Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Renacio @ 2013 01 14, 11:51)
Sveikos
vis paskaitau paslapčiom jūsų temukę  blush2.gif  turim ir mes nemažai lego, kol kas tik duplo. gal žinot ar šitas traukinukas tinka bėgiams  blush2.gif
user posted image
nupiešta tai su bėgiais, tai gal tinka  g.gif

Taigi čia bendra tema 4u.gif
To paties žadėjau klausti drinks_cheers.gif

Atsakymas jau yra ,aciuks.gif, Kačia, bet dabar dar klausimą išplėtosiu biggrin.gif - mačiau parduodamą motorą traukiniui, ar jis kokiu būdu montuotųsi į šį traukinuką? Ar kam teko bandyti?
http://shop.lego.com...ain-Motor-88002
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 14 sausio 2013 - 12:34
QUOTE(Kačia @ 2013 01 14, 11:58)

dar sitos duplo masinytes ant begiu tinka (mes su jomis pasidarom lb ilga traukini biggrin.gif )
http://www.google.lt...m...tx=64&ty=99

Geras, einu bandyti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2013 01 14, 12:51)
Sveikos
vis paskaitau paslapčiom jūsų temukę  blush2.gif  turim ir mes nemažai lego, kol kas tik duplo. gal žinot ar šitas traukinukas tinka bėgiams  blush2.gif
user posted image
nupiešta tai su bėgiais, tai gal tinka  g.gif

Galima ji ir is prieko elektrinio traukinio pastatyt, tada tas elektrinis ji tiesiog stums. Nereikia net sukabinti. O jeigu begius padarysit su kalniuku, tai elektrinis nustums sita traukinuka, jis nuriedes greiciau ir apacioj vel elektrinis ji pavys ir stums toliau.

O del to motorelio tai ir man idomu, tik ar tinka jis duplo ?
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2013 01 14, 11:58)
dar sitos duplo masinytes ant begiu tinka (mes su jomis pasidarom lb ilga traukini biggrin.gif )

mes šitas irgi turim thumbup.gif reikia dabar tik bėgių ieškoti blush2.gif biggrin.gif
man atrodo, kad vaikui įdomiau net pačiam stumti traukinuką ax.gif

o dėl to motoro, labai abejoju, kad tiktų duplo ax.gif
Atsakyti
Siaip tai cia smulkiuju traukinio varikliukas, nemanau, kad tiktu prie duplo, juolab, kad ant jo turi detis kitos detales, o duplo neuzsideda ant smulkiu. O ir begiai, ko gero netiks dupliniai - lyg bandem - nebepamenu... g.gif bet ir, ko gero, prie jo dar truksta bateriju dezutes, o gal ir dar ko.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 14, 10:50)
Na as pagrinde norejau traukinuka turima praplesti, tai pavyko gauti ir begiu ir traukinuka. Na ir taip visokiu smulkmenu (jeigu 200 lt galima pavadiniti smulkmenom) prigrebiau - tai medelis, tai masinyte, tai laiptukai, tai lentutes statybom. Nors ir turiu 2 berniukus, bet paemiau pora baldeliu, galvoju uzsiimti statybom, tai pora kedziu ir stalas ir spinteles tikrai nepamaisys.
O del to ko truksta, tai labai sunku pasakyt, nes mano vyresnelis anksciau nelabai domejosi masinom, o mazasis net alpo pamates masinas. Dabar tai abudu megsta mashinas. Bet vat mazius labai zavisi lelem, tai net teko nupikrti viena parduotuvej, Tai pirmas kelias dienas, vaiko net nemaciau, jis tik su ja zaide smile.gif Vat ir berniukas biggrin.gif

Oo, kaip smagu, galėsit pabandyti tuos nuostabius kelius, kaip youtube thumbup.gif . O kaip tas traukinukas bigsmile.gif ? Tokio buvau dar nemačius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 14, 11:50)
Na as pagrinde norejau traukinuka turima praplesti, tai pavyko gauti ir begiu ir traukinuka. Na ir taip visokiu smulkmenu (jeigu 200 lt galima pavadiniti smulkmenom) prigrebiau - tai medelis, tai masinyte, tai laiptukai, tai lentutes statybom. Nors ir turiu 2 berniukus, bet paemiau pora baldeliu, galvoju uzsiimti statybom, tai pora kedziu ir stalas ir spinteles tikrai nepamaisys.
O del to ko truksta, tai labai sunku pasakyt, nes mano vyresnelis anksciau nelabai domejosi masinom, o mazasis net alpo pamates masinas. Dabar tai abudu megsta mashinas. Bet vat mazius labai zavisi lelem, tai net teko nupikrti viena parduotuvej, Tai pirmas kelias dienas, vaiko net nemaciau, jis tik su ja zaide smile.gif Vat ir berniukas biggrin.gif

kaip smagu thumbup.gif . Mano dickis ir masinas stumde, ir leles migde, prause... bet atejo toks amzius, kai i leles ziuret nebenorejo lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Renacio @ 2013 01 14, 12:50)

o dėl to motoro, labai abejoju, kad tiktų duplo  ax.gif

QUOTE(Natele @ 2013 01 14, 12:55)
Siaip tai cia smulkiuju traukinio varikliukas, nemanau, kad tiktu prie duplo, juolab, kad ant jo turi detis kitos detales, o duplo neuzsideda ant smulkiu. O ir begiai, ko gero netiks dupliniai - lyg bandem - nebepamenu... g.gif  bet ir, ko gero, prie jo dar truksta bateriju dezutes, o gal ir dar ko.

Ačiū, supratau 4u.gif . Tai čia motoras dičkių traukiniams ax.gif . O kam jis reikalingas, juk traukiniai jau su motoru g.gif ?
Atsakyti
Mano berniukas irgi lėlės vežimuką stumdo, su lėlyte, arbatos servizu žaidžia, "verda" sriubas biggrin.gif o mažoji brolio mašinas stumdo, berniukas niekad su mašinom tiek nežaidė, kiek ji biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2013 01 14, 13:02)
kaip smagu  thumbup.gif . Mano dickis ir masinas stumde, ir leles migde, prause... bet atejo toks amzius, kai i leles ziuret nebenorejo  lotuliukas.gif .

mano sunus isprase kaledu senio, kad man atnestu lelyte ("juk mama mergaite o lelytes neturi" sakydavo pries kaledas sunelis) tai kaledu senis isgirdo sunaus pagalbos sauksma ir atnese man lelyte bet ne lego biggrin.gif tai sunus nurengineja ja, bet aprengti nebenori schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 14, 14:07)
Ačiū, supratau 4u.gif . Tai čia motoras dičkių traukiniams ax.gif . O kam jis reikalingas, juk traukiniai jau su motoru g.gif ?

Tai visokiu legomanu technika besidominciu yra, savus modelius bekonstruojanciu smile.gif . Siaip smagu visai butu, pvz., koki krana gelezinkeliu vaziuojanti sukonstruot ar kitoki statini biggrin.gif , o dar jei pultu valdomas lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 14, 14:10)
mano sunus isprase kaledu senio, kad man atnestu lelyte ("juk mama mergaite o lelytes neturi" sakydavo pries kaledas sunelis) tai kaledu senis isgirdo sunaus pagalbos sauksma ir atnese man lelyte bet ne lego biggrin.gif  tai sunus nurengineja ja, bet aprengti nebenori schmoll.gif

Vadinas, mamytei dabar lego lelytes reikia thumbup.gif .
Mano sunus kaip tik leles labiau rengdavo nei nurenginedavo, o va mazoji tuoj rubus nuplesia ir jokio noro aprengt doh.gif .
o ir sunaus beveik visi zaisliukai jai sveiki liko, neskaitant kokio kinietisko slamsto, kuri metem lauk...o va panike jau dali tu likusiu tikrai tvirtu zaisliuku baigia sulauzyt...labai pametyt megeja verysad.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 14 sausio 2013 - 13:22
QUOTE(padraika22 @ 2013 01 14, 13:10)
mano sunus isprase kaledu senio, kad man atnestu lelyte ("juk mama mergaite o lelytes neturi" sakydavo pries kaledas sunelis) tai kaledu senis isgirdo sunaus pagalbos sauksma ir atnese man lelyte bet ne lego biggrin.gif  tai sunus nurengineja ja, bet aprengti nebenori schmoll.gif

Pas mus pana nurenginėja, apie aprengimą kalbos nėra, jei aprengiu, vėl rūbai nuplėšiami drinks_cheers.gif
Atsakyti