Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

laba, VK tai trunka 10-15 min, niekas nieko nemigdo, isodina, leidzia truputi paguleti ir namo. Per isodinima mano vyras lauke koridoriuje smile.gif,neklausiau to.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2013 01 20, 14:10)
laba, VK tai trunka 10-15 min, niekas nieko nemigdo, isodina, leidzia truputi paguleti ir namo. Per isodinima mano vyras lauke koridoriuje smile.gif,neklausiau to.

Aišku. 4u.gif

O kiek daugiausia embrioniukų Lietuvoje įsodina ? 2 ar 3 ?
Atsakyti
Gule sekmingos isodinimo eigos 4u.gif Greitai ir tu busi PUPO biggrin.gif
GingerBella kada jau HCG? Lauksim skaiciuku 4u.gif
Atsakyti
jei situacija lb prasta gali ir 4,bet max 3 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 01 20, 14:17)
Aišku.  4u.gif

O kiek daugiausia embrioniukų Lietuvoje įsodina ? 2 ar 3 ?

Pagal istatyma yra max 3 embrionai 4u.gif
Atsakyti
vajej cia UK tik viena isodina doh.gif BRUDAI!! doh.gif biggrin.gif ir apie 2-tra nera net jokiu kalbu schmoll.gif
Atsakyti
man isodino 2 embrionus 3 cios dienos, ir 1 blastute smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

pradejau antra Gonalio 900, o ten viskas OK, ir galiu prisukti 200 IU thumbup.gif . Tai pabaigiau sena ampile su insulininiu svirkstuku, o kiek neuzteko prisukau is naujo bigsmile.gif

Norejau paklausti, kada jus pradejot jausti sonus, kad ten kazkas traska, auga? as siandien jau 6 diena stimuliuojos, o sonai tai vos vos jauciu... doh.gif . Oj nervuojos, kad vel ten nelabai kas auga doh.gif ...ojjj, nezinau, greiciau tas antradienis, kai vaziuosiu pas Tr. Oj, kaip baisu, ka ten pamatisime, meldziuosi, kad uzaugtu bent keli rolleyes.gif .

Be to tos karscio bangos naduoda man ramybes, po Diferilino bei jau ir stimuliuojuos nemazai dienu, o karstis duoda kaip turi buti doh.gif , bijau kad kiausydes nereaguoja i gonali...Be to svarstau, gal tyroj paciai padaryti E2 tyrima, paziureti koks estradiolis. Nes is savo praktikos man buvo, kad stimuliacijos 8-9 diena, estradiolis tik 400 ar net maziau, tai teko nutraukti viska, nes estradiolis zemas bei folikulai (kiauseleastes) pagal gydytoja, galejo buti tusti doh.gif Ir dabar i galva lenda tos mintys...ka daryti...
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 01 20, 20:43)
*Norejau paklausti, kada jus pradejot jausti sonus, kad ten kazkas traska, auga? as siandien jau 6 diena stimuliuojos, o sonai tai vos vos jauciu... doh.gif . Oj nervuojos, kad vel ten nelabai kas auga  doh.gif ...ojjj, nezinau, greiciau tas antradienis, kai vaziuosiu pas Tr. Oj, kaip baisu, ka ten pamatisime, meldziuosi, kad uzaugtu bent keli  rolleyes.gif .

**Nes is savo praktikos man buvo, kad stimuliacijos 8-9 diena, estradiolis tik 400 ar net maziau, tai teko nutraukti viska, nes estradiolis zemas bei folikulai (kiauseleastes) pagal gydytoja, galejo buti tusti  doh.gif Ir dabar i galva lenda tos mintys...ka daryti...

* as nei sonu nei jokios kitos vietos nei karto nejauciau, net uzuominos apie tai, akd ten kas nors galetu vykti, o foliu priaugdavo po 10-15.Taigi cia tas "pajautimas" tikrai toks kaip ant vandens sakem rasytas mirksiukas.gif

** nugi baik biggrin.gif Man stimuliacijos 11 ar 12, nepasakysiu, bet ta vakara turejau susileisti Ovitreli pries pat punkcija ir E buvo vos 800.T irgi tada panikavo, kad oi, ka darom, tusti foliai.Nu ir niekko jie ten nebuvo tusti.Turejom tada 13, man atrodo, tiksliai nebepasakysiu.Tai tas tavo E dabar tikrai nieko nepasakys, nes estradiolis vertingas kai reikia skaiciuoti tik subrendusius folius, pas tave dar jie toli grazu iki subrendusiu, taigi baik gadinti sau nervus ir ramiai lauk vizito.
Atsakyti
Kaip įsitikinti, kad susispaudžiau visą CRINONE ?
Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2013 01 20, 14:52)
Gule sekmingos isodinimo eigos 4u.gif  Greitai ir tu busi PUPO biggrin.gif
GingerBella kada jau HCG? Lauksim skaiciuku 4u.gif

Aga, jau labai greitai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2013 01 20, 20:43)
Sveikos merginos  4u.gif

pradejau antra Gonalio 900, o ten viskas OK, ir galiu prisukti 200 IU  thumbup.gif . Tai pabaigiau sena ampile su insulininiu svirkstuku, o kiek neuzteko prisukau is naujo  bigsmile.gif

Norejau paklausti, kada jus pradejot jausti sonus, kad ten kazkas traska, auga? as siandien jau 6 diena stimuliuojos, o sonai tai vos vos jauciu... doh.gif . Oj nervuojos, kad vel ten nelabai kas auga  doh.gif ...ojjj, nezinau, greiciau tas antradienis, kai vaziuosiu pas Tr. Oj, kaip baisu, ka ten pamatisime, meldziuosi, kad uzaugtu bent keli  rolleyes.gif .

Be to tos karscio bangos naduoda man ramybes, po Diferilino bei jau ir stimuliuojuos nemazai dienu, o karstis duoda kaip turi buti  doh.gif , bijau kad kiausydes nereaguoja i gonali...Be to svarstau, gal tyroj paciai padaryti E2 tyrima, paziureti koks estradiolis. Nes is savo praktikos man buvo, kad stimuliacijos 8-9 diena, estradiolis tik 400 ar net maziau, tai teko nutraukti viska, nes estradiolis zemas bei folikulai (kiauseleastes) pagal gydytoja, galejo buti tusti  doh.gif Ir dabar i galva lenda tos mintys...ka daryti...

Delena, nebijok ir neieškok, kur skauda, ar neskauda, čia tik mūsų vaizduotė, o bus viskas gerai po echo, tada va jau tikrai žinosi, kur skauda ax.gif
Mes ir dabar su gyd pasijuokėm blush2.gif Ji klausia, ar neskauda pilvelio. O aš sakau nežinau, kai pagalvoju, atrodo kad skauda, o kai pamirštu, tai nieko ir neskauda blush2.gif Dar prisiminiau IUI, kai atrodo, kad oi jau skauda, o po echo paaiškėja, kad jei ir skaudėtų, tai turėtų skaudėti visai kitoje pusėje doh.gif
Sėkmės tau didelės 4u.gif
Atsakyti
As pajauciau po 7 dienu stimuliavimo kad kazka nesioju.
Pamenu punkcijos diena tiksliau ryta neradau pozos kaip atsisesti nes ziauriai skaudejo. na bet tu neimk i galva, visoms cia skirtingai smile.gif

QUOTE(Delena @ 2013 01 20, 21:43)
Sveikos merginos  4u.gif

pradejau antra Gonalio 900, o ten viskas OK, ir galiu prisukti 200 IU  thumbup.gif . Tai pabaigiau sena ampile su insulininiu svirkstuku, o kiek neuzteko prisukau is naujo  bigsmile.gif

Norejau paklausti, kada jus pradejot jausti sonus, kad ten kazkas traska, auga? as siandien jau 6 diena stimuliuojos, o sonai tai vos vos jauciu... doh.gif . Oj nervuojos, kad vel ten nelabai kas auga  doh.gif ...ojjj, nezinau, greiciau tas antradienis, kai vaziuosiu pas Tr. Oj, kaip baisu, ka ten pamatisime, meldziuosi, kad uzaugtu bent keli  rolleyes.gif .

Be to tos karscio bangos naduoda man ramybes, po Diferilino bei jau ir stimuliuojuos nemazai dienu, o karstis duoda kaip turi buti  doh.gif , bijau kad kiausydes nereaguoja i gonali...Be to svarstau, gal tyroj paciai padaryti E2 tyrima, paziureti koks estradiolis. Nes is savo praktikos man buvo, kad stimuliacijos 8-9 diena, estradiolis tik 400 ar net maziau, tai teko nutraukti viska, nes estradiolis zemas bei folikulai (kiauseleastes) pagal gydytoja, galejo buti tusti  doh.gif Ir dabar i galva lenda tos mintys...ka daryti...

Atsakyti