Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 01 14, 22:47)
Vat ir šian gavau siuntinuką, ilgai atsiprašinėjo už kiek per ilgą skambinimą  wub.gif

Man tai vakar gražuolė paskambino, pažiūrėjau pro akį, kad paštas matyt, ale kol užsimečiau chalatą, tai ir nubildėjo moteriškė apačion lyg viesulo pagauta doh.gif Šiandien radau lapuką, tai teks eit susipažint su savo naujuoju paštu.

Madmuazele, o slivkites sodinot šiltnamyje ar vazone 4u.gif
Atsakyti
Valio, gavau lapuka thumbup.gif Vaziuoju i pasta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 15, 12:05)
Man tai vakar gražuolė paskambino, pažiūrėjau pro akį, kad paštas matyt, ale kol užsimečiau chalatą, tai ir nubildėjo moteriškė apačion lyg viesulo pagauta doh.gif Šiandien radau lapuką, tai teks eit susipažint su savo naujuoju paštu.

pas mane ir kurjeriai ( vyrai) labai supratingi - šūkteliu, kad tuoj apsirengsiu ir palaukia biggrin.gif Patogiausia siuntų terminalai, sms'u ateina pranešimas ir kada patogu, tuomet nulekiu pasiimt.
Atsakyti
QUOTE(*Inga:) @ 2013 01 15, 11:55)
Tokie kaip Saintlina greičiausiai lotuliukas.gif

ėėė, neee schmoll.gif Kūrybinis darbas yra visai kas kita.. O čia mechaninis vertimas lotuliukas.gif Na, patys kalti, kad bendram sąraše visai nekvailai atrodė biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2013 01 15, 12:05)

Madmuazele, o slivkites sodinot šiltnamyje ar vazone 4u.gif

Tai va ko nepristate doh.gif

As siltnamyje... Todel, kad vistiek kitas augimas ir derejimas. Vazone jie negauna tiek maisto medziagu, kaad deretu gausiai g.gif

Ex, o Senis Saltis pas tave neuzklydo? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 15 sausio 2013 - 12:37
QUOTE(tany @ 2013 01 15, 12:06)
Valio, gavau lapuka thumbup.gif  Vaziuoju i pasta biggrin.gif

Valio clap.gif Jau ir aš būčiau pradėjus panikuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2013 01 15, 13:05)
Valio  clap.gif Jau ir aš būčiau pradėjus panikuoti  lotuliukas.gif

Lietuvoje jau 12 diena buvo... cia jau Lietuvoj chebryte stabde kazkuo...
tiesa del to mano black princo... visgi ne tas kuri uzsakinejau mirksiukas.gif bet dabar is dziaugsmo, kad gavau jau velniai ji nemate biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(tany @ 2013 01 15, 13:13)
Lietuvoje jau 12 diena buvo... cia jau Lietuvoj chebryte stabde kazkuo...
tiesa del to mano black princo... visgi ne tas kuri uzsakinejau  mirksiukas.gif  bet dabar is dziaugsmo, kad gavau jau velniai ji nemate  biggrin.gif

Ai princas gal savo reputacijos nesugadins kad ir koks bebūtų irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 15 sausio 2013 - 13:32
sveikos merginos. gal kas turi kokiu atsiliepimu apie pomidorus Arawak ? nezinau ka rinktis is ankstyvu ax.gif
Atsakyti
Laba diena, galite patarti, kokius pirkti vazoninius pomidorus (koks pavadinimas) geriausia? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Dianele100 @ 2013 01 15, 14:12)
Laba diena, galite patarti, kokius pirkti vazoninius pomidorus (koks pavadinimas) geriausia? Ačiū

Daug kas giria VIlma, bet as asminiskai nesu auginus
Atsakyti
Sveikos, samoningai nekisau nosies cia visa ziema, kad nekiltu pagundu apsikraut papildomomis seklomis.
PAreiskiu savo nuomone:

QUOTE(katyttee @ 2013 01 15, 14:33)
sveikos merginos.  gal kas turi kokiu atsiliepimu apie pomidorus Arawak ?  nezinau ka rinktis is ankstyvu  ax.gif

siemet, nesodinsiu, ko gero, per daug mesos juose man. Nors gausiai dera, sveiki vaisiai, bet kad, labai jau ankstyvi, tai nepasakyciau, netgi priskirciau juos pagal mano augintus, vidutinio ankstyvumo grupei. Rudeni likusius nesunokusius teko zalius deti i stiklainius.
Atsakyti