Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė į kosmosą

Labai šauni istorija, tikrai verta apdovanojimo wub.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikinu nsusilaukus vaikiuko thumbup.gif
Kai gime mano maziukas ir sutikdavau besilaukiancias mamytes mieste, tai man ju budavo gaila, galvodavau, kad jos zinotu kas ju laukia blush2.gif ... o dabar su vyru bandom gandrus prisikvieste antra kart... ir i besilaukiancias mamtres ziuriu su ilgesiu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
įdomi istorija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 17, 12:45)

Faina istorija, linksmai papasakota, aš tai irgi keikiausi nerealiai, tik prie mediku sakydavau ***** ir nuoširdžiai nekenčiua to kamuolio, atrodo nuo jo dar labiau skaudėjo biggrin.gif
Atsakyti
šauni istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 17, 12:45)
aš atsigulu į lovą ir kaip tik sąrėmis taip rėkiu, tik pati nežinau ko, turbūt iš skausmo, o balselis mano tai oho ho. gydytoja bando kalbinti, nuvesti mintis nuo skausmo, o aš nesugebu nieko pasakyti kaip tik nežinau, gal, atrodo, turbūt ... staiga man pasidaro gėda dėl rėkimo ir banadau kontroliuoti ir barti save: ko tu čia dabar rėki kaip durna, ką negali susitvardyti?; ir nusprendžiu neberėkti. bet kur gi tau aš nerėksiu, vėl sąrėmis ir vėl rėkiu, kad negaliu.

vat prisiminiau dėl to rėkimo.. aš irgi žiauriai rėkiau, nes , nu , žiauriai skaudėjo unsure.gif buvo ten tokia trenkta akušerė, kuri po mano rėkimo rėkė ant manęs, tipo: "ko čia rėki, iš kokio miško atvažiavai, kaip laukinė..." ir pan. nemaloniai dabar ją prisiminiau, buvau net pamiršus...
Atsakyti
labai graži istorija 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
taaaaip.skausmas greitai uzsimirsta... 4u.gif
Atsakyti
Fainai aprašei 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti