Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2013 01 16, 13:07)
man nemazhai irgi gera but smile.gif
galiu pirkti viska ka noriu , o vat mazha gauciau tik tai ka tevai nupirktu  ax.gif
nes kai mazha buvau Lego nedaug pas ka buvo, ir buvo ne tiek kiek dabar turi. ten net viena rinkinuka turint jau buvo ohoho kaip smagu  4u.gif

O as kai maza buvau, tai gal visai Lego nebuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 16, 12:44)
O as kai maza buvau, tai gal visai Lego nebuvo  doh.gif

drinks_cheers.gif , tas pats smile.gif , mudvi šimtametės blink.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Natele @ 2013 01 16, 12:18)
Pas mus maximoj , maciau, keleta lego deziu atnese, bet nedideliu rinkinuku...Ispakuota viena buvo deze su friends, kur nr. baigias ...04 lyg - su gitara mergike.

Bet be nuolaidos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 sausio 2013 - 12:54
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 16, 13:53)
drinks_cheers.gif , tas pats smile.gif , mudvi šimtametės blink.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:

O nuo kokiu metu Lego pradejo gaminti? Bet kuriuo atveju, kai as buvau maza, tai zaislai buvo tik Sovietu sajungos ir tai reikejo tevams kaip pasistengt kad rasti/gauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 16, 13:06)
O nuo kokiu metu Lego pradejo gaminti? Bet kuriuo atveju, kai as buvau maza, tai zaislai buvo tik Sovietu sajungos ir tai reikejo tevams kaip pasistengt kad rasti/gauti verysad.gif

2012metais LEGO svente savo 80meti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 16, 13:53)

Bet be nuolaidos?

Be, cia juos naujai i lentynas sudet atveze.
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 16, 14:27)
2012metais LEGO svente savo 80meti  mirksiukas.gif

Ups, tai cia gaunasi, kad musu tevai, net ir seneliai kai mazi buvo, tai jau Lego buvo??? Oi kaip mes toli buvom nuo situ dalyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 16, 14:06)

buvo ir tada, mano mociues brolis siunte ish austrijos Lego ir sovietu laikais.
o sheip ir 90metais lego retenybe buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 16, 13:50)
Ups, tai cia gaunasi, kad musu tevai, net ir seneliai kai mazi buvo, tai jau Lego buvo??? Oi kaip mes toli buvom nuo situ dalyku  g.gif

Tai jau taip. kažkur pasauly Lego buvo, bet ne pas mus, bent jau aš nežinojau. Net kai vyresnieji vaikai buvo mažiukai - nežinojau blink.gif blush2.gif blush2.gif . Ty., gal kur ir mačiau, jau neprisimenu, bet tikrai į tokio brangumo žaislus nekreipiau dėmesio g.gif ?..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 16 sausio 2013 - 14:19
QUOTE(pempė12 @ 2013 01 16, 15:08)
Tai jau taip. kažkur pasauly Lego buvo, bet ne pas mus, bent jau aš nežinojau. Net kai vyresnieji vaikai buvo mažiukai - nežinojau blink.gif  blush2.gif  blush2.gif . Ty., gal kur ir mačiau, jau neprisimenu, bet tikrai į tokio brangumo žaislus nekreipiau dėmesio g.gif ?..

Kad musu mieste is viso zaislu parduotuves padoresnes 3 tebuvo pries 10m.... atsimenu, kaip vaikui FP zaisliuko ieskojau - pasirinkimas gal is kokiu 10 zaisliuku...FP sraige gal apie 80Lt kainavo, FP raktai be jokiu garsu 35Lt doh.gif , o atlyginimai tuo laiku bent 3 kartus tai tikrai mazesni buvo verysad.gif . Tai jau ka apie legus besvajot ir ju kainas... na bet devetu parduotuveles buvo tuo jau laiku, tai vis koki leguti pavykdavo retkarciais rasti...
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 16, 13:27)
2012metais LEGO svente savo 80meti  mirksiukas.gif

Ir aš savo vaikystėj LEGO neturėjau. Tik tokius metalinius konstruktorius su varžteliais visokius atsimenu biggrin.gif
Atsakyti
Kad lyg ir rusų laikais tikriausiai jau buvo lego duplo analogų (jei gerai atsimenu - identiško dydžio, tik be lego užrašo), nes kažką panašaus turėjau thumbup.gif Užtai ranka kyla ir vaikui pirkt, nes labai patiko rolleyes.gif

Neseniai vyko diskusija apie lego ninjago, tai siandine maximoj nemazai akcijinių mačiau po 20 Lt. Mažiausiai 3 rūsys.
Atsakyti
nemanau- bent jau as kiek atsimenu tarybinius laikus darzelis ir namai (apie 85metai) buvo- metaliniai konstruktoriai (ir dabar tokiu yra pirkti- ir malunsparniai ir masineles susisuka)- toliau buvo medines gan dideles kaladeles ivairios galejai geometrija jau darzelyje mokinti- net dabar univere tokios kaladeles per kristal;ografija sedi pas destytojus lotuliukas.gif toliau buvo tokios plastmasines ... daugeli matau dar ir dabar- yra tokie is lenktu ir staciu kaip vafliai konstruktoriai- mano vaikysteje ir buvoo daugiau kareiviukai, su visa kareiviska atributika, sukvezimiai, leles , leliu vezimeliaiir daugybe knygu patriotiska tematika plius viena kita visiskai vaikiska- stai ka pamenu is vaikystes laiku darzelio- nors man skustis nereiktu- vsisi pavydedavo man- mama turejo pazystamu tai gaudavau didziuliu ir mazu leliu- turejau toki pamenu ryza kudiki lotuliukas.gif gigantiska (tikro vaiko dydzio) NIEKAD NEZAIDZIAU... o del kaladeliu- nezinau namie neturejom... kodel nezinau... medines- kaime prisizaizdavom- senelis stalius tai tokiu formu budavo kad kiti vaikai uzpavydedavo net... ir daba jei jau kalbant apie medines- galima nueititen kur lentos- vezi pats arba ermitazas, senukai galima rasti ydomiu detaliu aisku kaina buna kad ir uz bumbula 10-15lt (nes jis naudojamas laiptams, groziai visokie... senelis mano vaikams yra daves - tiesa jau nedaug ir teturejo- nes jau seniai nebedirba- tai kiek uzsilike buvo...bet kiek dziauksmo- nes ir pusmenuliai yra ir keli bumbulai, ir siaip visokie net is raudonmedzio kaladeles- trumpiau dziaugsmas smile.gif
Atsakyti