QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 16, 11:36)
Gal bendrosios charakteristikos ir nesikeičia, bet kažkodėl mano partneriuose Venera-Ožiaragy ir Venera - Skorpione būtent ši tendencija labai įtakojo jų elgseną.. mąstymą... tarkim Venera - Skorpione iškeitė mane į pinigus... O va Venera - Šauly tokios tendencijos visiškai neturėjo...bet turėjo kitokių, del kurių MAN teko bėgt :-D
Tai žinoma, jog kažkokių vienareikšmiškų išvadų vien pagal Venerą ženkle daryti negalima... kol kas tik susipažįstu su info ir tikrinu tendencijas...ir sėkmingai randu patvirtinimus mano susidariusiam įspūdžiui apie gerai pažįstamus žmones
na tai nelyginkim Veneros Skorpione ir Ožiaragyje. O kodėl, aš jau aiškianu.
Papildyta:
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 16, 20:49)
Dorothee Koechlin de Bizemont "Karma-Astrologie"
(Karmos astrologija. Horoskopas kaip buvusio gyvenimo veidrodis"
Būtent ji savo knygoje teigia, jog norint būti labai tiksliu, nustatant tikrą gimimo ir gyvenimo laiką, reikia atsižvelgti į metų bėgyje atsiradusią laiko paklaidą, kuri vadinasi "ayanamsa". Knygoje pateikiama lentelė verčių kurias reikia atimti nuo gimimo laiko...Kaip tai darosi ir kaip tai veikia, ji demonstruoja Hitlerio horoskopu.
Oficialus Hitlerio gimimo laikas yra 20.balandžio 1889 metai 18:21 vietovėje Braunau am Inn Austrija. Šis laikas duoda 0°48' Jaučio ženklą. Atlikus korrektūrą.. t.y. atėmus "ayanamsa" (23°) Saulė atsiduria Avine ties 7°48' būtent ten, kur karo ir ugnies ženklas sukaupęs visą savo jėgą.
Yra visas skyrius, skirtas Hitlerio horoskopo nagrinėjimui ir būtent korreguoto ir oficialaus varianto sulyginimui...Jos teigimu nekoreguotu Hitlerio horoskopu jo elgesį sunku paaiškinti...Normaliam horoskope Saulė, ASC ir Mėnulis yra taikiame Jaučio bei Svarstyklių ženkle o ir Ožiaragis niekada negarsėjo ypatingu kariningumu. Koreguotame ayanamsa horoskope jo karinga motyvacija tampa aiškesne: Saulė, Marsas, Venera ir Merkurijus periena į Aviną - karingą ženklą o ASC - į Mergelę - organizuotumo ženklą, žemės ženklą, kuriam pirmoje vietoje norisi "turėti" . Kombinacijos Avinas - Mergelė negelbsti net Mėnulis šaulyje, stipriai įtakojamas Jupiterio... pasukus laiką labai stiprius aspektus įgyja Mėnulio mazgai, kas vienareikšmiškai byloja apie labai stiprią iš praeitų gyvenimų atsineštą karo karmą. 8 name net 4 Planetos, iš kurių labai glaudžioje konjukcijoje esantys marsas bei venera sudaro labai charizmatišką sprogstamą kombinaciją. tame pačiame name esanti neptūno ir Plutono konjuncija įvelka tą spogstamą Marso - veneros kombinaciją į savotišką mistinį rūką, kuris būtent ir apdūmė tokioms masėms žmonių akis...Toks pilnas 8 namas tiesiog magnetu traukė žmones ir paralyžavo bet kokį sveiką protą ar valią..."
Čia tik dalis mano vertimo...koreguotam Hitlerio horoskope yra "N" konjuncijų, aštuoni Quincunx aspektai, retrogradinis Uranas... vien žo.. koreguotas horoskopas vienareikšmiškai rodo, jog Hitleris buvo pačio juodžiausio Demono reinkarnacija...
beje, jei sekti autorės idėja, tai man reiktų iš mano laiko atimti 14'49".. hm įdomu kas gautųsi...labai tikiuosi, jog likčau jaučiu...nors jaunystėje ir turėjau pravardę "Hitlerio anūkė"
Papildyta:
labai gaila, jog nemokat rusų kalbos.. rusų forumuose tvyro visai kitokia atmosfera...jie taip noriai dalinasi žiniomis...yra tikrai labai didelis skirtumas...Šiandien tarkim sugalvojau, jog reikia susirasti info, kaip atrodo "meilė" sinastrijooje... nereikia jokių astrologijos kursų... paskaičius forume viskas tampa aišku.. kiekvienas išdėsto savo įdėją, savo nuomonę, patirtį...į ką kas žiūri.. Nurodo autorius.. knygas.. linkus... labai idomu ir labai naudinga.
tai vadinama pritempinėjimais. ir tame visiškai nieko keisto, astrologai tokšta išgarsėti kurdami kažką naujo, deja, praktika rodo, jog tai nepasiteisina. Absurdas sakyti, kad Mergelė yra agresyvesnė už Svarstykles. Hitleris bandė įgyvendinti savo teisingumo sampratą, kas būtent ir būdinga Svarstykliškai sąmonei, negana to pirmame būste tęsiasi Skorpionas. Antra, 7 būsto pradžio Avinas, jis pats savaime duoda didelį karingumą, jau nebekalbant apie planetų sankaupą ten, apskritai planetos 7, ypač tokios kai Marsas suteikia poreikį kariauti, tokius dalykus randame įvairių fanatiškų aktivystų horoskope. Saturnas 10 rodo liūdną galą. Bet esmė, kad jo gyvenimo įvykius patvirtina soliaras, todėl tolesnės spekuliacijos šiuo klausimu tampa beprasmės.
Papildyta:
QUOTE(myParadise @ 2013 01 16, 21:54)
Gahl Eden Sasson "Astrologijos ir kabalos gidas"
"Hitleris gimė, kai jautis buvo ties 0 laipsnių, todėl jis buvo jautis, kurio savybes ypač stipriai veikė Avino, prieš jautį esančio ženklo energija. Kaip šis faktas formavo jo asmenybę? Mes žinome, kad jis buvo vienas įtakingiausių praėjusio amžiaus lyderių, kuris pakeitė arba sugriovė milijono žmonių gyvenimus. Avinas yra lyderystės ir karo ženklas, o Hitleris bandė užkariauti pasaulį. Jautis, menų ir materialinėss gerovės ženklas, paaiškina, kodėl pirmiausia Hitleris pasirinko dailininko profesiją, taip pat paaiškina jo maniją vogto meno kūrinius iš tų, kuriuos jis nužudė. Jei Hitleris būtų gimęs keliomis dienomis arčiau jaučio ženklo vidurio, pvz. Jei saulė būtų ties 10 Jaučio laipsniu, jis tikriausiai nebūtų turėjęs tokio stipraus troškimo užvaldyti pasaulį. Kita vertus, jei jis būtų gimęs anksčiau, tarkime jos saulė būtų ties 25 Avino laipsniu, jis tikriausiai nebūtų buvęs toks fanatiškas ir kupinas išankstinių rasistinių nusistatymų, o tai būtų pagelbėję jam laimėti karą."
Na čia įkėliau šiaip, nes šiuo metu skaitau šią knygą, žinoma, vien tik tai tikrai negali paaiškinti tokio elgesio.
Papildyta:
Va taip ir skaitosi skirtingi šaltiniai - klasikinė astrologija teigia, kad 7 būstas tai partnerystės ir atvirų priešų būstas, tuo tarpu ir Gahl Eden Sasson teigia, kad
"Saulė 7 name arba svarstyklių ženkle - Grožis ir teisingumas yra būtinos jūsų pilnatvės sąlygos. Esate diplomatas iš prigimties ir stengiatės išvengti karo bet kokia kaina. Esate linkęs pernelyg priklausyti nuo kitų ir norite, kad kiti priklausytų nuo jūsų."
Šiaip aš dabar irgi susimąsčiau, kodėl 7 namas - tai priešai, jei apskritai svarstyklės tai diplomatija ir taika.?
na čia tik mano versija, bet aš manau, jog todėl, kad Svarstyklės teisingumas - automatiškai, jei planetos agresyvesnės, žmogus sieks įgyvendinti teisingumą, juk tokia žmonės nėra primityvūs agresoriai, jie kariauja vardan kilnaus tikslo, tačiau bėda tame, kad jie turi savo, nebūtinai su visuomenės normomis sutampančią teisingumo sampratą.
Papildyta:
QUOTE(myParadise @ 2013 01 16, 22:14)
Bet šiaip 7 būstas atstovauja politiką, visuomeninius judėjimus, pastebėjau, kad politiniai lyderiai dažnai turi 1 būsto valdovą 7. Be to ASC svarsyklės, o abu 7 būsto valdovai yra 7 būste, kas dar labiau sustiprina gyvenimo veiklą svarstyklių srityje.
plius Saulė Svarstyklėse - tiek karas, tiek santykiai su moterimis buvo kertiniai Hiterio gyvenimo akmenys.
Papildyta:
QUOTE(Teta Danute @ 2013 01 16, 22:46)
Priežastis, kodėl lietuviai tokie neaktyvūs astrologijoje matyt glūdi dar ir tame, jog lyginant su gyventojų mase ir potencialiu astrologijos mylėtojų skaičium Rusija papračiausiai pirmauja... jų daugiau ir automatiškai astrologų daugiau...jų ir kitos tradicijos.. Astrologija ten gyva ir populiari nuo amžių amžinųjų...Kita vertus man taip pat labai suprantama, kodėl kai kurie taip nenoriai dalinasi žiniomis... Astrologija - tai LABAI sunkus mokslas...pripuolamai - nieko nesigaus... čia ne kojinę numegzti...forume nuotrauką įkelti ir geranoriškai mezgimo instrukcija pasidalinti...negi gaila? o prie astrologijos reikia sėdėti metų metus... ir žinios labai sunkiai ateina ir sunkiai įsisavinamos ir patikrinamos...todėl nenuostabu, jog tai ką gerai žinau norisi geriau parduoti...nes tie atsakymai, kuriuos astrologija gali pateikti yra tikrai aukso vertės...
ar galėtumėte pateikti bent keletą senesnių nei 100 metų rusiškų astrologijos šaltinių?