Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(saintlina @ 2013 01 11, 14:31)
cia as toj sodui.lt parduotuvej buvau. Ju parduotuve, kiek suprantu, tik ta viena tera. Tem isvis ne parduotuve, o kaip firmos ofisas koks  g.gif
Nebent kokia kita firma tom seklom prekiautu..

a, aisq...tada apseisiu smile.gif nebent kitais metais, jei labai girsit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*AMRI* @ 2013 01 11, 15:06)
Cia koksai?

Uspaskich agurkeliai:

1 ltr vandens;
5 saustai cukraus;
1saukstas druskos;
100 gr acto;2 vysniu lapai;
2 serbento lapai;
garstyciu grudeliai;
krapo stiebeli su nedideliu ziedynu;
6 kvepiantys pipiriukai;
auro lapeli;
marinata dukart uzvirinti .

P.s. As uzpyliau verdanciu tuo rasaliuku, nekaitinau 2 kartu, viskas super, traska braska biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 11 sausio 2013 - 14:50
Nu niekaip nespėju su jumis, toookiais tempais šnekat biggrin.gif Jau receptais dalinatės biggrin.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad būtinai iš pernai sėsiu Loretto (superiniai vakavimui, labai derlingi) ir Mandarinka (rusiškos sėklos) labai pasiteisino savo skoniu, ir atitiko visus mano reikalavimus biggrin.gif Iš vyšniukų būtinai sėsiu Sun Sugar irgi žiauriai geri thumbup.gif
Gal kas planuojat siųstis rusiškas sėklas? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 11 sausio 2013 - 15:26
Pasiėmiau šiandien sėklas iš Loretossodai.lt. Ech, greičiau ta sėja prasidėtu bigsmile.gif O dar dovanų idėjo sėklų wub.gif Reikia ir man braižytis kaip Tany brėžinuką, kur ką sodinsiu. Nes dar nei del kiekio, nei asortimento neapsiprendžiu. Visko tiek turiu... bigsmile.gif
Atsakyti
Baikit su tuom Sun Sugar smile.gif... Nes tuoj as uzsimanysiu biggrin.gif . Bet, jei kokia kauniete tures per daug ju saukyt(geriausiai i AZ) biggrin.gif !!!
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2013 01 11, 15:25)
Nu niekaip nespėju su jumis, toookiais tempais šnekat biggrin.gif Jau receptais dalinatės biggrin.gif

Galiu pasakyti tik tiek, kad būtinai iš pernai sėsiu Loretto (superiniai vakavimui, labai derlingi) ir Mandarinka (rusiškos sėklos) labai pasiteisino savo skoniu, ir atitiko visus mano reikalavimus biggrin.gif Iš vyšniukų būtinai sėsiu Sun Sugar irgi žiauriai geri thumbup.gif
Gal kas planuojat  siųstis rusiškas sėklas? biggrin.gif

o kaip Mandarinka, nesirgo? As anais metais norejau, bet iki siu metu kazkaip atvesau ir neuzsakiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 11 sausio 2013 - 16:08
Ką ten su tom spirgom veikt. Vat tokie, kur atsikandi ir sultys per smakrą, alkūnes ima tekėt wub.gif
Tokių pusė šiltnamio bus, likę - slyviniai. Žiauriai patiko Blakstienos padažiukas.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 11, 16:15)
Ką ten su tom spirgom veikt.

valgyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 11, 16:16)

Nesąmonė tongue.gif reikia tokius augint, kad vienoj rankoj didžiulis sultingas pomidoras, kitoj - pundelis svogūno laiškų. Rūkyta šonine kartais galima paįvairint. Na, kad vieną suvalgius 3val sotus būtum bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2013 01 11, 13:44)

kad Asese (nuo kurios foto viskas ir prasidejo) visi pomidorai nuostabiai dera, ne tik sie. Taigi derlingumas priklauso ne vien nuo seklu  mirksiukas.gif

Va ir man taip atrodo. Žiūrėk pas vienas ir nehibridai daug geriau dera,nei pas kitas išgirti derlingiausieji g.gif Va kaip ir pas Ex pvz.Tiesa kažkaip nematau jos temukėj.Kaži vėl pusmečiui pradingo ar su dangaus kūnais tariasi g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2013 01 11, 16:23)
Tiesa kažkaip nematau jos temukėj.Kaži vėl pusmečiui pradingo ar su dangaus kūnais tariasi g.gif ?

medituoja žmogus. Kaupiasi neužilgo užgriūsiantiems žemės darbams smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 11, 16:20)
reikia tokius augint, kad vienoj rankoj didžiulis sultingas pomidoras, kitoj - pundelis svogūno laiškų. Rūkyta šonine kartais galima paįvairint. Na, kad vieną suvalgius 3val sotus būtum  bigsmile.gif

svogūnus išmetus, viskam pritariu biggrin.gif Aš šiemet jau irgi tas blusas iš šiltnamio išpašolvoninsiu. Jokio tolko iš jų. Kokius du vaikui pasodinsiu ir psio, gana per akis.
Papildyta:
QUOTE(AUSRONE @ 2013 01 11, 15:25)
Galiu pasakyti tik tiek, kad būtinai iš pernai sėsiu Loretto (superiniai vakavimui, labai derlingi)

net susimąsčiau - liko pas mane Loretto sėklų ar ne? Faini pomidorai buvo. Bet visgi konservuoti man Giulietta geresni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 11, 14:08)
na reikes su tuo dartanjanu pasiaiskinti kita sav. Dabar sedziu ir galvoju, gal ne toki pav. sake, bet kazkas su dartanjanu tikrai susije,ko man tada tas pav. i galva ilingo  g.gif , visai galva susisukus  biggrin.gif

Yra yra kazkokie,man rodos rusiski pomidorai tie dartanjanai :-)
QUOTE(j.ole @ 2013 01 11, 14:33)
As dar nieko nepirkau, na, tik is praeitu metu turiu Loretos sodu seklyciu. Kazkaip manes nieks neuzkabino, o ir augo man prastai, esu cia jau guodusis. Tai dabar is naujo ieskau, pats didziausias kaifas planuot  biggrin.gif
Reiskia Aztek metu is saraso, bandysiu vaikam Sunsugara. Praeitais metais labai tikejausi, kad patiks Geltona kriause, tie maziukai, bet nei man, nei vaikam  schmoll.gif

Mano vaikam Black chery buvo megiamiausi
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 11, 17:09)
o kaip Mandarinka, nesirgo?  As anais metais norejau, bet iki siu metu kazkaip atvesau ir neuzsakiau

Sitas labai geras, man jis visai nesirgo, tik rudens pabaigoj kaip ir visiems lapai pradejo ruduot, bet pats pomidoras superinis, gali ilgiau pastovet, nors ir ne hibridas, plona odele ir skonis geras. Apdorojimui labai tinkamas sultims.

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 11, 17:15)
Ką ten su tom spirgom veikt. Vat tokie, kur atsikandi ir sultys per smakrą, alkūnes ima tekėt  wub.gif
Tokių pusė šiltnamio bus, likę - slyviniai. Žiauriai patiko Blakstienos padažiukas.

Spirgas tik vaikam auginsiu siemet, bus ju kokie trys daigai ir vsio smile.gif man irgi slyviniai labai patinka, o blakstienos padaziukui ziauriai geras pomidoras yra Guliver, jis tiesiog su mesmale susimala kaip kokia malta mesa, tik pas mane jis sirgo, bet siais metais vien tik padazui juos auginsiu smile.gif

QUOTE(saintlina @ 2013 01 11, 18:28)
net susimąsčiau - liko pas mane Loretto sėklų ar ne? Faini pomidorai buvo. Bet visgi konservuoti man Giulietta geresni  smile.gif

Giuliettos dar nebandziau augint, bet zinau tikrai, kad siemet bus biggrin.gif 4u.gif

O aš kaip sisinervinau....prakedenau savo sėklų dėžutę ir neradau vienos rūšies doh.gif Sachar Bielyj...galvojau, kad sėklų išsikrapščiau, bet pasirodo, kad ne doh.gif man jis labai patiko salotoms, toks kaip ananasas, sultingas, ziauriai man tiko salotoms, ir odelė tokia nesprangi, nu žodžiu... susinervyjau.... verysad.gif
Atsakyti