Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Karina123 @ 2013 01 17, 12:01)
negaliu išsimatuoti darbe
M dydis

aš jums 6 galėsiu pamatuot.

Atsakyti
Kas turite pirštines su kašmyru,
pasakykite koki dydi pirkti,
jei ploni ilgi pirštai, plaštakos plotis 10 cm?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arelija: 17 sausio 2013 - 13:24
QUOTE(Arelija @ 2013 01 17, 15:23)

Aš nesioju siaip 7 su puse tai man M pasirode mazokas, bet paskui prasitampe, tik atkreipiu dėmesį, akd ju rieseliai yra trumpi ir platoki nepriglude, tai ziemai man netinka
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2013 01 17, 13:23)

pirkau M, is pradziu buvo pats tas, apsitempusios, bet labai greit patapo laisvos - per daug laisvos, dabar imsiu S. net plastaka pamatavau biggrin.gif - 8 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 17 sausio 2013 - 13:27
Aš šiandien pasiėmiau savo burbulinį tippį navy cliff spalvos, superinis thumbup.gif XS dydis su 86 cm kuo puikiausiai. Ir kažkas anksčiau klausė dėl burbulų spalvos, tai jie tikrai tamsiai mėlyni o ne juodi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 01 17, 14:10)
nea, jau žinau, kad nenupirko biggrin.gif  ai nu ir būkit infantilios ir suvaikėjusios su savo tom kriaušėm  cool.gif

ojej, kaip ramu ir gera but ta vejavaike su jau nupirkta kriause biggrin.gif 4u.gif

na, kriausiu ir kitu vaisiu gerbejos , va kokia maike uzmaciau http://www.jcrew.com...31979/31979.jsp bet si kazkodel manes nekabina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 sausio 2013 - 13:48
QUOTE(inga1234 @ 2013 01 17, 14:01)
As irgi M noriu, o jus man parasykite su kokia kruties apimtim jus M norite, nes as su 93 negaliu apsispresti imti S ar M  g.gif , nes kur vakar imete nuotraukas per google, tai mergina buvo su situ megztiniu jai jis toks laisvesnis man tai labai  wub.gif

S pirkite 4u.gif
QUOTE(enura @ 2013 01 17, 14:13)
o sakykit kas turi toki ar panasios sudeties ar jis nesikandzioja?  ir ziuri jis "dry  clean" - ar tik i valykla tokius nesat ar ir skalbiat?
cia as apie ta kriausini  ax.gif

Nesikandžioja, nors aš kažkaip ant marškinukų visada dėviu, reikės vakare pabandyti ant nuogo kūno. Aš viską skalbiu nuo to karto, kai po valyklos visus savo kašmyrus su skylutėm parsinešiau.
Atsakyti
Sveiki, kokio dydžio reikėtų šių marškinukų iš Factory, jei krūtinės apimtis 90 cm (Talitha tinka 2 dydžio, Tippis XS) ?
http://factory.jcrew...~~~~~/21758.jsp
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 01 16, 20:26)
šitą ir aš žiūrėjau iš kart panorau vasaros ir  kriaušytės su žydrais džinsiukais wub.gif  wub.gif

aga bigsmile.gif , as turiu tokius http://s7.jcrew.com/is/image/jcrew/62443_B...pdp_fs418$ j.crew zydrus dzinsiukus, realiai ciut ryskesni, nei foto, manau thumbup.gif turetu ziuretis su kriausyte wub.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 sausio 2013 - 14:05
Na,ka,ateinu pasidziaugt pirkiniu- Blyhte in polka dot wub.gif Masinoj MB paklause manes,pamates maisiuka,ar cia skaitos grazu? Nes jam pasirode bobutiskas rastas biggrin.gif burbuliukai lotuliukas.gif Apsivilkusi nuziurejau save ir taip skeptiskai g.gif gal is veido musa( i soliariuma varau siandien ),ar dar kazkas,lyg ir vaizdo trukumas.Negyva.Bet ,issitraukiau ryskias ciklameno spalvos kelnes ,liuks- atgijau iskart bigsmile.gif MB pamates,sako wub.gif labai thumbup.gif Tai uzskaityta rolleyes.gif
Tik silkas lyginant su ryskiaspalve Blythe kiek kitoks- minkstesnis,daugiau elektrinasi.Ir ryskiaspalves rankoves ilgesnes kokiais 2 cm blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 17 sausio 2013 - 14:09
Pasikartosiu 4u.gif

O jeigu nesiojant xxs rubelius, ar tiktu bliuzele be rankovių 00 dydžio?
user posted image

Gal kuri turite šią ir galite pakomentuoti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kotri_: 17 sausio 2013 - 14:11
QUOTE(RII @ 2013 01 17, 15:08)
Na,ka,ateinu pasidziaugt pirkiniu- Blyhte in polka dot wub.gif Masinoj MB paklause manes,pamates maisiuka,ar cia skaitos grazu? Nes jam pasirode bobutiskas rastas biggrin.gif burbuliukai lotuliukas.gif Apsivilkusi nuziurejau save ir taip skeptiskai  g.gif gal is veido musa( i soliariuma varau siandien ),ar dar kazkas,lyg ir vaizdo trukumas.Negyva.Bet ,issitraukiau ryskias ciklameno spalvos kelnes ,liuks- atgijau iskart bigsmile.gif MB pamates,sako  wub.gif labai thumbup.gif Tai uzskaityta rolleyes.gif
Tik silkas lyginant su ryskiaspalve  Blythe kiek kitoks- minkstesnis,daugiau elektrinasi.Ir ryskiaspalves rankoves ilgesnes kokiais 2 cm blink.gif

Maniskiui ,tai irgi ne viena is mano turimu Blythe nepatinka, nes jos tokios laisvos, apkrite, jam grazu, kai apglude ax.gif O man kaip tik grazu tas laisvumas bliuskuteje smile.gif nes silkas graziai krenta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 17 sausio 2013 - 14:21