Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojame ir lakiame antro mažylio

QUOTE(Linavaido @ 2013 07 02, 14:46)
O kur čia pliurpiat? nuorodą įmesk  mirksiukas.gif

http://www.supermama...;#entry63124702
Cia plepam mirksiukas.gif Vego tai buvusi Geriuke, jei pameni.

QUOTE(Endži @ 2013 07 02, 16:59)
na va mano testukai wub.gif

Kaip graziai ryskeja, bet ir anksti tau rodo bigsmile.gif Man pirma vaiduokliuka parode tik 30 CD, o 27 CD neigiamas dar NT buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 07 02, 17:34)

Ačiū, pamenu pamenu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Alegria* @ 2013 07 02, 16:34)
Kaip graziai ryskeja, bet ir anksti tau rodo bigsmile.gif Man pirma vaiduokliuka parode tik 30 CD, o 27 CD neigiamas dar NT buvo smile.gif

Aha tikrai nesitikejau taip anksti pamatyt, o tavo ciklas kiek d? Mano 28
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 07 02, 17:38)
Aha tikrai nesitikejau taip anksti pamatyt, o tavo ciklas kiek d?  Mano 28

Mano 30 buvo.
Atsakyti
Kaip sunku tylet su vyru kalbant tel, kaip cia datemt kol ketvirtadieni gris biggrin.gif noriu matyt jo reakcija kai suzinos bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
endzi sveikinimai tikiu kad ir as viena grazia diena to paties sulauksiu
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2013 07 02, 19:29)
endzi sveikinimai tikiu kad ir as viena grazia diena to paties sulauksiu

Zinoma ateis 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 07 02, 19:14)
Kaip sunku tylet su vyru kalbant tel, kaip cia datemt kol ketvirtadieni gris biggrin.gif noriu matyt jo reakcija kai suzinos bigsmile.gif  wub.gif

Oi, puikiai suprantu, man daugiau nei savaite teko kentet kol MB is komandiruotes grizo biggrin.gif Klause kaip, ka NT rodo, sakiau, kad vel nieko, o taip sunku apsimest doh.gif Kai grizo, pasakiau, kad turiu jam staigmena, padaviau dovanu dezute mazyte, o joje baltos megztos kojinytes naujagimiui ir NT ant ju padetas wub.gif Sako pasimetes "Kas cia?" lotuliukas.gif Arpsidziauge, aisku, truputi atsipeikejes dar pridure, kad kojinytes jam lyg mergaitiskos atrodo, gi sunu turesim, aiskiaregys lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Alegria*: 02 liepos 2013 - 20:18
QUOTE(*Alegria* @ 2013 07 02, 20:15)
Oi, puikiai suprantu, man daugiau nei savaite teko kentet kol MB is komandiruotes grizo biggrin.gif Klause kaip, ka NT rodo, sakiau, kad vel nieko, o taip sunku apsimest doh.gif Kai grizo, pasakiau, kad turiu jam staigmena, padaviau dovanu dezute mazyte, o joje baltos megztos kojinytes naujagimiui ir NT ant ju padetas wub.gif Sako pasimetes "Kas cia?" lotuliukas.gif  Arpsidziauge, aisku, truputi atsipeikejes dar pridure, kad kojinytes jam lyg mergaitiskos atrodo, gi sunu turesim, aiskiaregys lotuliukas.gif

Kaip faina wub.gif as va irgi mastau suvyniuoti testa i dezute dovanu g.gif
Atsakyti
sveikos, ryte kaip pilva maude toks jausmas tuoj tuoj pramus doh.gif labai nemalonu unsure.gif o dar tas pykinimas user posted image doh.gif
Atsakyti
endzi va va prasideda nestukiu "linksmoji" dalis...mane tai visa nestuma pykino
Atsakyti
QUOTE(felt toys @ 2013 07 03, 07:02)
endzi va va prasideda nestukiu "linksmoji" dalis...mane tai visa nestuma pykino

MANE IKI 3 MEN TIK PYKINIO IR TAI TIK KARTAIS, TIKIUOSI SI KART NEBUS LABAI biggrin.gif
Atsakyti