Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

NT neigiamas, atkeliauja dabar jau tikrai mmm verysad.gif
vel naktis bemiege, nesuprantu, jau visa sav nuo puses 3 nemiega g.gif doh.gif
Mmm nelaukiančių sąrašas:
MSM?
ENDŽI vasario 10
ECHMĖJA?
*PABALDUKE*?
PERLA30*?
INGAINGA?
PADRAIKA22?
na ka reikes pasinaudoti proga tada ir si men eiti issirauti protini danti ir pas dantiste nuvaryt taisyti dantukus doh.gif reikes gerai pasikratyt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 14 sausio 2013 - 08:18
labas rytas mergaites.man tiek su pirmu ties su antru testai buvo teigiami pries mmmm dvi dienas/bet zinau ka tai reiksia ir kaip jus laikiate tu isvajotuju II.atsipalaiduokit tiek mintimis,tiek kunu ir megaukytes myliukais.tiki atsipalaidavimas ir maziau galvojimas apie pastojima padeda maziukui ateiti pas jus.as ir buvau uzsiciklinusi kada?kodel? po 2bandymo ir nesekmiu rado priezadti pradejuz vaistukus vartoti ir atsipalaidavus jis atejo smile.gif taip,kad mergaites ramiai tikrai visos pastosit tik atsipalaiduokit wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 01 14, 08:17)
labas rytas mergaites.man tiek su pirmu ties su antru testai buvo teigiami pries mmmm dvi dienas/bet zinau ka tai reiksia ir kaip jus laikiate tu isvajotuju II.atsipalaiduokit tiek mintimis,tiek kunu ir megaukytes myliukais.tiki atsipalaidavimas ir maziau galvojimas apie pastojima padeda maziukui ateiti pas jus.as ir buvau uzsiciklinusi kada?kodel? po 2bandymo ir nesekmiu rado priezadti pradejuz vaistukus vartoti ir atsipalaidavus jis atejo smile.gif taip,kad mergaites ramiai tikrai visos pastosit tik atsipalaiduokit wub.gif  4u.gif

4u.gif kokia faina liniuote tavo wub.gif kaip nestumas einasi?
maniskis vel toliau vazines i komandiruote, bus sunku pagauti gandrus unsure.gif doh.gif nes 10 d nebuna, 4 namie unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 14 sausio 2013 - 08:33
QUOTE(Endži @ 2013 01 14, 08:22)
4u.gif kokia faina liniuote tavo wub.gif kaip nestumas einasi?
maniskis vel toliau vazines i komandiruote, bus sunku pagauti gandrus unsure.gif  doh.gif nes 10 d nebuna, 4 namie unsure.gif

pradzia ziauriai sunki nuo 6sav.pateliojimai,galvojau,kad pabegs zirniukas.bet rado zaizdele tai is jos pateliojo.pirmas nestumas ir gi ne lengvas buvo.jau tokia mano dalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2013 01 14, 08:40)
pradzia ziauriai sunki nuo 6sav.pateliojimai,galvojau,kad pabegs zirniukas.bet rado zaizdele tai is jos pateliojo.pirmas nestumas ir gi ne lengvas buvo.jau tokia mano dalia biggrin.gif

pirmas ir man nelengvas buvo,. 6 sav buvo gresiantis, paskui dar buvo 2 prieslaikiniai gresiantis doh.gif gine galvojo kad gims anksciau laiko, bet pagimdziau pora dienu po termino biggrin.gif kiek tavo pirmam kleckui? ka turi mergaite ar berniuka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 14 sausio 2013 - 08:50
QUOTE(Endži @ 2013 01 14, 08:48)
pirmas ir man nelengvas buvo,. 6 sav buvo gresiantis, paskui dar buvo 2 prieslaikiniai gresiantis doh.gif gine galvojo kad gims anksciau laiko, bet pagimdziau pora dienu po termino biggrin.gif kiek tavo pirmam kleckui? ka turi mergaite ar berniuka? ax.gif

turiu berniuka 1.9 smile.gif gime termono diena pagal mmmmm biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Endži nenusimink, ateis svente ir i tavo namus.

MSM?
ENDŽI vasario 10
ECHMĖJA?
*PABALDUKE sausio 20d.
PERLA30*?
INGAINGA?
PADRAIKA22?

KAip cia snd reiks i lauka listi jei neatsils nors iki -10 smile.gif tikekimes "atsils" smile.gif nes kitaip mano vaikas namus griauna kol neissilaksto smile.gif Nors siaip po langa ziuriu laaabai grazu, viskas apserksnije.

Papildyta:
QUOTE(lara86 @ 2013 01 14, 08:59)
turiu berniuka 1.9  smile.gif  gime termono diena pagal mmmmm biggrin.gif

O koks punktualus vaikas smile.gif Leidzia pailseti mamai, jauciu antras nestumas su maziau poilsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 01 14, 07:48)
NT neigiamas, atkeliauja dabar jau tikrai mmm verysad.gif
vel naktis bemiege, nesuprantu, jau visa sav nuo puses 3 nemiega g.gif  doh.gif
Mmm nelaukiančių sąrašas:
MSM?
ENDŽI vasario 10
ECHMĖJA sausio 25
*PABALDUKE*?
PERLA30*?
INGAINGA?
PADRAIKA22?
na ka reikes pasinaudoti proga tada ir si men eiti issirauti protini danti ir pas dantiste nuvaryt taisyti dantukus doh.gif reikes gerai pasikratyt unsure.gif

labas rytas, gaila, kad neigiamas verysad.gif tikiu, kad kitas ciklas bus sekmingas nestuke.gif
o pas dantiste gerai apsilankyti, pries pirma nestuma nejau tai po to turejo dantis taisyt be nuskausminamuju, nenoriu net prisiminti... tai si karta, jau gruodzio pradzioj pedinau tikrintis, aciu d nieko baisaus nerado tik pora mazu skyluciu
Atsakyti
Sveikutės,
O kokius NT Jūs perkate, ta prasme : kokios firmos ar kokioje vaistinėje rasti jautresnį NT? Mano mmm nėra , bet ir NT nieko nerodo, o gyditoja liepė laukti dvi savaites doh.gif (kaip ilgai tos savaitės eis lyg mėnuo) jei po 2 sav. nepasirodys tai vėl reiks eiti echo darytis gal patvirtins ko laukiu ax.gif pilvo apačia pamaudena, krūtine irgi jautri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo perla30*: 14 sausio 2013 - 10:49
QUOTE(echmėja @ 2013 01 14, 10:10)
labas rytas, gaila, kad neigiamas  verysad.gif  tikiu, kad kitas ciklas bus sekmingas  nestuke.gif
o pas dantiste gerai apsilankyti, pries pirma nestuma nejau tai po to turejo dantis taisyt be nuskausminamuju, nenoriu net prisiminti... tai si karta, jau gruodzio pradzioj pedinau tikrintis, aciu d nieko baisaus nerado tik pora mazu skyluciu

as turiu nemazai unsure.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 14 sausio 2013 - 10:57
Labas rytas.
Mano NT taip pat neigiamas verysad.gif nzn kas pasidare su mano mmm, patepliojo ir nieko daugiau ir kada jos bus ir ar isvis bus nzn... visiskai be nuotaikos, tikiuos gine pagelbes kuo nors treciadieni, nes isprotesiu.
O apie pirma nestuma suzinojau jau 31c.d., tada jau rode neryskia antra juostele, dabar 33c.d., lauksiu mmm.

Endzi nenuleisk ranku ir su naujo ciklo pradzia 4u.gif

Mano mazajai visi kruminiai lenda doh.gif tai trinasi aplinkui, nors nera lb pikta, bet vis kazko nepatenkinta...
Tiesa, pas dantiste ir man reikia, bet as ju bijau kaip maro mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(*pabalduke* @ 2013 01 14, 09:07)
L
O koks punktualus vaikas smile.gif Leidzia pailseti mamai, jauciu antras nestumas su maziau poilsio biggrin.gif

pamirsau ka reiskia paguleti biggrin.gif
Atsakyti