Įkraunama...
Įkraunama...

Herberto Šeltono sveikos mitybos principai - 4

QUOTE(sineja @ 2014 01 08, 22:01)

jeigu duona su sviest galima valgyti, tai reiskia visas koses, makarus ir ryzius taip pat galima su sviestu valgyti, ar vel kazka ne taip supratau? g.gif

šiaip kiek aš kažkada skaičiau, tai riebalai dera su angliavandeniais ir košes galima valgyt su sviestu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo keistuole: 08 sausio 2014 - 22:29
QUOTE(keistuole @ 2014 01 08, 23:27)
šiaip kiek aš kažkada skaičiau, tai riebalai dera su angliavandeniais ir košes galima valgyt su sviestu

oj kaip gerai, jau galvojau teks koses sausas valgyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2014 01 08, 22:01)
o ar galima vaisius ryta darzovemis keisti, man tiesiog per saldu... rolleyes.gif

aisku, kad galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Noriu prisijungti prie jusu burio... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2014 01 09, 00:18)
oj kaip gerai, jau galvojau teks koses sausas valgyti  biggrin.gif

Pirmam puslapy, prie geriausiu deriniu:

Sviestas, grietinėlė - Duona, kruopos, bulvės
Sviestas, grietinėlė - Rūgštūs vaisiai, pomidorai
Sviestas, grietinėlė - Krakmolingos daržovės
Sviestas, grietinėlė - Žalios ir nekrakmolingos daržovės

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 18, 12:13)
Pirmam puslapy, prie geriausiu deriniu:

Sviestas, grietinėlė - Duona, kruopos, bulvės
Sviestas, grietinėlė - Rūgštūs vaisiai, pomidorai
Sviestas, grietinėlė - Krakmolingos daržovės
Sviestas, grietinėlė - Žalios ir nekrakmolingos daržovės

4u.gif

dekoju smile.gif

nezinau kaip jums, bet man dazniausiai per pietus pradeda pilva skaudeti, nes vien tik vaisius nuo 6 ryto valgydama, soti visiskai nesijauciu.. schmoll.gif
Atsakyti
O kada pietus valgot?Tai vaisius galit keist darzoviu salotom, arba vaisius maisyt su darzovem, kokteilius plaktis ir t.t. Nors as kai keliuosi 4 ryto, tai man iki tos 12 val. taip toli irgi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 21, 13:19)
O kada pietus valgot?Tai vaisius galit keist darzoviu salotom, arba vaisius maisyt su darzovem, kokteilius plaktis ir t.t. Nors as kai keliuosi 4 ryto, tai man iki tos 12 val. taip toli irgi smile.gif

pas mane dazniausiai yra taip, kad as tik vakariene valgau namie..anksciau budavo taip, kad pasidarydavau sumustiniu ar ten kokiu krabu lazdeliu su tesla ir pilve ramu..
nuo salotu as nesijauciu soti, 3 kartus per diena vien tik jomis misti negaliu..
jau net sapnuoju kaip blynus su varske kapoju!!!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sineja @ 2014 01 21, 20:41)

Siaip salotos ne vien tik lapai 4u.gif Galima gi ir fetos ysipjaustyt, ir alyvuogiu aliejaus arba riesutu susimaisyt. Plius pvz. virto burokelio salotos yra socios, nes ten daugiau angliavandeniu ir krakmolo. As grudu isvis nebevalgau, man jie nera gerai, o ir valgyt uz puses val. noris. Na kartais grikiu koses pakapoju smile.gif Dezutes su supakuotu maistu ir as nesuos y darba, nes keliuos 4 val. ryto, 6 man darbe jau but, baigiu 2 val., namio gryztu 4 val., tai namie valgau tik vakariene 6 val., nes anksti einu miegot smile.gif
Atsakyti
Kazko nepupoliari si tema tapo. Ar jau nieks nederinat maisto?
Uzkabino i mane, perskaicius pirmaji puslapi labai jinai itikino mane. Pradejau nuo iskrovos dienos. O poto jau pagal taisykles. Tik man atrodo kad mazokai valgau , alkana nesijauciu. Na pvz sios dienos meniu
10 val. Tris obuoliai
12 val bulves su salotom kopustas morka ir salieras slakelis aliejjaus
16 val greifurtas
Ir kokia 19 val valgysiu trinta darzoviu sriuba dar likusia nuo praeitos dienos.
Kaip manot ar cia gerai?

Dar turiu daug klausimu , bet kad ner pas ka paklaust :-(
Atsakyti
Ir aš pasigendu šnekėtojų čia smile.gif Gal visos 90 dienų derinimo dietoj tupi...
Patinka man Šeltonas. Tegu ir nėra mokslinio pagrįstumo, bet įstato į tam tikrus rėmus, kurių lengva laikytis. Prieš trejetą metų sėkmingai su juo kūdinaus. Tik po to nuėjau kairėn su visokiais junk food biggrin.gif
Dabar vėl po truputį bandau grįžt į doros kelią.
Atsakyti
Na mazai cia liko, dauguma po kitu temu issilaksciusiu, kitos vaikucius augina biggrin.gif Bet vistiek galit rasyt klausimus, manau atsiras, kas atsako, taip pat pravartu buvusias temas pasiskaityt, daug visko isanalizuota jau smile.gif
Puikus derinimo sarasas pirmam psl. thumbup.gif
griegzde, po iskrovos dienos labai puiku yra toks lengvas meniu, nes vis dar vyksta valymosi procesai, neapkrauni kuno bereikalingai 4u.gif
Atsakyti