokias humanas neverta eiti?

Cia kiek zinau tik Natelei taip pasiseka. Lydi ja lego sekme visur biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 11, 18:52)
Ir itariu, kad Natele rado butent sita, nes ji su baltu zirgu ir oranziniu katinu  biggrin.gif

user posted image

oho
koks cia rinkinukas? bigsmile.gif
noriu mazhe nustebint ax.gif

dar klausimas o tie Lego duplo namai ir ligonines ant pado statomos ar ten i kompelkta ieina padai? g.gif nes mastau ar uzhtenka mums vieno didelio zhalio pado ar reik dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _E_D_I_T_A_: 11 sausio 2013 - 18:19
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 11, 18:02)

Man neteko dėvėtose rasti, bet aš ir neieškojau blush2.gif . Tik išparduotuvėje yra tekę gerai apsipirkti, bet dabar kažkodėl nebeatveža ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 11, 17:53)
Na, jei jie naudingi smile.gif . Arba užsieniai dar yra, ten po vieną pardavinėja 4u.gif

aciuks.gif bandysim ieškoti ateityje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 11, 18:18)
oho
koks cia rinkinukas?  bigsmile.gif
noriu mazhe nustebint  ax.gif

dar klausimas o tie Lego duplo namai ir ligonines ant pado statomos ar ten i kompelkta ieina padai?  g.gif nes mastau ar uzhtenka mums vieno didelio zhalio pado ar reik dar  g.gif

Dabar jau neber nauju prekyboj- cia buvo senokai- butent sios princeses 2007metu leidimo, buvo ir senesniu tokiu-2005metu leidimo.

Mes toki turim
user posted image

ir toki
user posted image
Papildyta:
O 2005m buvo isleisti tokie

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 11, 19:34)

oho kokie grozhiai wub.gif
gaila kad jau neber prekyboje, nebent jauciu galima ish detaliu surinkti g.gif vakare pasidairysiu interneto platybese
Atsakyti
Ziurejau, ebay yra devetu rinkinuku mirksiukas.gif

Klausei apie duplo namu, ligoniniu perdengimo plokstes- taip, viskas ieina rinkiniuose
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 11, 18:52)

user posted image

Va zirgas ir katinas tai tikrai tie thumbup.gif , o princese blondine ir labai susivelus, ir dar be sijono lotuliukas.gif ... ir karuna pamete g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 11, 19:19)
Va zirgas ir katinas tai tikrai tie  thumbup.gif , o princese blondine ir labai susivelus, ir dar be sijono  lotuliukas.gif ... ir karuna pamete  g.gif

Vadinas princese is kito rinkinio mirksiukas.gif Su melynu rubeliu ar roziniu? Pas mus irgi blondines princeses.
Atsakyti