Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

GB,nepatinka ir man tas tavo testas.Siaip gydytojai 14 cd patenkinti buna hcg apie 50,visa kita bonusas.Priklausomai keliu dienu sodino ir jei siandien yra 10dpi,tai tau arba 13 arba 15 cd.Taip kad nerealiai dideliu skaiciu kaip ir nesitikeciau.Tikrai darykis normalu testa..
Atsakyti
[quote=Gule,2013 01 20, 21:28]
Kaip įsitikinti, kad susispaudžiau visą CRINONE ?

Tiesiog tą, kur reikia paspausti iki galo, o gali patikrinti prieš šviesą ar jau sunaudota smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 01 21, 20:28)
GB,nepatinka ir man tas tavo testas.Siaip gydytojai 14 cd patenkinti buna hcg apie 50,visa kita bonusas.Priklausomai keliu dienu sodino ir jei siandien yra 10dpi,tai tau arba 13 arba 15 cd.Taip kad nerealiai dideliu skaiciu kaip ir nesitikeciau.Tikrai darykis normalu testa..

Aciu, mergaites,

as pati grauziuosi,kad sita kvaila greita varianta pasirinkau. Taciau man sodino blastocista, tai atrode, kad jau man ta 10 dpi lygi 12 dpi. Bet greiciausiai taip galvoti ir skaiciuoti negalima.

Is tikruju esu isitikinus, kad nepavyko, bet pasidarysiu testa dar karta del sventos ramybes. O kvailas ir taupus moka 2 kartus biggrin.gif
Atsakyti
GingerBella nuliūdinai unsure.gif, o paprastas NT irgi I brūkšnį terodo?
Bet turi dar 1 šaldyta blastute rezerve - o tai labai DAUG !!!
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2013 01 21, 12:23)
Ar normalu, kad po punkcijos pilvas truputį papūstas, padidėjęs kiek ir truputį pilnumas jaučiasi ? Ar jums nepalaisvėjo viduriai kelios dienos po punkcijos?

Normalu, ir man teko, man ne truputį, o labai išpūstas, ypač kai man įdėjo blastocistą ryte, o vakarop atrodau kaip 3 mėnesių nestuke.gif O apie vidurius aš nepamenu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2013 01 21, 13:19)

Kodėl skirtingai: vienas migdo, kitų nemigdo  g.gif

Nes už užmigdymą kai kur kainuoja 500 lt, todėl norint pataupyt tenka skausmus iškentėt ir taip pat priklauso nuo klinikos ir gydytojų.
Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2013 01 21, 16:37)

Bet juk jus visos darotes jau 10 dpi? g.gif

O aš dariausi 13 dpi, buvau labai kantri blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 01 21, 20:51)
as pati grauziuosi,kad sita kvaila greita varianta pasirinkau. Taciau man sodino blastocista, tai atrode, kad jau man ta 10 dpi lygi 12 dpi. Bet greiciausiai taip galvoti ir skaiciuoti negalima.

Zinai, dabar pagalvojau, kad cia tas pats, kas pasidaryti ta puodelio testa, kuris vis tiek nieko niekada neparodo biggrin.gif

Nera cia ko progozuot, kol nezinom tiksliaus HCG.taigi laukiam rytojaus mirksiukas.gif
Atsakyti
GingerBella,
aš tai pav pirmą kartą girdžiu apie tokį testą g.gif Dar lauksiu tikro testo 4u.gif
Atsakyti
Gingerbella nu kas cia per greituoju budu?! Kur dar tokius tyrimu daro? Jau pas mane ligoninej galvojau greitai daro, minimum triju valandu reikia, o cia gi pusvalandis! Gal tu susimaisei ir ne krauja bet sysiuka davei biggrin.gif ? Laukiam rytoj, salta bet suskaude sesim ant suoliuko vel 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2013 01 21, 21:58)
Gingerbella nu kas cia per greituoju budu?! Kur dar tokius tyrimu daro? Jau pas mane ligoninej galvojau greitai daro, minimum triju valandu reikia, o cia gi pusvalandis! Gal tu susimaisei ir ne krauja bet sysiuka davei biggrin.gif ? Laukiam rytoj, salta bet suskaude sesim ant suoliuko vel  4u.gif  4u.gif

Oi, pralinksminote jus visos mane biggrin.gif krauja, krauja daviau. Bet gal i ji irgi mirko juostele, kaip i slapima biggrin.gif

Pasidarysiu ryt dar karta. Nors jau viltys nulines. Bet del bendros tvarkos pasidarysiu biggrin.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(selione @ 2013 01 21, 20:56)
GingerBella nuliūdinai  unsure.gif, o paprastas NT irgi I brūkšnį terodo?
Bet turi dar 1 šaldyta blastute rezerve - o tai labai DAUG !!!

Aciu Selione 4u.gif si karta nesidariau paprasto NT, laukiau kantriai hcg laiko.

Rezerve dar turime net 2 blastutes saldytas. Bet si vakara pasitareme per vakariene, kad pas Gorgy jau vaziuosime issitirti pries jas pasiimant ax.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(KittyKitty @ 2013 01 21, 13:35)
nežinau unsure.gif  kaip suprantu AFS unsure.gif  Ir kaip suprantu, reikėtų daryti pakartotinį tyrimą, bet po kelių savaičių,o stimuliacija tai ketvirtadienį... Bandysiu ryt patekt pas gyd., bet nežinau,  ar pavyks.. Sakyt T..nežinau, ar jis susidūręs, ar žino... Vienžo... pavargau.

oi Kitty Kitty,

sakyk gydytojui viska, nes juk nerealus nukrypimas nuo normos. Aisku, teskite ka pradejote, bet gal jis pvz. skirs tau injekcijas papildomai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2013 01 21, 21:58)
Gingerbella nu kas cia per greituoju budu?! Kur dar tokius tyrimu daro? Jau pas mane ligoninej galvojau greitai daro, minimum triju valandu reikia, o cia gi pusvalandis! Gal tu susimaisei ir ne krauja bet sysiuka davei biggrin.gif ? Laukiam rytoj, salta bet suskaude sesim ant suoliuko vel  4u.gif  4u.gif

Citai,

daro Siaureje, Suomijoje unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2013 01 21, 13:33)
Kitty Kitty, ar tu nieko nesupainiojai? Na gal mano ir kitoks tyrimas, bet pav. labai panasus. Perkopijuoju, cia visai kitokios reiksmes....

anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 0,234
glikoproteiną 1 Ig GAM (opt.t.)
anti-beta2-GP1 Ig GAM antikūnai prieš beta2 NEIGIAMA
glikoproteiną 1 Ig GAM
anti-beta2-GP1 Ig GAM ribinė reikšmė (opt.t.) 0,537

Tokios normos iki 20nematau...

Nesumaisiau, Terzyt, matyt, vienetai kiti. Turiu tyrima pries nosi. Jau pasikalbejau su medikais kazkiek, nieko gero. Liksiu nezinioje. Pasirodo, difas gali daryti itaka rezultatams, tai neaisku, kiek ten yra is tikruju. Bt kadangi norma virsyta 8 kartus, taiproblema kaip ir tiktai yra, o aspirina tokiu atveju reikia gerti menesi pries IvF, nes turi paruosti gleivine. O man liko tik kokios 2 savaites. Kartot tyrimo ner prasmes, nes bus vaistu poveikis. Zodziu, gaila, kad nepasidariau tyr anksciau, iki difo. Viska pati, pati, taip ir iseina viskas paskui.. Kalbesiu dar su T, ziuresim...
Visa diena daviausi, skambinejau, aiskinausi, dabar toks kazkoks nuovargis, atrodo, batarke baigesi, nieko nebesinori.
Nu ka, prdedu gert aspirina.

GB, nieko nezinau schmoll.gif jokiu cia greitu testu, baik. Greitai prausau normalu hcg tiksliais skaiciais. Kol kas dar neguodziu. Dar laukiu.
Atsakyti
QUOTE(taja78 @ 2013 01 21, 18:24)
Labas mergaites!  4u.gif  Pajudejo sindien jau ir manao ledai  cool.gif  Dabar tik tyrimus kraujo pasidarom ir MB "turto" tyrima. Nuotaikos neblogos tik ta gydytoja mane sunervavo biskuti  blush2.gif  As jau su sypsena ieinu,o jinai iskart ir sako-nu,cia jau tavo paskutinis IVF  doh.gif  Socialinis tik du bandymus apmoka,o kadangi cia jau tas antras,tai jeigu dabar nesunestesi,tai nebedarysim mes,teks privaciai eit....  unsure.gif (Kaip kokia uzduoti gavus isejau!)  Nu,aisku,nieko blogo cia jinai nepasake,bet  as tokia kalta pasijutau...,kad pirmas nepavyko.
Visoms dideliausios sekmes!!! Manau,kita menesi ir as isiliesiu i jusu gretas  tongue.gif

Sekmes, Taja 4u.gif

KittyKitty,

kas tau sake, kad reikia aspirina gerti visa menesi pries IVF? As savo nuoziura irgi pageriau, bet tik po isodinimo. Buvo cia mergaites diskutave daug sia tema, ivairiu nuomoniu buvo. Bet mano gydytojas LT sake, kad profilaktiskai visoms skiria. Tad as nepabijojau profilaktiskai ji pagerti. Bet labai idomi info del menesio pries g.gif

Aisku, tavo atveju, kai tokie rezultatai, yra butina, ir injekcijos manau. Bet tada velgi...jei rezultatai del difo itakoti? Bet prisimenat mano gydytojo LT komenatara - profilaktiskai skiria, tad tu T irgi paklausk/paprasyk 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 21 sausio 2013 - 21:54
Gingerbella, netikiu jokiais greitais testukais ir laukiu rytoj normalaus HCG 4u.gif
Atsakyti