Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorai

QUOTE(diuni @ 2013 01 15, 17:07)
4u.gif Cour di bue mums labai patiko- net kaimyunė užsiprašė jo daigų šiems metams biggrin.gif

jie labai auksti? aciu uz ats.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 15, 16:04)
Gavau seklu  Cuor di bue. Raso-vieni is paciu skaniausiu pomidoru,apie 200gr svorio,tamsiai rozines spalvos,

Cuor di bue- ar tik nebus tai jaučiaširdžiai, tik kita kalba. Ir taip įdomiai google vienur jie briaunoti, kitur tipiški- širdies formos.
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 15, 17:15)
Cuor di bue- ar tik nebus tai jaučiaširdžiai, tik kita kalba. Ir taip įdomiai google vienur jie briaunoti, kitur tipiški- širdies formos.

na,pas mane jie pavaizduoti pailgos foros,ne briaunoti-atrodo l.graziai
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 15, 16:19)
na,pas mane jie pavaizduoti pailgos foros,ne briaunoti-atrodo l.graziai

Taip, čia jaučiaširdžiai kita kalba, auginau juos užpernai - patys aukšti, vaisiai dideli, širdies formos, skanūs su grietine paruošti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2013 01 15, 17:14)
jie labai auksti? aciu uz ats.

4u.gif Aukšti tikrai , lygūs buvo nebriaunuoti , širdies formos...
Tikrai taip tai jaučio širdies n-toji veislė...jų tikrai daug yra. Šiemet palyginimui sodinsiu be šios dar kokias tris kiek kitaip skambančiais pavadinimais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 15 sausio 2013 - 16:24
e- sėklose dar geriau ir briaunoti ir pailgi. biggrin.gif user posted image
Atsakyti
http://www.vilmorin-...-boeuf/1-6-886/
aš štai tokį pokelį turiu , ir vaisiai tokie buvo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nijole0619 @ 2013 01 15, 17:24)
e- sėklose dar geriau  ir briaunoti ir pailgi.  biggrin.gif user posted image

Oi,kaip grazu blink.gif Sodinsiu,ir ne viena.. wub.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif geriau nelįsti į tuos puslapius parduotuvių...aš jau buvau pamiršus , kad man ten jau buvo kai ko prisireikę...dabar vėl prisiminiau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2013 01 15, 17:39)
lotuliukas.gif geriau nelįsti į tuos puslapius parduotuvių...aš jau buvau pamiršus , kad man ten jau buvo kai ko prisireikę...dabar vėl prisiminiau doh.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

stengiuosi i pomidoru seklas naujas jau net neziureti dabar, nes vis kazko prisireikia naujo blush2.gif doh.gif
Atsakyti
noriu pasidalinti patirtim:pernai ilgiausiai ir derlingiausi man buvo TAIFUN,TOLSTOY, juodi-ar tai Ciornyj Zemcug artai Cudo sveta(juodi).Kai visus kitus jau reikejo israuti,sie pas mane vos ne iki spalio men.derejo.Taifuna sodinu kiekv. metais- thumbup.gif
Papildyta:
CORAZON ir RED PEAR seklos-jos labai panasios.kurios geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 15, 16:46)
Linagele, sėk  bigsmile.gif, o tai liksim nesužinojusios, kokie užauga spalvoti drambliai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Aš vien dėl pavadinimo sėčiau  rolleyes.gif

g.gif smile.gif g.gif ....gal atsiusti?
Atsakyti