Įkraunama...
Įkraunama...

Suknios, suknelės, suknytės 40 TEMA

user posted image
user posted image

Stai maniske isvargta pagaliau 4u.gif
Atsakyti
La perla, burbulai 2, oho! grazios vasarines suknytes! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
burbulai2, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
burbulai, man rodos ne į suknelę dėmesys vasarą kryps bigsmile.gif thumbup.gif

labai akį traukianti ir tokia intriguojanti suknutė thumbup.gif balta pasuknelė čia tikrai vietoje drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Raflezija @ 2013 03 05, 16:15)
sveikos auksarankes wink.gif noriu pasikonsultuoti!!!
Galvoju vasarai nusinerti prie maudomo kokia lengva suknyte kaip ir permotama 

ikisiu savo trigrasi ax.gif nors klausimas apie siulus blush2.gif , bet pati sau ieskojau ko nors atostogoms ir kaip man patiko sitas modeliukas is osinkos ir vienspalvis turbut graziai ziuretusi
user posted image
Atsakyti
Saulytė šviečia, tai žiūriu jau dauguma pradeda galvoti apie jūrą, šiltą vėją, perregimas sukneles.. wub.gif
burbulai2 - ulialia thumbup.gif

ziogelis2003 labai gražią suknytę ištraukėt, man patiktų vienspalvė mėlyna.. smile.gif
vasara mmmmmmmm cool.gif
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif
As sitoj temukej TOKIU jusu darytu groziu prisiziurjau wub.gif
O cia mano pirmoji suknele smile.gif
Atsakyti
Puikus sprendimas pradeti ne nuo paprasciausiu,o nuo sudetingesniu neriniu.
Dabar jau drasiai galesit imtis bet kokios sukneles.
Pirmas bandymas labai sekmingas 4u.gif
Atsakyti
burbulai2 - darbelio atlikimas puikus, bet va visuma man nelabai ziurisi.. as cia tik is savo varpines, nepriimkit asmeniskai:

1. kazkaip apnerciau rankoviu iskirpimus, atrodo siek tiek per gilus priekyje kur matosi pasuknes krastelis...
2. mano nuomone siek tiek truksta ilgio.. gerai, jei eisit ir netampysit rankomis suknutes zemyn.. Siaurumo ir ilgio santykis leidzia daryti tokia prielaida, kad ji gali kilti i virsu.
3. ir apaciai truksta tvirtesnio uzbaigimo..
Na o visa kita - skonio reikalas ax.gif

P.S. nenustebsiu jei vel busiu "plakama" uz savo nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 06 kovo 2013 - 12:07
thumbup.gif
QUOTE(La Perla @ 2013 03 06, 14:05)
burbulai2 - darbelio atlikimas puikus, bet va visuma man nelabai ziurisi.. as cia tik is savo varpines, nepriimkit asmeniskai:

1. kazkaip apnerciau rankoviu iskirpimus, atrodo siek tiek per gilus priekyje kur matosi pasuknes krastelis...
2. mano nuomone siek tiek truksta ilgio.. gerai, jei eisit ir netampysit rankomis suknutes zemyn.. Siaurumo ir ilgio santykis leidzia daryti tokia prielaida, kad ji gali kilti i virsu.
3. ir apaciai truksta tvirtesnio uzbaigimo..
Na o visa kita - skonio reikalas  ax.gif

[color=yellow]P.S. nenustebsiu jei vel busiu "plakama" uz savo nuomone

thumbup.gif PRITARIU.. Darbelio daug.. bet...

P.S. gales abi nuplakt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė J @ 2013 03 06, 13:33)
thumbup.gif
thumbup.gif  PRITARIU.. Darbelio daug.. bet...

P.S. gales abi nuplakt smile.gif

aš irgi prie jusu nuomones prisidedu tai jau keturis gales nuplakti nes mano vyras pasake kad tai tik prabangus ranku darbo naktinukai nes ilgio trukumas

prašau neisižeisti nes tai tik mano nuomone darbeis šiaip kruopštus ir tvarkingai atliktas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savitre: 06 kovo 2013 - 12:47
na ilgio ir man truksta,bet as pagalvojau,kad cia mano amzius man tai diktuoja:)
Atsakyti