QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 21:39)
QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 23:39)
na bet tema skirta, ka pamatyti, kur lankytis, visa informacija, tai jau kaip ir enciklopedija
na pvz apie Maljorka man labai patiko info. Labai gerai pateikta ir nereikejo skaityti visu temu. Ko reikejo radau pirmame puslapyje, ko nezinojau paklausiau. Na labai daug jos buvo konkrecios.
p.s. ne visi linkai atsidaro pirmame puslapyje
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 21:46)
na pvz apie Maljorka man labai patiko info. Labai gerai pateikta ir nereikejo skaityti visu temu. Ko reikejo radau pirmame puslapyje, ko nezinojau paklausiau. Na labai daug jos buvo konkrecios.
Cia jau matyt priklauso nuo zmoniu budo. Vieniems uztenka "sukramtytos" info, kitiems, kiek jos bebutu - vis tiek mazai. Beje, ieskodama info apie Maljorka, lygiai taip pat perskaiciau n temu SM, bei isnarsiau interneta. Nes kaip besistengtum, visos info, kuri atsikleidzia zmonems bendraujant, i pirma psl. nesudesi
QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 06, 22:30)
mes buvom islipe pasifotkinti,savomis kojomis mazai vaiksciojom.(laiko irgi mazokai buvo) O siaip ten nakti dangumi reikia/grazu grozetis
Aukstaite gal ides zvaigzdziu
(as su masina noreciau dar pasivazineti ten ir vakare/nakti nuvaziuoti)
(as su masina noreciau dar pasivazineti ten ir vakare/nakti nuvaziuoti)
Oi zvaigzdziu nefotkinau, tik isputus akis i jas ziurejau, kazkaip fotoaparatas ne galvoj buvo, plius vyra sildziau, nes islipo prie plius 2 su trumpom rankovem ir sortais.
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:46)
na bet tema skirta, ka pamatyti, kur lankytis, visa informacija, tai jau kaip ir enciklopedija 
o kodel apie Maljorka daugiau??? ir tema verda ??? (as irgi paskaitinejau kelis psl.)
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 23:51)
Cia jau matyt priklauso nuo zmoniu budo. Vieniems uztenka "sukramtytos" info, kitiems, kiek jos bebutu - vis tiek mazai. Beje, ieskodama info apie Maljorka, lygiai taip pat perskaiciau n temu SM, bei isnarsiau interneta. Nes kaip besistengtum, visos info, kuri atsikleidzia zmonems bendraujant, i pirma psl. nesudesi 
cia teisybe
QUOTE(Svaj-a @ 2013 02 07, 00:02)
o kodel apie Maljorka daugiau??? ir tema verda ??? (as irgi paskaitinejau kelis psl.)
man buvo daugiau informacijos kada as ieskojau ir rinkausi ka paziureti. O cia dar tiek nesurinkau kiek man reiketu. Pvz yra pavadinas, bet nezinau kas tai yra pvz dabar nagrineju Roque Bentaygos ir Roque Nublo, na cia du objektai, bet ir nesuprantu, viename du kalnai, kitame irgi kalnas kazkoks lyg vadinamas ruko uola
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 06, 22:08)
Na ka tarkim pirmadieni vakare, vieta galiu pasiulyti kur man arciausiai - BIG'a
Siulykit kitas vietas, valgysim uzgaveniu blynus
Siulykit kitas vietas, valgysim uzgaveniu blynus
O gal Panoramoje, kokioje picerijoje? Bige nebuvus 100metu
Papildyta:
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:12)
Pvz yra pavadinas, bet nezinau kas tai yra pvz dabar nagrineju Roque Bentaygos ir Roque Nublo, na cia du objektai, bet ir nesuprantu, viename du kalnai, kitame irgi kalnas kazkoks lyg vadinamas ruko uola
Iliskit i mano reportaza ir viskas bus aisku
QUOTE(Elvita @ 2013 02 06, 23:12)
BIGé CILI picerija, ir CILI kinieciai, ir Fordo dvaras.
Man is esmes galit buti bet kur.
QUOTE(Elvita @ 2013 02 07, 00:14)
O gal Panoramoje, kokioje picerijoje? Bige nebuvus 100metu 
Papildyta:
Roque Nublo ir yra ruko uola, i ji reikia vaziuoti kuo anksciau ryt, nes po pietu uzslenka debesys.
Papildyta:
as ja kaip ir skaitau, bet apie ruka nemaciau, nebent toliau komentaruose bus
QUOTE(Maja_vilma @ 2013 02 06, 22:17)
as ja kaip ir skaitau, bet apie ruka nemaciau, nebent toliau komentaruose bus
Tikrai yra, nes kopem i ji. Ir apie Bentayga yra.
QUOTE(Elvita @ 2013 02 07, 00:18)
Tikrai yra, nes kopem i ji. Ir apie Bentayga yra.
nuotraukos ir trumpa info yra
apie bentayga radau sitai - Jos aukštis yra 1414m. ir iki jos reikia važiuoti serpantinais
Su vaikais patartina vykti?