Įkraunama...
Įkraunama...

Nekaloringi patiekalai

QUOTE(MEET @ 2011 10 18, 23:34)
o visi tie kubeliai irgi nera sveika ir jie irgi duoda alkio jausma..i sriuba dedu tik druska ir lauro lapa, pipira, kartais ant sviesto kepu svoguna, nes negaliu vien vandeni paduoti vyrui, jam siek tiek skonio reikia,bet kubeliu atsisakem senai


Jooo, kubeliai tei nėra gerai schmoll.gif Aš dėl skonio užkepinu aliejuje svogūniukų + morkų. Ir riebaliuko truputį atsiranda (neatrodo vandeniukas).
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 10 18, 22:16)
o mano dar pastebejimas. naudokit kuo maziau visokiu paskaninamuju priedu gaminant maista, pvz visi tie pomidoru padazai, majonezas, grietine daznai, suris, nenaturalus prieskoniai. kai visu tu dalyku atsisakiau, pamaciau kad be ju maistas ne toks jau ir skanus o aki ne toks skanus, greciau pasisotini ir maziau jo suvalgai  smile.gif  tai is esmes net ir suvalgiusi bandele, ant saves nepykstu nes labai daug kaloriju as situ dalyku sutaupau  smile.gif  kuo maziau kepto maisto, daugiau virto, troskinto, orkaiteje kepto be riebalu. isvis kai man buvo susisuke tai as mesos su bulvem, ryziais nevalgiau, tik su darzovemis, poto isvis meciau valgyt mesa. sakot pigu, pvz sriuba, as sugebu sriubos puoda uz 1lt issivirt, na nusiperku pora bulviu, morku, pupeles ismirkau, puse kubelio ir sriuba  biggrin.gif  tas pats su kokiasi burokeliais, cukinijom ar moliugais. sriuboms nenaudoju jokiu grietineliu tik darzoves ir kubeli (na be jo man isvis nera skonio  biggrin.gif ), sublenderiuoju ir vualia  thumbup.gif  pigu skanu sveika.

Tai,kad keciupas visai nekaloringas,grietines galima liesos rasti.Suris kaloringas,bet puikus kalcio saltinis.Mesa-gelezies saltinis.Galima virtis sriubas po lita,bet ilgainiui nuo nevisavertes mitybos sveikata sustreikuos schmoll.gif
Papildyta:
Sveikuoliskas sumustinis
Ant paskrudintos (tosteryje) duonos,tepame avokado mase (avokadas,citrinos sultys,druska,juod.pipirai),dedame kalakutienos kumpelio ir ant virsaus pomidoro griezineli biggrin.gif
Atsakyti
Darau nekaloringas uztepeles.

1. Pakuote rukytos lasisos (170 g), 1 varskes 0,5% rieb., svieziu krapu (ar is pakelio), truputis pieno ir sublenderiuoju. Tepu ant trapuciu, soti, skanu, nekaloringa.

2. Puse pakelio varskes, 1 pomidoras, ziupsnelis baziliku.
Puikiai sueina vakarienei, jei nenori springti varske tongue.gif

3. Virtos darzoves (cukinija, morka, brokolis, briuseliniai, moliugas, druska, pasirinktinai ka megstat). Sublenderiuoju. Tepu ar valgau pietums po 200 g prie mesos ar vienas.

mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kamarele @ 2011 10 13, 10:36)
Nebūtina valgyti nei brangiai, nei prabangiai, kad svoris kristų - svarbu valgyti saikingai ir daugiau judėti, o tam tikrai nebūtinas sporto klubas smile.gif Valgykit sau įprastą maistą, mažesnėm porcijom tiesiog - jeigu anksčiau vakarienė būdavo trys kotletai su visais priedais, pabandykit vieną kartą suvalgyti tik du su puse, po kurio laiko du, o paskui gal ir vieno užteks, daržovių daugiau valgykit - kopūstai, morkos, brokoliai, briuselio kopūstai, paprikos, kalafiorai, svogūnai, porai ir t.t puikus dalykas rudenį moliūgai, trinta sriuba labai soti, maistinga ir mažai kaloringa (nepridėjus kaloringų priedų), tris valandas iki miego nebevalgykit (geriau miegosit, ryte norėsis pusryčių) daugiau judėkit - vaikščiokit daugiau, laiptais palaipiokit, į tolimesnę parduotuvę pėsčiomis nužingsniuokit, turit internetą - pilna youtube visokių treniruočių, galima puikiausiai namie pastraksėt pora kartų per savaitę mirksiukas.gif Svoris per vieną dieną neužaugo, per vieną ir nenukris, reikia kantrybės ir pasiryžimo šiek tiek pakeisti valgymo, judėjimo įpročius  mirksiukas.gif

viskas taip tiksliai pasakyta, kad nera nei ko pridet nei atimt. Maziau valgant po truputi skrandis traukiasi, taigi ne tik vakarienes maziau noresis o ir kitomis dienos valandomis valgysis maziau. Beje svarbu mazom porcijom bet dazniau, obuoliai ir kiti sezono vaisiai puikiai tiks ivesti i raciona priespiecius ir pavakarius biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 10 23, 19:18)
Tai,kad keciupas visai nekaloringas, ...

Kečupas (beveik kiekvienas) turi vieną labai blogą įngredientą - E621 ar kitaip - mononatrio glutamatą. Jis užteršia bet kokį maistą, ant kurio papuola. O kaip veikia šis E, turbūt jau girdėjot ne kartą - be visų kitų "gėrių", apgauna smegenis ir siunčia joms signalą, kad tai, ką valgot - labai skanu (nepriklausomai nuo to, ar tai yra iš tiesų blink.gif ). Taigi, ką nors pasigardinus tokiu kečupu - persivalgymas beveik garantuotas. Deja.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2011 10 27, 20:46)
Kečupas (beveik kiekvienas) turi vieną labai blogą įngredientą - E621 ar kitaip - mononatrio glutamatą. Jis užteršia bet kokį maistą, ant kurio papuola. O kaip veikia šis E, turbūt jau girdėjot ne kartą - be visų kitų "gėrių",  apgauna smegenis ir siunčia joms signalą, kad tai, ką valgot - labai skanu (nepriklausomai nuo to, ar tai yra iš tiesų blink.gif ). Taigi, ką nors pasigardinus tokiu kečupu - persivalgymas beveik garantuotas. Deja.

Nereikia skleist ereziju schmoll.gif .Va dabar susizvejojau saldytuve ketciupa Ciumak.Sudetis:Pomidorai,baltasis cukrus,geriamasis vanduo,valgomoji druska,krakmolas,acto rugstis,aitriosios paprikos.Kaloringumas 100g /98 kal
Atsakyti
Merginos, kas per balaganas vėl darosi ??? blink.gif taigi , aiškiai parašiau, kad čia dedame konkrečiai nekaloringų patiekalų receptus, o ne vie tik tuščios diskusijos apie lieknėjimą, kalorijas ir pan. dalykus doh.gif viso to galite pasirankioti Sporto ir Dietų skyrelyje.... cool.gif
Atsakyti
O as valgau viska, i diena po bandele, vakarienei keptu sumustiniu su desra ir suriu, mesa su bulvemis, makaronai su juros gerybemis, o sveriu tiek, kad net daugiau noretusi. Aisku, racione netruksta ir darzoviu, daznaiusiai troskinu viska, kartais gaminu garuose. Esu labai liekna. Bet esme, kad toks organizmas. Specialiai nesikudinu, valgau viska, tik mazomis porcijomis. Skrandis neistampytas, daug neprikisi.
Liudniausia, kad kiti "varo" ant kudu - kudinasi, *** ble ***, zinokit ne karta laikiausi storumo dietos kad Kg priaugti ir labai sunkaii jie man kyla. Taip kad... kaip kitiems sunku sukust, yra zmoniu, kuriems sunku pastoret.

Valgykit viska tik po mazai, sotumas ateina po 10 minuciu.

Receptukas:
Sriuba: bulve, 2 morkytes, moliugo gabaliukas, 2 skilteles pakepinto cesnako ir puse kepinto svoguno. Bulve, morkas ir moliuga isverdame, sudedam kepintus produktus ir naturalus prieskoniai: druska, baltieji pipirai, dziovintas bazilikas. Viska sublenderiuoju.

Troskinys: kopustas, moliugas, morka, jei turit idekit ir koncervuotu darzoviu (pomidoru gabaliukai ar sparagines pupeles). Viska patroskinti vandenyje, nei laso aliejaus ar riebalu. Prieskonis - druska, dziovinti krapai. Kam norisi sociau - troskinkite kartu ir bulve.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akmenukas2012: 27 vasario 2012 - 11:51
Salotų receptukas paprastutis:
Pomidorai, agurkai, kinietiškas kopūstas (nepadauginant jo), pievagrybiai ir prieskonių pagal skonį (man patinka prieskoninės žolelės visokios, krapų įdedu dėl išvaizdos).
Aš asmeniškai sumaišau viską su grietine, bet galima gi ir be jos smile.gif

Išbandyta ne kartą, labai skanu, būna apsikabini puodą ir kemši biggrin.gif
Atsakyti
Manau,kad nuo sio patiekalo svorio tikrai nepadauges...
Marinuoju paprastai : druska, pipirai ,kapota kalendra arba petrazoles.Kepti po pora minuciu is abieju pusiu (svarbiausia neperkepti,nes bus guminukai biggrin.gif ).Iskeptus pagal skoni pagardinti arba citrina arba cesnakiniu padazus,na kas kaip megsta.Dali keptu kalmaru pasilieku salotoms wub.gif .
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2011 10 28, 11:51)
Nereikia skleist ereziju schmoll.gif .Va dabar susizvejojau saldytuve ketciupa Ciumak.Sudetis:Pomidorai,baltasis cukrus,geriamasis vanduo,valgomoji druska,krakmolas,acto rugstis,aitriosios paprikos.Kaloringumas 100g /98 kal


Kai kažkas sakė, kad žemė apvali - irgi vadino erezijom biggrin.gif
Jei kažko nežinot - pasidomėkit.

O į temą:
Susišaldot braškes, suverčiat jas į kombainą su peiliukais ir užpilat šiek tiek lieso pieno. Įjungiat ir lėtai dapilat po truputį. Norėdami saldumo, galit pridėti bananų, džiovintų datulių ar pan. Medaus. Na, kas ne taip bijo kalorijų, gali ir cukriuko. Gaunasi puikiausi naminiai ledai.
Atsakyti