Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 23, 15:32)
Pamatysim kaip paryskes biggrin.gif As su mazaja gana anksti pasidarius buvau testa ir paskui tik ryskejo smile.gif Echmeja stos i spalio men gimsanciu gretas biggrin.gif

Oi kad ir mes spetume y spaly blush2.gif butu saunu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 23, 15:32)
Pamatysim kaip paryskes biggrin.gif As su mazaja gana anksti pasidarius buvau testa ir paskui tik ryskejo smile.gif Echmeja stos i spalio men gimsanciu gretas biggrin.gif

aha, jau paziurejau, kad spalio 5 butu terminas biggrin.gif viskas butu tada pagal plana, didysis rugseji prades eiti i darzeli, jau biski bus apsiprates, spali brolis ar sese, tada prasides didziojo sirgimai darzelyje ir visi sedesim namie biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(MSM @ 2013 01 23, 15:36)
Oi kad ir mes spetume y spaly  blush2.gif  butu saunu  biggrin.gif

oi kaip linkiu, kad spetumet i spali ir tikiu, kad taip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(echmėja @ 2013 01 23, 15:44)
oi kaip linkiu, kad spetumet i spali ir tikiu, kad taip bus  mirksiukas.gif

Mano mazoji spalinuke biggrin.gif as nieko pries jei ir broliukas/sesute butu spaliuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MSM @ 2013 01 23, 15:49)
biggrin.gif
Mano mazoji spalinuke   biggrin.gif  as nieko pries jei ir broliukas/sesute butu spaliuke  ax.gif

Oho kiek taikančių į spalio menesį. Visiems 4u.gif , kad suspėti. PAs mus kazkaip rudeninuku nera kol kas smile.gif
Papildyta:
Tik va pagalvoju, kaip reikes but nesciai per vasara, tai cia isbandymas, tikiuosi rankos kojos netins ir nebus labai karsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *pabalduke*: 23 sausio 2013 - 16:20
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 23, 16:20)
Oho kiek taikančių į spalio menesį. Visiems  4u.gif , kad suspėti. PAs mus kazkaip rudeninuku nera kol kas smile.gif
Papildyta:
Tik va pagalvoju, kaip reikes but nesciai per vasara, tai cia isbandymas, tikiuosi rankos kojos netins ir nebus labai karsta smile.gif

su pirmu vaiksciojau ziema, bet istinus buvau klaikiai, viena diena atsikeliu o pedos kaip bulkutes i ne vienu batus kojos nebeikisau, teko pirkti 2 dydziais didesnius biggrin.gif rankos irgi, zodziu visa buvau istinus, zodziu tinimas manes nebegazdina, tik aisku visu tinimu pasekme - strijos doh.gif
Atsakyti
mano vaikas irgi spalinukas, visai smagu butu ir antra turet biggrin.gif bet vyras "nusisaustu" jei butu 3 svarstykles namie lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Endži @ 2013 01 23, 18:01)
mano vaikas irgi spalinukas, visai smagu butu ir antra turet biggrin.gif bet vyras "nusisaustu" jei butu 3 svarstykles namie lotuliukas.gif

O kuo svarstykles jau taip blogai smile.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 24, 10:32)
Sveikos smile.gif

na cia vyras mano su mumis 2 svarstyklem nesusitvarko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 24, 10:32)
Sveikos smile.gif

na as pazistu 2 svarstykles ir abi isskirtinai bjauraus charakterio doh.gif viena akimirka viskas ok, kita jau gali pasiust tave..
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 24, 13:46)
na as pazistu 2 svarstykles ir abi isskirtinai bjauraus charakterio  doh.gif  viena akimirka viskas ok, kita jau gali pasiust tave..

lotuliukas.gif aha prisipazistu, charakteris musu ne is lengvuju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 24, 13:46)
na as pazistu 2 svarstykles ir abi isskirtinai bjauraus charakterio  doh.gif  viena akimirka viskas ok, kita jau gali pasiust tave..

Aš ir ne svarstyklių daug tokių pažįstu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 24, 15:07)
Aš ir ne svarstyklių daug tokių pažįstu biggrin.gif

tikiu biggrin.gif bet zinai kiekvienam zmogui zodiako zenklas iskart tapatinasi su pazismais zmonem. pvz kaip rinkom varda vaikui, jei vardas asocijuojasi su nelabai megstamu zmogumi tai tas vardas net nebuvo svarstomas... biggrin.gif
Atsakyti