Labai šauni istorija, tikrai verta apdovanojimo
Sveikinu nsusilaukus vaikiuko
Kai gime mano maziukas ir sutikdavau besilaukiancias mamytes mieste, tai man ju budavo gaila, galvodavau, kad jos zinotu kas ju laukia
... o dabar su vyru bandom gandrus prisikvieste antra kart... ir i besilaukiancias mamtres ziuriu su ilgesiu
Kai gime mano maziukas ir sutikdavau besilaukiancias mamytes mieste, tai man ju budavo gaila, galvodavau, kad jos zinotu kas ju laukia
įdomi istorija
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 17, 12:45)
Faina istorija, linksmai papasakota, aš tai irgi keikiausi nerealiai, tik prie mediku sakydavau ***** ir nuoširdžiai nekenčiua to kamuolio, atrodo nuo jo dar labiau skaudėjo
šauni istorija
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 17, 12:45)
aš atsigulu į lovą ir kaip tik sąrėmis taip rėkiu, tik pati nežinau ko, turbūt iš skausmo, o balselis mano tai oho ho. gydytoja bando kalbinti, nuvesti mintis nuo skausmo, o aš nesugebu nieko pasakyti kaip tik nežinau, gal, atrodo, turbūt ... staiga man pasidaro gėda dėl rėkimo ir banadau kontroliuoti ir barti save: ko tu čia dabar rėki kaip durna, ką negali susitvardyti?; ir nusprendžiu neberėkti. bet kur gi tau aš nerėksiu, vėl sąrėmis ir vėl rėkiu, kad negaliu.
vat prisiminiau dėl to rėkimo.. aš irgi žiauriai rėkiau, nes , nu , žiauriai skaudėjo
labai graži istorija
taaaaip.skausmas greitai uzsimirsta...
Fainai aprašei