Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(troliuke @ 2013 01 15, 21:26)
zaRAza man tas M dydzio graziau ziurisi  ax.gif  ax.gif

Na, matyt tai skonio reikalas. Bet M dydzio man peciai per zemai, po pazastimis kazkaip kabo (tik foto nesimato dabar, o daugiau foto nebeturiu) ax.gif Galu gale, as laisvu virsum, laisvu pilvu ir nemenka krutine atrodau kaip balionas tada ax.gif
Atsakyti
Zaraza,visai gerai ziuris S g.gif O kiek per liemeni? Galai,zinoma,nesueina biggrin.gif gal etikete sumaisyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 15 sausio 2013 - 20:48
QUOTE(Letali @ 2013 01 15, 17:46)
neisivaizduoju  blink.gif 
as su 90 cm toki dydi nesioju

drinks_cheers.gif Ir aš su 90 cm S dydį ir pečiai nėra platūs schmoll.gif
Atsakyti
[quote=zaRAza,2013 01 15, 21:22]

Nezinau, ant manes kazkaip kitaip atrodo tie tipiai,matyt, kaip ir nuspresta, viskas priklauso nuo figuros ir ugio.
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2013 01 15, 20:47)
Super wife,o kodel pardavineji tuos svarkucius?Jie tau taip graziai ziurisi smile.gif

Poppy ne mano spalva,todel parduodu,o melynu du turiu,vienu per daug uzsisakiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2013 01 15, 20:22)
Na, as is tu, kuri su 98cm ima S blush2.gif
Trumpam imetu foto palyginimui ax.gif
Zalias Tippi S.
Citrus lime M. Mano subjektyvia nuomone man buvo per platus ir per papus ir per pecius lotuliukas.gif

Kaip keista, tai šakės, man žalias S , su 90 puikiai tinka. Tik kad pas mane dar ir per liemenį gerokai mažiau. Mistika.
O čia jau plauti ir pasitraukę šiek tiek?
Atsakyti
Nea, neplauti ax.gif Turiu ir burbulini Tippi S dydzio. Jau skalbtas, kad pasitrauke nesakyciau ax.gif Jei linamog nesupyks, priminsiu jos deta vaizdine foto. Apimtys musu daugmaz vienodos. M dydis zydro Tippio man atrodo jai didelis ax.gifVA
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 01 15, 22:18)
Mano skoniu ant linamog abu megztukai atrodo puikiai.

Na, matyt, tai tikrai ne tik matmenu, bet ir skonio reikalas ax.gif Leopardini as irgi M pasiemiau, nes puikiai jai jis atrido, tai tikiuosi ir man bus liuks biggrin.gif O va Tippiai mano visi S ax.gif Antraip kai rankas nuleidziu po pazastim kazkokie "makaronai" kabo biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat atrodo, kad nėra didelis, nei per rankoves, nei per pažastis kaba, o kad per liemenį tai natūralu, toks modelis. Tiesus. pvz jei man per krūtinę gerai, tai jau per liemenį 30cm laisvų. Įdėsiu kada foto. Be to, man gražu marškinukus po apačia pasivilkti
Atsakyti
Va burbulinis blush-anim-cl.gif2 Per liemeni nera irgi aptemptas ax.gif

user posted image
Atsakyti
Nu bet tikrai nuo spalvu tippi dydziai priklauso. Nes man S pilkas neskalbtas atrodo gerokai aptempciau nei zaRazai zalias S tippis su mano 93-74 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 15 sausio 2013 - 21:33
[quote=zaRAza,2013 01 15, 22:32]

Burbulinis labai gerai,tikrai kazkodel atrodo daug geriau negu vienspalviai,gal tiesiog visas derinys graziai atrodo, todel ir butent sis tipis geriau atrodo.
Atsakyti