Pries 2 metus isejo tokia stuacija, kad ji issiskyre su savo ilgameciu draugu (draugavo 7 metus), panasiu metu mes irgi su ja buvome smarkiai susipykusios. Su jos vaikinu sutareme gan neblogai kaip draugai, tad kazkaip gavosi kad mes ir toliau pabendraudavome.. ir kazkaip isejo, kad pamazu pradejome arteti.. Manoji drauge su manim nerode jokio noro taikytis, tad ir leidau sau pamazu isimyleti jos eks... tiesa drauge norejo taikytis dar su juo, bet jis jau nebenorejo, nes buvo isiziurejes mane.. ir taip pamazu, po truputi..mes tapome pora.. buvo visokiu minciu pas mane, ir kad labai nederamai elgiuosi ir kad reikia liautis, taciau aistra ir isimylejimas man aptemde prota ir padare savo...
praejo 2metai. su tuo vaikinu rimtai draugaujame, jau kartu ir gyvename nuomuojamame bute. su ta drauge nebendraujame jau 2metus, ir kadangi gyvenu didmiestyje net neteko per ta laika jos susitikti. kuo toliau tuo labiau pas mane atbunda sazine, kuri buvo uzmigusi anksciau. atrodo, kad tik dabar ateinu i prota, kad o dieve ka as padariau.. ir nezinau kas man yra, bet man taip skaudu.. jauciuosi ja labai isdavusi, apgavusi, sugadinusi jai gyvenima.. juk jei ne as tai vaikinas tikrai butu su ja susitikes.. zinau kad ji manes dabar labai nekencia, niekina, o as vat jai jauciu seseriska meile, ir kuo toliau tuo labiau save grauziu, kad visgi pasielgiau taip, o ne kitaip...
nebezinau kas man darosi, ir kaip ta sazine nuraminti.. galvoju apie ja kas diena, ir taip negera..