Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Aš esu gerokai metuose , bet kriaušę imsiu ir nešiosiu rolleyes.gif Man ji neatrodo vaikiška wub.gif
Vištų , tai nenešiočiau schmoll.gif

Wool kelnes turiu 10 dydį , mano klubai 105cm .
Liemuo jų platokas .
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 16, 17:46)
man tai grazi ta kriausyte  ir as drasiai eiciau su tokiu , tik va mane glumina mintis kad apskritai su Jcrew pasipuose tampame lengvai atpazystamos gatveje, aisku tarp saves nes kiti tai nesupranta  lotuliukas.gif

Taip,bet as asmeniskai maciau tik su tippi,daugiau nieko....o maluosi centre visad,PC...net tu cafe capri in wool briht dahlia populiariosios spalvos nesutikau unsure.gif
O kriauses laukiu wub.gif Jau dabar zinau,prie ko ja derinsiu rolleyes.gif

Dideja,su Push up,90 biggrin.gif Imiau XS.
Atsakyti
mazius mano stovi prie manes (4,5 metu), jau jam atsibodo kad as istisai prie kompo smutkese mirkstu ir kaip tik varciau factory, sako "ooo cia tigro maike patobulinta nupirk man" lotuliukas.gif
http://factory.jcrew...~~~~~/91566.jsp
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 16, 13:16)
Butent del blythe nezinau, nes neturiu, bet visu kitu silkinukiu pas mane su tiek 2 dydis. Turbut dar nuo peciu priklauso  g.gif

taip nuo petukų priklauso šilkinėms daug kas, aš perku 2 arba 4 pagrinde šilkinukės usa4 vištytė su 88-90cm. ėmiau usa4, blythe turėjau usa2, ramybės busenoje gerai krutinė, liemuo kritimas, bet kai darai judesiukus, jaučiau, kad kelia petukus, todėl , pagrinde, imu usa4, bet tada liemuo ir krutinė būna laisviau g.gif ax.gif užburtas ratas su tom šilkinukėm, gerai man siauri petukai smile.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 01 16, 15:22)
Va, paziurekit vaizdeliu su kriausyte  wub.gif  https://www.google.l... ...280&bih=894

šitą ir aš žiūrėjau iš kart panorau vasaros ir kriaušytės su žydrais džinsiukais wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 01 16, 12:40)
Visada preke dekit i krepsi ir veskit koda, galit likti nustebusi. biggrin.gif

labai teisingas pastebejimas, nes praeita savaite kaip tik pirkau ir ne vienai prekei idetai i krepsi pritaike nuolaida, nors ne is final sale buvo.

QUOTE(Letali @ 2013 01 16, 18:27)
kaip supratau pagal ismatavimus tai atitinka  thumbup.gif

taip, atitinka, as saviskiui esu pirkus toki, koki nesioja.
Atsakyti
Na ką? Siautėjat? biggrin.gif Kol perskaičiau viską doh.gif Kriaušės valdo šiandien tongue.gif Šiandien jau tingiu ką nors fotkinti, jei dar bus poreikis, tai rytoj. Bet kam jums tos fotkės, gi po kelių savaičių jau pačios turėsite mirksiukas.gif
Dėl pūkavimosi - jau rašiau, kad man niekas nesipūkuoja. O dėl dydžių, tai vieningos nuomonės nebus kaip ir visada. Vieni mėgsta apsitempę vaikščioti, kiti (tame tarpe ir aš) laisvesnius rūbelius drinks_cheers.gif Su 92 cm telpu ir į XS (aptemptasis variantas), bet daug fainiau jaučiuosi S 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 01 16, 20:53)

ir as metuose biggrin.gif  ir labai netgi nesiosiu tongue.gif jeigu nekas tas megztukas ax.gif

O ką reiškia ''metuose'' laugh.gif
Atsakyti
Gal kuri turite Factory kasmyriuka? Kazi kaip dydziai jo ax.gif
KASMYRAS
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2013 01 16, 18:57)

Wool kelnes turiu 10 dydį , mano  klubai 105cm .
Liemuo jų platokas .

o kurios čia tiksliai? blush2.gif
man reik plataus liemens
Atsakyti
Merginos,

jei Tippį ir kašmyrinį tee nešioju XXS, tai "kriaušytės" XS bus didelis g.gif

Žiūriu šiandien "kriaušės" išvis sale nėra. Gal kas turite išsaugojusi nuorodą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfecta: 17 sausio 2013 - 11:02
Gal kuri turit rožinių marškinėlių nuorodą iš factory
taip pat buvau mačiusi lino leopardo kelnes, bet neišsaugojau nuorodos, gal turit ax.gif Beje, gal patarsit su klubais arti 100 kokio dydžio imti?
Atsakyti
gal kas pakomenots šita bliuskelę
user posted image

įprastai dėviu EUR 40-42 dydi, kokio dydžio reikia šios bliuskelės?
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2013 01 17, 11:45)

įprastai dėviu EUR 40-42 dydi, kokio dydžio reikia šios bliuskelės?

Nezinau del dydzio,bet kiek ziuriu,jau labai seniai nebuvo jos papilde smile.gif
Atsakyti