QUOTE(Popsi @ 2014 02 17, 17:28)
Ideja paprastai ir lieka tik ideja. O tikrasis verslas mano manymu yra ne tiek idejoj, o paciam jo suorganizavime, procesu sustygavime.
Jeigu is tikruju norit versla daryt, tai galima imt bet kuria veikla kuria nors kiek ismanot ir ziuret kam yra poreikis. Juk nebutinai turi buti vienintelis ta paslauga ar preke tiekiantis.


Čia jau nemažai teisingų minčių buvo išsakyta, tereikia tik perskaičius įsisavinti.
Iš dalies sutinku su Popsi nuomone dėl to, kokioj srity bandyti.
Vistiek kažkokioj srity save įsivaizduojat, gal ir toj pačioj kur dabar dirbat, žinių juk jau turit, tereikia pasiplanuot ir po truputį judėti link to, kad išeiti iš darbo ir pradėti dirbti tą patį sau. Juk dauguma konkuruojančių įmonių ir įkuria išėję darbuotojai.
Galbūt turit kokį pomėgį, kuriam norėtumėt skirti daugiau laiko, tai pamėginkit uždirbti pinigus iš šio hobio.
O gal norit kažko išmokti? Gal ir iš jūsų naujojo talento išeitų biznis?
O gal mintyse turit viziją ir galvojat kad jei turėtumėt žinių/patirties toj srity, tai tikrai pasisektų? Tai ir mėginkite, gal reikėtų susirasti kokį partnerį/bendramintį, kuris turi patirties, arba tiesiog konsultuotis.
Kai kuriose srityse galima jau nupirkti šiek tiek įsuktą verslą.
Išbandykite save tinkliniame marketinge, sistema jau atidirbta, jūsų sponsoriai pamokys, išaiškins viską, tiek apie tai kaip dirbti, tiek apie mokėtinus mokesčius. Dažniausiai arba nėra pradinės investicijos arba ji simboliška. Rizikuojat tik sugaištu laiku ir ta pirma investicija.
Jeigu nepasitikit tinkliniu marketingu, arba jis atrodo nerimtai, galima pirkti frančizę (brangu), kur taip pat būsite apmokyti kaip dirbti, išduos jau pasiteisinusią strategiją.

Reikia tik pagalvoti kokioj srity save matot, ar galėtumėt matyti. Ir ar iš to galėtų gautis tik papildomas uždarbis, ar jau būtų galima ir pragyventi. Susigalvokit tikslus ir terminus(realius) iki kada juos įvykdyti, taip padėsite sau nelikti tik planavimo stadijoje. Geriau judėti pamažu, nei tik skaityti knygas, kaupti žinias ir vis ruoštis grandioziniam startui.