QUOTE(guodzik @ 2011 10 18, 22:16)
o mano dar pastebejimas. naudokit kuo maziau visokiu paskaninamuju priedu gaminant maista, pvz visi tie pomidoru padazai, majonezas, grietine daznai, suris, nenaturalus prieskoniai. kai visu tu dalyku atsisakiau, pamaciau kad be ju maistas ne toks jau ir skanus o aki ne toks skanus, greciau pasisotini ir maziau jo suvalgai

tai is esmes net ir suvalgiusi bandele, ant saves nepykstu nes labai daug kaloriju as situ dalyku sutaupau

kuo maziau kepto maisto, daugiau virto, troskinto, orkaiteje kepto be riebalu. isvis kai man buvo susisuke tai as mesos su bulvem, ryziais nevalgiau, tik su darzovemis, poto isvis meciau valgyt mesa. sakot pigu, pvz sriuba, as sugebu sriubos puoda uz 1lt issivirt, na nusiperku pora bulviu, morku, pupeles ismirkau, puse kubelio ir sriuba

tas pats su kokiasi burokeliais, cukinijom ar moliugais. sriuboms nenaudoju jokiu grietineliu tik darzoves ir kubeli (na be jo man isvis nera skonio

), sublenderiuoju ir vualia

pigu skanu sveika.
Tai,kad keciupas visai nekaloringas,grietines galima liesos rasti.Suris kaloringas,bet puikus kalcio saltinis.Mesa-gelezies saltinis.Galima virtis sriubas po lita,bet ilgainiui nuo nevisavertes mitybos sveikata sustreikuos
Papildyta:
Sveikuoliskas sumustinis
Ant paskrudintos (tosteryje) duonos,tepame avokado mase (avokadas,citrinos sultys,druska,juod.pipirai),dedame kalakutienos kumpelio ir ant virsaus pomidoro griezineli
Savo kelyje galim sutikti daug neadekvačių žmonių. Labai linkiu nesigadinti nuotaikos dėl to - tiesiog prisiminkit, kad tuos žmones tokiais pavertė aplinkybės, kurių jie nenugalėjo: alkoholis, narkotikai, stresas, nelaiminga santuoka, nekenčiamas darbas trisdešimt metų, ir t.t.