Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Klepesova @ 2013 01 19, 22:55)
greitai trinat visi zinutes su sia info  lotuliukas.gif  ryt nieko nebeliks- pamirsot apie snipus??????????? lotuliukas.gif

Žinok ten toks kalnas tų kalendorių buvo, kad manau visiems užteks biggrin.gif . Akivaizdžiai naujai užvežta smile.gif.

Dar apžiūrėjom visokias naujienas, pačiupinėjau jau atsiradusius tuos Friends maišiukus, kur maži rinkinukai su gyvūnėliais - vėžliuku, kačiuku ir voveriuku wub.gif . Jau tokie simpatukai, jei nebūtume pirkę tų kalendorių, tai gal būčiau nesusilaikius ir vietą tokį maišiuką nupirkus. Na bet bus dar tų progų, reikia valdytis smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 19, 23:23)

Dar apžiūrėjom visokias naujienas, pačiupinėjau jau atsiradusius tuos Friends maišiukus, kur maži rinkinukai su gyvūnėliais - vėžliuku, kačiuku ir voveriuku  wub.gif . Jau tokie simpatukai, jei nebūtume pirkę tų kalendorių, tai gal būčiau nesusilaikius ir vietą tokį maišiuką nupirkus. Na bet bus dar tų progų, reikia valdytis smile.gif.

Gal atkreipet demesi, kiek kainuoja? Pas mus 3.49e, idomu, gal LT pigiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelene @ 2013 01 19, 23:27)
Gal atkreipet demesi, kiek kainuoja? Pas mus 3.49e, idomu, gal LT pigiau?  g.gif

13,99 Lt 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 19, 23:50)
13,99 Lt  4u.gif .

Aciu. Tai galima sakyt tiek pat smile.gif
Atsakyti
na va,kaip tik buvau sian vakare akropolyje biggrin.gif kaip cia taip prazioplinau biggrin.gif
Papildyta:
na va papyldem savo duplo kolekcija dar siuo wub.gif
user posted image
Atsakyti
Laba vakara,
bet tai mokat jus sugundyt doh.gif man jau ir advento kalendoriu irgi norisi blush2.gif
gera kad iki akropolio nulekti taip paprastai negaliu, o ir mama jau nesiusiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 20, 01:56)
na va,kaip tik buvau sian vakare akropolyje biggrin.gif kaip cia taip prazioplinau biggrin.gif
Papildyta:
na va papyldem savo duplo  kolekcija dar siuo  wub.gif
user posted image

su kolekcijos papildymu! smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smiltpeliuke @ 2013 01 20, 00:23)
Žinok ten toks kalnas tų kalendorių buvo, kad manau visiems užteks  biggrin.gif . Akivaizdžiai naujai užvežta smile.gif.

Dar apžiūrėjom visokias naujienas, pačiupinėjau jau atsiradusius tuos Friends maišiukus, kur maži rinkinukai su gyvūnėliais - vėžliuku, kačiuku ir voveriuku  wub.gif . Jau tokie simpatukai, jei nebūtume pirkę tų kalendorių, tai gal būčiau nesusilaikius ir vietą tokį maišiuką nupirkus. Na bet bus dar tų progų, reikia valdytis smile.gif.

huh kantrybes neatidaryt tuos kalendorius anksciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 20, 01:56)
Papildyta:
na va papyldem savo duplo  kolekcija dar siuo  wub.gif
user posted image

O kiek kainavo, gal akcija kokia jam? Ir kurioj parduotuvej pirkot - lego?
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2013 01 20, 08:53)
O kiek kainavo, gal akcija kokia jam? Ir kurioj parduotuvej pirkot - lego?

drauge Anglijoi nupirko nenauja uz 18svaru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2013 01 20, 08:58)
drauge Anglijoi nupirko nenauja uz 18svaru 4u.gif

Tikrai gerai thumbup.gif
Atsakyti
O pas mus ne vieno kalendoriaus pard. neliko sulig naujais, na dar buvo kazkoks su 30pr.... O lego pard. ner., gal ir susigundyciau ax.gif .
Atsakyti
na, mamos, kartuska begiu uzsiveze wink.gif pareklamavau va dabar biggrin.gif

Natele, ryt akropoly busiu, galiu paimt jum kalendoriu wink.gif

kaip gerai, kai man nei begiu, nei kalendoriu nereik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2013 01 20, 11:17)
na, mamos, kartuska begiu uzsiveze wink.gif pareklamavau va dabar biggrin.gif

kada atsives lego smulkiuju gal kas domejotes? as taip laukiu wub.gif
Atsakyti