QUOTE(Redos @ 2013 01 19, 23:04)
Tai realiai jis nieko niekam ir neįrodinėja. Eina kalba tik į ką atkreipti dėmesį pirkėjui. Galų gale, netgi ko paklausti to veisėjo apart "kokia kačiuko kaina?"
Neparduoti kačiuko yra Jūsų teisė . Ir ji lygiai tokia pati kaip ir nepirkti kačiuko iš Jūsų. Jūs pirkėjui užduosite nemažai klausimų. Jis Jums turėtų užduoti jų irgi daug. Bet dažniausiai pirkėjai nelabai net žino, ko klausti. Labai šaunu, kad papunkčiui kažkas išdėsto į ką atkreipti dėmesį perkant kačiuką.
Taip, aš esu už tai kad pirkėjas klaustų visko, kas tik jam neaišku. O ir pati dažniausiai viską parodau, paaiškinu, be jokių reikalavimų
Taip, papunkčiui viskas tvarkoj. Nors su semlinos punktais sutinku ne su visais, bet iš esmės viskas tiesa. Ir esu tik už, kad pirkėjas BŪTINAI pasidomėtų veislynu, iš kurio planuoja pirkti kačiuką.
Nors tiesa pasakius, pirkėjai ieškantys dokumentinio gyvūno, dažniausiai žino daug
Ir žinokit, esu visai netikus "biznierė", nes jeigu man paskambina ir pasako, kad ieško kačiuko be dokumentų, mandagiai atsakau, kad aš tokių neturiu ir nusiunčiu skaityti skelbimų
Pavargau švaistyti savo energiją beprasmiams pokalbiams ir kodėl mano kačiukai nekainuoja 300 lt.

, nes dažniausiai žmogui, kuris turi išankstinį nusistatymą nieko neįrodysi
Beje turėjau atvejį. Paskambino moteris, paklausė kainos, nusivylė, kad jai per brangu, atsisveikino

Po minutės gaunu žinutę: "labai atsiprašau, gal mano prašymas absurdiškas, bet norėčiau tos katytės išsimokėtinai"

Man prašymas absurdiškas nepasirodė. Susitarėm.

Veisėjai yra normalūs žmonės, o ne kažkokie pabaisos, kurie tik ir taikosi apgauti vargšą pirkėją