Įkraunama...
Įkraunama...

Augalų užsakymas internetu be tarpininkų

QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 01, 16:21)
o aš galėčiau rinkt ir rinkt,tik piniginius reikalus perleisti kam nors kitam,man malonumas gavus dėžes iki 2val nakties rūšiuoti  lotuliukas.gif  wub.gif ir pašte nuo 6,30 su 20dėžių/dėžučių būti  biggrin.gif
man tikrai labai patiko  wub.gif

Atsiėmau šiandien iš pašto. Nustebau kaip viskas gerai supakuota, tikiuosi nenumirs iki savaitgalio.

Ačiū dar kartą.
Atsakyti
QUOTE(Daimen @ 2014 04 01, 22:10)
Aciu, aciu Jediara uz augaliukus  wub.gif  thumbup.gif  4u.gif  tik labai gaila, kad neberinksit daugiau uzsakymu  verysad.gif  taip buvo patogu, issirenki ir lauki  blush2.gif cray.gif

Bus kitų merginų, kurios rinks. O kas čia dar žino, kaip bus rudenį mirksiukas.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms, su kuriomis teko bendrauti.
Kam neįdėjau atlikusių 2 augalų,išsiunčiau - kaip ir rašiau informuokite,nes per tokį kiekį mažą kas,dar vienas beje atlikęs yra?
Iš mano pusės tai buvo pirmas ir paskutinis rinkimas,kaip sako ir šaukštas deguto sugadiną statinę...
Kad suprastumėt apie ką trumpai parašysiu,nikų neminėsiu,jei norės atsilieps,bet aš nieko nekomentuosiu schmoll.gif ,bet jei pradės juodinti,paviešinsiu visus laiškus su įrodymais.
Kai pradėjome rinkti užsakymą pasakiau: renku ir skirstau aš,o apmokės kita narė,taip ir buvo - apmokėjimui už augalus persiuntinėjot vienai narei.Kai gavome augaliukus išskirsčiau ir visoms parašiau savo sąskaitą - pervedimui už persiuntimą, visos narės tai pamatė ir pervedė kur buvo prašyta,bet ... atsirado kas nematė ir pervedė kitur ir vos iš klumpių neišvirtau laišką atsidariusi doh.gif
pinigus aš atgavau į savo sąskaitą ir rytoj išsiųsiu siuntinį.
Beje su ta nare piniginės problemos buvo nuo pat pradžių...
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 03, 14:34)

Uzuojauta,labai nesmagu,kad tokie zmones ateina ir viska va tep sugadina...visa nuotaika ir aplamai...

As labai dekinga uz siuntini Jadirai 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,visos mano kanos labai geram stovi,belieka tik isdaigint dabar man jas.. smile.gif

Dar laukiu keliu kanu rusiu,jauciu jau siandien turesiu ir jas...tai busiu dekinga MONAMI 4u.gif
apsiKaninsiu iki ausu symet... lotuliukas.gif

Va is amerikos mano siuntinukas tai atejo labai baisiam stovi..tai nerekomenduoju siustis is taip toli... nebent kazkas issiustu is savu,bet per tarpininkes,augaliukus nesiulau...per ilgai keliauja, vargsiukams blogai... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erilukaha: 03 balandžio 2014 - 14:06
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 03, 13:34)
Kai pradėjome rinkti užsakymą pasakiau: renku ir skirstau aš,o apmokės kita narė,taip ir buvo - apmokėjimui už augalus persiuntinėjot vienai narei.Kai gavome augaliukus išskirsčiau ir visoms parašiau savo sąskaitą - pervedimui už persiuntimą, visos narės tai  pamatė ir pervedė kur buvo prašyta,bet ... atsirado kas nematė ir pervedė kitur ir vos iš klumpių neišvirtau laišką atsidariusi  doh.gif
pinigus aš atgavau į savo sąskaitą ir rytoj išsiųsiu siuntinį.

...na nežinau, tikrai tiesiai šviesiai viskas buvo parašyta, reikėjo tik apsispręsti arba sutinki su tuo arba lieki be augalų... ax.gif
LABAI AČIŪ MONAMI už augalus ir aišku LABAI AČIŪ LAKŠMI, kad sutiko apmokėti PL... aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
belieka tik malonus galvos skausmas kur viską sutupdyti... thumbup.gif assa.gif
Atsakyti
šaunuolės merginos kurios apsiėmėt. O jei kam netinka - gali gi ir nebeužsisakinėt daugiau. Nebe naujokės jūs jau čia - tai visos drąsiai ir jumis pasitiki. Man nebuvo visiškai baisu sumokėti iš anksto pinigus. Jei ir galėjo kliurkų būt tai tik iš augalų augintojų.
Atsakyti
Nu ką, užsakymo rinkimas įsibėgėjo, jau yra iš abiejų parduotuvių norinčių.
Dar kartą pakartosiu informaciją smile.gif
Bandom daryti užsakymus iš šių parduotuvių
http://cebule-kwiatowe.pl/ ir http://sklep.cebulekwiatowe.pl/ Savo norus siųskit iki 04.09d. Geriausia, kad siųstumėt krepšelio kopijas ir jeigu norėsit iš skirtingų parduotuvių tai atskiruose laiškuose.
Užsakymus siųskit el.paštu gintaved@gmail.com Būtų gerai, kad iš karto parašytumėt adresą jeigu ne iš Vilniaus būsit, kad gavus kuo greičiau galėčiau išsiųsti.

Atsakyti
Gal kas užsakinesite iš šio psl.?
http://www.swiatcebu...czyki-1143.html
Atsakyti
Ačiū, jediarai už augaliukus - šiandien gavau, liuks bijūnas ir aguona wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ginta. @ 2014 04 04, 08:28)
Nu ką, užsakymo rinkimas įsibėgėjo, jau yra iš abiejų parduotuvių norinčių.
Dar kartą pakartosiu informaciją smile.gif
Bandom daryti užsakymus iš šių parduotuvių
http://cebule-kwiatowe.pl/ ir http://sklep.cebulekwiatowe.pl/  Savo norus siųskit iki 04.09d. Geriausia, kad siųstumėt krepšelio kopijas ir jeigu norėsit iš skirtingų parduotuvių tai atskiruose laiškuose.
Užsakymus siųskit el.paštu gintaved@gmail.com Būtų gerai, kad iš karto parašytumėt adresą jeigu ne iš Vilniaus būsit, kad gavus kuo greičiau galėčiau išsiųsti.

perskaičiau visą temą. Noriu jungtis, jei dar priimate ax.gif Aš kaunietė. (bet gal rasčiau kad iš vilniaus perduotų..)

tik va aš dar pasitikslinsiu- ten buvo rašyta, tai čia maždaug vienam žmogui prie mano gėlių sumos dar plius 5-6lt?
ir per kiek maždaug laiko siuntinukus gaunat?
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2014 04 04, 21:47)
perskaičiau visą temą. Noriu jungtis, jei dar priimate  ax.gif Aš kaunietė. (bet gal rasčiau kad iš vilniaus perduotų..)

tik va aš dar pasitikslinsiu- ten buvo rašyta, tai čia maždaug vienam žmogui prie mano gėlių sumos dar plius 5-6lt?
ir per kiek maždaug laiko siuntinukus gaunat?

Praeita kartą užsakymas padarytas buvo kovo 12d, siuntini gavau 26d. Pristatymo islaidos dalinamos visom po lygiai nesvarbu kiek geliu uzsakot. Praeita karta buvo 5,04lt.
Atsakyti
QUOTE(Sparaxis @ 2014 04 03, 09:49)
Atsiėmau šiandien iš pašto. Nustebau kaip viskas gerai supakuota, tikiuosi nenumirs iki savaitgalio.

Ačiū dar kartą.

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(daivix @ 2014 04 03, 16:22)
...na nežinau, tikrai tiesiai šviesiai viskas buvo parašyta, reikėjo tik apsispręsti arba sutinki su tuo arba lieki be augalų...
LABAI AČIŪ MONAMI už augalus ir aišku LABAI AČIŪ LAKŠMI, kad sutiko apmokėti PL... aciuks.gif 
belieka tik malonus galvos skausmas kur viską sutupdyti...

4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Avijacija @ 2014 04 03, 17:47)
šaunuolės merginos kurios apsiėmėt. O jei kam netinka - gali gi ir nebeužsisakinėt daugiau. Nebe naujokės jūs jau čia - tai visos drąsiai ir jumis pasitiki. Man nebuvo visiškai baisu sumokėti iš anksto pinigus. Jei ir galėjo kliurkų būt tai tik iš augalų augintojų.

4u.gif mirksiukas.gif

ačiū visoms bendradarbiavusioms wub.gif
iš mūsų užsakymo du buvo nelaimingi - kokiu būdu atrinkau kam siųsti nulaužtas gėles ( doh.gif blink.gif verysad.gif MB sakė parašyt reikėjo ,kad kauliukus ridenom) ir kitas kai neskaitomi laiškai ir nežiūrima kur pervesti pinigus,gerai,kad su Lakšmi susitikom ir užklausiau,pervedė man,bet siuntinys kaip matau dar pašte - nuo šeštadienio unsure.gif man jau neramu,kad būsiu vėl apkaltinta dėl augalų kokybės unsure.gif (MB ramina ko imi į galvą tu išsiuntei ir ttt unsure.gif )
dar kartą visoms ačiū wub.gif
arba kažkuri neparašėt,kad neįdėjau arba man dovanų liko kardelių mix 5vnt ax.gif

Atsakyti