QUOTE(tany @ 2013 01 10, 11:42)
jei nueisi i spec parduotuve, turetu patart... bet aisku viskuo gali but... su juokiais kempinem, tabletem nesusidurus...man augalas turi zemej augti....viena ka zinau pomidorai miegsta persodinima, t.y. tara dididnti po truputi, o neiskart i didele sodinti.
QUOTE(saintlina @ 2013 01 10, 11:44)
Galit tiesiai i Verdeteros ar Durpetos substrata sodint (as sodinu i Verdeteros).
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 10, 11:45)
taigi negavot TO substrato

Galima, na bet per anksti čia norit sėt. Neieškojau dar nieko sodininkų parduotuvėse, bet jei nerandat, matyt ir jos dar tik ruošiasi ir ne viską sėjimui turi
Kaip ir taip, ir nesvarbu kur sėsit, persodint, pikuot daigus iki pasodinimo į nuolatinę vietą reiks bent du kartus. Plaušai man patiko dar ir todėl, kad jie yra vienodos struktūros ir pakankamai purūs, pikuojant nepažeidžiamos šaknys
Aciu jums labai
Dar sodinti nezadu, bet noriu viska is anksto susidelioti, kad ramiai miegoti galeciau
Pasiskaiciau, jau po truputi aiskeja situacija, kol sodinti reikes, jau galesiu ir kitoms papasakoti
ka tik grizau is zalios stotels, nusipirkau vazonciku, bet per mazai, nebeturejo tiek, kiek man reikejo, nieko, dasipirksiu, blogiausiu atveju i persvieciamus sodinsiu
Del zemiu nebeklausiau, reik man dar cia pasiskaitineti, kad protingesne atrodyciau nuvaziavus, kad zinociau kaip uzklausti, gal tada ir patars rimciau ,manydamos, kad turiu sioki toki supratima
Ale nespeju skaityti, vos pora val. nebuvau, jau keli psl. prirasyti