Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Melodi @ 2013 01 11, 11:41)
sakyciau ne pasveikimas, o remisija su numatomu paumejimu vasario menesi biggrin.gif

labai tiksli gydytojos pastaba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 11, 10:41)
sakyciau ne pasveikimas, o remisija su numatomu paumejimu vasario menesi biggrin.gif

Ar vasario menesi buna didesnes nuolaidos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Redaga @ 2013 01 11, 13:01)
Ar vasario menesi buna didesnes nuolaidos g.gif

kazka viena ausim girdejau lyg turetu but...

ot skupydla, vienus batelius medziojau medziojau - kai kaina buvo 45 $ +20% nuolaida, tai dar laukiau a vos maziau gausiu. dabar jie 77 $ doh.gif labai tikiuosi vasari juos pagaut pigiau biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes,

kaip yra is tiesu su TF dydziai padidinti siek tiek ar ne smile.gif butu gera zinoti.
Papildyta:
QUOTE(Balio @ 2013 01 11, 13:17)
sveikutes,

kaip yra is tiesu su TF dydziai padidinti siek tiek ar ne smile.gif butu gera zinoti.

atsiprasau TH bigsmile.gif
Atsakyti
Nepataikiau su dydziu pirkdama populiariaja Landsend striuke.
Dydis XS raudona spalva
Gal kas keistu i S dydi?
Atsakyti
QUOTE(Balio @ 2013 01 11, 12:18)
sveikutes,

Papildyta:

atsiprasau TH bigsmile.gif

bent jau viršus pagal mane atitinka, bent jau ką pirkau tai atitiko, megztuką ir pora bliuskučių turiu
Atsakyti
QUOTE(Melodi @ 2013 01 11, 10:41)

doh.gif

QUOTE(Dilma @ 2013 01 11, 11:48)
Klaipėdietės, turiu jums džiaugsmo, galit po truputį kinkyt elnius į roges biggrin.gif

bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
o aš su RL biškelį prasipirkau doh.gif nesuprantu kodėl skelbimuose rašo kad 24 dydis 88-92 klubams, nu tikrai tokie klubai nelenda į tokį dydį, gerai kad bent jau 2 poras kelnių ėmiau o ne kokias 5 doh.gif jau geriau būčiau dydžiu lentele vadovavusi, būtų arčiau tiesos buvę doh.gif
va tokios http://www.ralphlaur...ar=Shopping Bag

ir tokios
user posted image
jei ką, kudutės krepkitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rozete @ 2013 01 11, 13:32)
bent jau viršus pagal mane atitinka, bent jau ką pirkau tai atitiko, megztuką ir pora bliuskučių turiu

dekoju 4u.gif
Atsakyti
timberland.com kai kuriems batams duoda -30% off sale mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2013 01 10, 23:02)
O as jau savaite kaip nieko nepirkau  cool.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(ingulka7 @ 2013 01 10, 23:08)
Labai panašius turiu su 98 cm 6 dydį 4u.gif  Turėjau keletą RL džinsiukų ir džinsinį sijoną, visuomet 6 dydis tinka blush2.gif 

kaip visgi patogu pasiskaityt visu pasisakymus del tu dydziu ir ismatavimu..pagaliau savo sikna issimatavau, tai jau galima orientuotis, koks dydis karsta.gif
Atsakyti
Alytaus mergaitės - siunta jau pas mane 4u.gif

8-616-25312

Atsakyti