Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

Šian apturėjau dvigubą džiaugsmą: gavau sėklytes iš sodui.lt ir Inga:)
Dar kart ačiū Ingutei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O ir sninga šiandien gausiai smile.gif Prisnigs, prisnigs, prisnigs ir vasarį (kai Ex duos startą) sėsiu Jabloki na snegu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asese: 10 sausio 2013 - 14:50
Sliuri, muri buri atkeliavo biggrin.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
O aš čilių sėklas gavau, ta dar labiau norisi sėti doh.gif Reik gal kokių sėklų daigumus pradėt tikrint bent taip pasikasysiu rankas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 10, 11:42)
jei nueisi i spec parduotuve, turetu patart... bet aisku viskuo gali but... su juokiais kempinem, tabletem nesusidurus...man augalas turi zemej augti....viena ka zinau pomidorai miegsta persodinima, t.y. tara dididnti po truputi, o neiskart i didele sodinti.

QUOTE(saintlina @ 2013 01 10, 11:44)
Galit tiesiai i Verdeteros ar Durpetos substrata sodint (as sodinu i Verdeteros).

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 10, 11:45)
taigi negavot TO substrato  biggrin.gif Galima, na bet per anksti čia norit sėt. Neieškojau dar nieko sodininkų parduotuvėse, bet jei nerandat, matyt ir jos dar tik ruošiasi ir ne viską sėjimui turi  mirksiukas.gif

Kaip ir taip, ir nesvarbu kur sėsit, persodint, pikuot daigus iki pasodinimo į nuolatinę vietą reiks bent du kartus. Plaušai man patiko dar ir todėl, kad jie yra vienodos struktūros ir pakankamai purūs, pikuojant nepažeidžiamos šaknys wink.gif

Aciu jums labai 4u.gif
Dar sodinti nezadu, bet noriu viska is anksto susidelioti, kad ramiai miegoti galeciau biggrin.gif
Pasiskaiciau, jau po truputi aiskeja situacija, kol sodinti reikes, jau galesiu ir kitoms papasakoti biggrin.gif
ka tik grizau is zalios stotels, nusipirkau vazonciku, bet per mazai, nebeturejo tiek, kiek man reikejo, nieko, dasipirksiu, blogiausiu atveju i persvieciamus sodinsiu smile.gif
Del zemiu nebeklausiau, reik man dar cia pasiskaitineti, kad protingesne atrodyciau nuvaziavus, kad zinociau kaip uzklausti, gal tada ir patars rimciau ,manydamos, kad turiu sioki toki supratima biggrin.gif

Ale nespeju skaityti, vos pora val. nebuvau, jau keli psl. prirasyti doh.gif
Atsakyti
Na, aš vakar taip pat gavau kalną sėklų, ačiū madmuazelei, ir šian kalnelį gavau. Žaislų pilnas stalas wub.gif
Ale sėti dar nėra noro.
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 01 10, 15:57)
nusipirkau vazonciku, bet per mazai, nebeturejo tiek, kiek man reikejo, nieko, dasipirksiu, blogiausiu atveju i persvieciamus sodinsiu  smile.gif

aš pikiuoju i vienkartines stiklinaites, o veliau persodinu į nupjautus pieno tetrapakus, specialiai perkam dvilitrius, kad panaudotumėm prasmingesnei baigčiai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 10, 14:48)
Šian apturėjau dvigubą džiaugsmą: gavau sėklytes iš sodui.lt ir Inga:)
Dar kart ačiū Ingutei  4u.gif  4u.gif  4u.gif
O ir sninga šiandien gausiai  smile.gif  Prisnigs, prisnigs, prisnigs ir vasarį (kai Ex duos startą) sėsiu Jabloki na snegu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 10, 14:54)
Sliuri, muri buri atkeliavo  biggrin.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 10, 14:55)
O aš čilių sėklas gavau, ta dar labiau norisi sėti  doh.gif Reik gal kokių sėklų daigumus pradėt tikrint bent taip pasikasysiu rankas  unsure.gif

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 10, 15:10)
Na, aš vakar taip pat gavau kalną sėklų, ačiū madmuazelei, ir šian kalnelį gavau. Žaislų pilnas stalas  wub.gif
Ale sėti dar nėra noro.

kaip jumi gerai ax.gif o as dar net lapuko keliauti i pasta negavau blush2.gif visas pasto dezutes apejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 10 sausio 2013 - 15:20
Man nei seti noro yra, nei auginti kol kas... Nevilioja, nei foto ankstyvuju maziu ziurint, nei pakelius kilnojant schmoll.gif

Merginos, nerasykit man, seklu neturiu pertekliaus 4u.gif Pernai uzsakinejau is estu... Maciau, kad ir siemet yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 10 sausio 2013 - 15:21
QUOTE(tany @ 2013 01 10, 16:20)
kaip jumi gerai  ax.gif  o as dar net lapuko keliauti i pasta negavau  blush2.gif  visas pasto dezutes apejau  biggrin.gif

o mums pristato pastininke tiesiai i namucius,o jums reikia i pasta eiti atsiimti tokiu nedideliu siuntu ?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 10, 15:20)
kaip jumi gerai  ax.gif  o as dar net lapuko keliauti i pasta negavau  blush2.gif  visas pasto dezutes apejau  biggrin.gif

Kitą kartą paprašyk, kad atneštų tuomet, kai jau nemiegat. Šian atnešė apie 13val, bet maniškė paštininkė jau įpratus, kad 7val ryto gali neprisiskambint į duris, net jei ir namie esu (negirdžiu tokiu metu nieko, gali ir iš patrankų šaudyt biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 01 10, 15:21)
o mums pristato pastininke tiesiai i namucius,o jums reikia i pasta eiti atsiimti tokiu nedideliu siuntu ?

siaip tai atnesa...is balticseeds tiesiai namo... dar 7 nebuvo blink.gif bet merginos sake lauk lapuko, tai ir laukiu biggrin.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 10, 15:26)
Kitą kartą paprašyk, kad atneštų tuomet, kai jau nemiegat. Šian atnešė apie 13val, bet maniškė paštininkė jau įpratus, kad 7val ryto gali neprisiskambint į duris, net jei ir namie esu (negirdžiu tokiu metu nieko, gali ir iš patrankų šaudyt  biggrin.gif )

geras... reiketu ir mum nedaryti... nes isnaglejo visai doh.gif tai 8 ateidavo, dabar pries 7val.
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 10, 15:33)
geras... reiketu ir mum nedaryti... nes isnaglejo visai  doh.gif  tai 8 ateidavo, dabar pries 7val.

Mūsų paštininkė supratinga- kartą prikėlė tai dabar ateina tik apie pietus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 10 sausio 2013 - 16:59