Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

Sveikos smile.gif

Endži, tikrai gražios nuotraukos, šaunuolė smile.gif

Mes tai savaitgali pravazinejom ,tai mazai namie ir buvom smile.gif Vejaraupiai ko tais nevilioja, tikekimes greit ju dar ir neturesim...Sveikit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 27, 20:17)
Sveikos smile.gif

Endži, tikrai gražios nuotraukos, šaunuolė smile.gif

ACIU MERGINOS UZ PKOMPLIMENTUS 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 27 sausio 2013 - 20:26
merginos o po O jau pervelu pastoti? itariu kad man vakar buvo, nes desni maude sona, kaip per O, o ND nebuvo verysad.gif jauciu ragai man si men vel doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

Po ovuliacijos dar 2 dienas kaip ir galima pastoti smile.gif Taigi ND dar galima daryti smile.gif
Mes snd ankstyvos, nuo 7 val ant koju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 28, 08:35)
merginos o po O jau pervelu pastoti? itariu kad man vakar buvo, nes desni maude sona, kaip per O, o ND nebuvo verysad.gif jauciu ragai man si men vel doh.gif

labu, lauzk vyra siandien butinai biggrin.gif pas mus per OV irgi nebuvo ND, bet pavyko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 28, 09:37)
labu, lauzk vyra siandien butinai biggrin.gif pas mus per OV irgi nebuvo ND, bet pavyko smile.gif

lengva pasakyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 28, 08:35)

Manau dar nevelu 4u.gif

Labu smile.gif o pas mus vejaraupiai jau tikiuos y pabaiga, maziau jau kyla tu spuogeliu, bet visa uztai spalvota lotuliukas.gif laukiu ir as savo OV ax.gif
Atsakyti
as jau be protinio danties, isrove karsta.gif dabar nebetrukdys jis man zaraza dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 28, 13:57)
as jau be protinio danties, isrove karsta.gif dabar nebetrukdys jis man zaraza dry.gif

Teisingai, reikia atsisakyt visų bereikalingų trukdžių biggrin.gif
Aš prisidėjau apelsinų ir kertu, geriausios valandos kol maze miega wink.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 28, 14:00)

o as alkana kaip zveris, ryte nespejau, o dabar negalima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 28, 14:00)

as keptos sonines valgiau, saldiklyje neliko jai vietos, tad teko kazka mastyt pagaminti biggrin.gif maniskis pirma karta miegodamas apsisisiojo blink.gif puoliau vilkt slapius rubus, aisku pazadinau doh.gif susukau i ranksluosti, kad nebutu slapia ir siaip taip uzmigdziau. megaujuosi tylos valandele cool.gif
Atsakyti
QUOTE(echmėja @ 2013 01 28, 14:34)
as keptos sonines valgiau, saldiklyje neliko jai vietos, tad teko kazka mastyt pagaminti biggrin.gif  maniskis pirma karta miegodamas apsisisiojo  blink.gif  puoliau vilkt slapius rubus, aisku pazadinau  doh.gif  susukau i ranksluosti, kad nebutu slapia ir siaip taip uzmigdziau. megaujuosi tylos valandele  cool.gif

Aš tai dar miegui dedu pampersa, dazniausiai nieko nepridaro, bet apsidraudimui smile.gif
Atsakyti