Įkraunama...
Įkraunama...

Apie tikėjimą matomu/nematomu

Sena pazistama, o istorinese knygose taip viskas be jokiu klaidu g.gif tas sirgo tuo, tas ruke ta bigsmile.gif Biblija irgi knyga, tik knyga, tik is istorijos, kaip ir visa kita-praeitis 4u.gif
Kuo tu tiki ? Tuo ka matai, jauti ax.gif Kiti taipogi, turbut mirksiukas.gif
Atsakyti
shamanai visoki spec apsiruko kad susikeltu haliucinacijas.

as klausiau del to, kad man idomu, be kazkokiu nuostatu. ne visiem haliucinacijos, jos visokiu formu yra - epilepsijos.

siaip tai kataliku baznycia ne itin tiki ta biblija. jie turi savas dogmas.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 31, 21:05)
Ir? Ka tai keicia? Koks skirtumas, liga psichine ar neurologine, ar vezys koks, bet vis tiek liga, nuo kurios matosi haliucinacijos.
Tai ir keliu klausima-ar tikrai galvojate, kad tais senais senais laikais, kai sieke Egipto, sumeru laikus, nebuvo zmoniu, kurie sirgtu psichinemis, neurologinemis, onkologinemis ligomis? Manot, kad tos ligos-tai dabartines farmacijos pasekmes?
Nepamenu, kuris dar Egipto faraonas(kazkuris tai Ramzis) sirgo leukemija(kraujo veziu), tad priepoliu metu irgi bendraudavo su dvasiomis.

Pradejus vaidentis reikia ieskoti ligos. Juk galybe ju gali buti, nuo paprasciausiu uzspaustu kraujagysliu iki issetines sklerozes, net to pacio vezio(uzspaudzia auglys smegenis-ir vualia, matai vaiduoklius). Arba priklausomybe narkotinems medziagoms. Pvz, actekai ir majai mego kokos lapus parukyti, parukius visi indenu dievai "pasikalbeti" ateidavo. cool.gif

As tikiu, kad ir senoves laikais zmones sirgo visokiom psichikos ligom.
O siai, girdejau pati, kaip kunigas epilepsija serganciam zmogui liepe melstis kai girdi balsus.
Mokslas juk daug ko dar nezino. Juk apie bacilas suzinojom irgi netaip jau senai.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2013 01 22, 08:18)
Klystat, krikscionybe nepripazista reinkarnacijos. Ji pripazista gyvenima rojuje arba pragare.Reinkarnacija pripazista budizmas ir induizmas-gal vertetu tada persimesti i ju religija? mirksiukas.gif Ten irgi maldos yra, ir tikejimas jums butu artimesnis 4u.gif

Dabar nepripažįsta bet buvo metas kai pripažindavo,pasidomėkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano nuomone ir isitikinimas,jog religiju gali but begale, bet kurejas vienas,kitaip sakant Dievas ir tie vardai kitose religijose,man nieko nereiskia,nes Dievas yra vienas,nors i medi tikek. Todel kas kada kuo tikejo,bent man,neaktualu,kaip ir siuolaikines sektos bei tikejimas i velnia, tai tik dar irodo,kad yra Dievas viso ko kurejas ir to pacio velnio. Zinoma,ligos buvo visais laikais ivairios ir bus toliau.Man tai kazkaip egipto dievai neaktualus,tai net ir nesigilinu.O dabartine musu biblija,kas liko nuo tos pradines parasytos,deje,gerokai skiriasi,tekstai yra pasalinti bei perasyti. Zmogus negali juk tiketi tik tuo ka mato naturoj ir neimanoma visko pamatyti ir suzinoti ka turi/slepia pasaulis.
Atsakyti