Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

Sijonas labai grazus! Idomu kaip su 92ar 0 bandyt ar nebandyt visai g.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 01 17, 17:57)
super wife, labai grazus abu megstukai  wub.gif

4u.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2013 01 17, 15:53)
O nuo kada dzinsai ir aukstakulniai nesiderina? smile.gif Aisku as cia nesiruosiu i "musu derinukai" pirma vieta papulti,bet siaip idomu smile.gif Derinu gal nuo 14 metu taip irnesakyk.gif visada atrode,kad grazu biggrin.gif

Aciu merginos uz komplimentus 4u.gif ,megztukas su kaspinu mano tobulybe!Net gaila nesiot doh.gif  lotuliukas.gif

man šiandien apagavo ta megztuką su kaspiniuku, nerealus jis thumbup.gif wub.gif
bet tikrai gerai pastebėta čia gi tema ne MŪSŲ DERINUKAI, drinks_cheers.gif g.gif ax.gif
kartais skubom įdedam foto, kaip atrodo j,crew rūbas, o ne visas derinys.
bet aišku, kartais pastebėjimai geriau iš šono matosi smile.gif ax.gif
Atsakyti
Koki dydi man imti geleta megztuka is factory su 83 krutine ir 173 ugiu ? xs ar S ?
http://factory.jcrew...~~~~~/23110.jsp
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2013 01 17, 21:10)
Laukiu nesulaukiu foto  bigsmile.gif
O koks jo ilgis, gal galėtum pamatuoti  ax.gif

visas sijonas 45cm ilgio 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2013 01 17, 21:11)
labai graži spalva, o Jūs su jais po lauką vaikšiot ruošiatės ar tik patalpoj blush2.gif ? O gal impregnavus nelimpa purvas ir visai gerai avis? ax.gif

laukio pavasario sie batukai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(super_wife @ 2013 01 17, 21:19)
Sijonas labai grazus! Idomu kaip su 92ar 0 bandyt ar nebandyt visai g.gif  biggrin.gif
Papildyta:

4u.gif Aciu

bandyk wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2013 01 17, 23:02)
Koki dydi man imti geleta megztuka is factory  su 83 krutine ir 173 ugiu ? xs ar S ?
http://factory.jcrew...~~~~~/23110.jsp

Xs
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 18, 11:16)
Letali, skaiciau, kad paltuka pasiemet  bigsmile.gif Pasirodykit ka?  ax.gif

aha pasiemiau ir palta ir kitas smutkes, bet neturiu darbe veidrodzio tai tik uzsimeciau panasu kad tinka idealiai bent jau per pecius ir krutine ir rankoves thumbup.gif emiaus Tall4 su 178 ugiu, golfuka merino kazkodel uzsisakiau XS blink.gif tai mazokas, idejau isparduotuvje nes noriu pasikeisti i S dydi doh.gif jau veliau pabandysiu nusifotkinti kai grysiu namo mirksiukas.gif
Atsakyti
beje, mano melynas burbulinis gerokai pasitrauke po skalbimo, jei su antru skalbimu dar trauksis tai visai negerai bus, sakykit ar tik per pirma skalbima pasitraukia? kazkaip anksciau nesu pastebejusi unsure.gif
Atsakyti
Patarkit, kokį dydį imt sijonuko su 103? 8 ar 10?

Factory pencil skirt in double-serge wool
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 18, 10:32)
beje, mano melynas burbulinis gerokai pasitrauke po skalbimo, jei su antru skalbimu dar trauksis tai visai negerai bus, sakykit ar tik per pirma skalbima pasitraukia?  kazkaip anksciau nesu pastebejusi  unsure.gif

Gali ir dar pasitraukti,iš savo patirties sakau.Užtai užsisakiau dydžiu didesnį, labai laukiu parkeliaujant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 18, 11:24)
aha pasiemiau ir palta ir kitas smutkes, bet neturiu darbe veidrodzio tai tik uzsimeciau panasu kad tinka idealiai bent jau per pecius ir krutine ir rankoves  thumbup.gif  emiaus Tall4 su 178 ugiu,  golfuka merino kazkodel

Letali,su kokiais ismatavimais pirkote Tall4 palciuka 4u.gif ?
labai laukiam foto:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristuliukas2: 18 sausio 2013 - 11:38
QUOTE(kristuliukas2 @ 2013 01 18, 12:37)
Letali,su kokiais ismatavimais pirkote palciuka 4u.gif ?
labai laukiam foto:)

krutine 90 , klubai kazkur ~93, bet dar tikrai yra vietos ir didesni tilpti, bet per pecius ir krutine jau viskas, idealiai guli daugiau but negaletu mirksiukas.gif svarbu ilgis tiko man rankovytes ir paties paltuko iki keliu, nu zodziu bandysiu fotkintis siandien tai pamatysit 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kuti @ 2013 01 18, 12:39)
Na,factoryje 40 off,o jcrew dar vis 30 g.gif neidomu biggrin.gif norisi ir 40 off biggrin.gif

rase kazkas kad nebus crew internetineje -40% off unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaJ @ 2013 01 18, 10:44)
Patarkit, kokį dydį imt sijonuko su 103? 8 ar 10?
Factory pencil skirt in double-serge wool

8
QUOTE(Letali @ 2013 01 18, 11:45)
rase kazkas kad nebus crew internetineje -40% off  unsure.gif

Kodel nebus?
Atsakyti