Na, matyt tai skonio reikalas. Bet M dydzio man peciai per zemai, po pazastimis kazkaip kabo (tik foto nesimato dabar, o daugiau foto nebeturiu) Galu gale, as laisvu virsum, laisvu pilvu ir nemenka krutine atrodau kaip balionas tada
Na, as is tu, kuri su 98cm ima S
Trumpam imetu foto palyginimui
Zalias Tippi S.
Citrus lime M. Mano subjektyvia nuomone man buvo per platus ir per papus ir per pecius
Kaip keista, tai šakės, man žalias S , su 90 puikiai tinka. Tik kad pas mane dar ir per liemenį gerokai mažiau. Mistika.
O čia jau plauti ir pasitraukę šiek tiek?
Nea, neplauti Turiu ir burbulini Tippi S dydzio. Jau skalbtas, kad pasitrauke nesakyciau Jei linamog nesupyks, priminsiu jos deta vaizdine foto. Apimtys musu daugmaz vienodos. M dydis zydro Tippio man atrodo jai didelis VA
Na, matyt, tai tikrai ne tik matmenu, bet ir skonio reikalas Leopardini as irgi M pasiemiau, nes puikiai jai jis atrido, tai tikiuosi ir man bus liuks O va Tippiai mano visi S Antraip kai rankas nuleidziu po pazastim kazkokie "makaronai" kabo
man taip pat atrodo, kad nėra didelis, nei per rankoves, nei per pažastis kaba, o kad per liemenį tai natūralu, toks modelis. Tiesus. pvz jei man per krūtinę gerai, tai jau per liemenį 30cm laisvų. Įdėsiu kada foto. Be to, man gražu marškinukus po apačia pasivilkti
Burbulinis labai gerai,tikrai kazkodel atrodo daug geriau negu vienspalviai,gal tiesiog visas derinys graziai atrodo, todel ir butent sis tipis geriau atrodo.